שאלה לכולם!

שאלה לכולם!

סוריי שפתחתי הודעה חדשה בשביל זה.. אבל תגידו רן דנקר כותב פה?? אם לא אז תעשו מאמץ שהוא יכתוב לנו פה פעם אחת בקשה!!

Meytar 888

New member
כנסי מותק...

רן לצערנו לא כותב בפורום הזה אבל הוא כותב דיי הרבה בפורום הרישמי שלו. לא נראה לי שיש איך לדבר עם רן כדי שהוא ייכנס אבל את יכולה לכתוב את זה ברישמי ואולי הוא יקרא את זה,אי אפשר לדעת. בוקר מעולה

N0 far

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo206.gif../images/Emo70.gif כנסו בקשה=]]

יש לי כמה שאלות לגבי העונה ה-3 אתם יכולים לענות לי בקשה
לא יודעת למה אבל אני לא זוכרת כלום
1. מאיזה ישוב פונתה תמרה וייס א. יצהר ב. מעלה איתמר ג. גני אביב ד. חוות שורש 2. מדוע ציון לא בלהקה א. לא יודע לשיר ב. שונא את קרין ג. לא ניגש לאודישנים ד. סובל מפחד במה 3. מי שאל איך אריאל חיי? א. הרופא של רני (זה שריפא אותו אחרי תקרית המנגו..) ב. השליך של גיאדאמק ג. אח של תמרה ד. כולם זה ממש דחוף
תודה
חח וניצלשתי אז מגיע לי שתענו לי
לא

עונה..

. מאיזה ישוב פונתה תמרה וייס ד. חוות שורש 2. מדוע ציון לא בלהקה ג. לא ניגש לאודישנים 3. מי שאל איך אריאל חיי? ד. כולם ולמה באמת את צריכה את זה? מאיפה יש לך את התשובות האלה?

N0 far

New member
כנסי..

זה הטריויה שיש באתר הרישמי.. נכנסתי וראיתי את השאלות היו בערך 20 ואני בעיקרון סימנסי את התשובות האלה.. אבל הייתי צריכה עוד מישהי שתאשר את זה

נ צ ל `` ש

מישו יודע מזה הדיסקית של השיר שלנו? איך דרכה אפשר לפגוש ת`כוכבים של השיר שלנו? ואיפה קונים את הדיסקית?

יאס..כנסיי../images/Emo26.gif

את הדיסקית את במקבלת בחבילות של חטיפים..:] ועם יוצאת לך דיסקית בצבע זהב את יכולה לפגוש את רן אני חושבת! ברגע שאת מקבלת תדיסקית המוזהבת אני לא יודעת מה את צריכה לעשות ממש!:] אבל את צריכה להתקשר אולי או משהו~@!~?.. תראי יש מלא פרסומות של זה

N0 far

New member
בעצם..

לגבי המוזהבת יכול להיות שאת צודת
לא כ"כ הבנתי {גם}
פשוט תראי יהיה על זה עוד המון פרסומות.. ^^

N0 far

New member
כנסי...

מה-6.8 יצאו בחטיפים: במבה, ביסלימ וכדורונים דיסקיות עם החתימות של רן
, אושיר
, ואניה
... מה-10.8 עד - 7.9 תוכלי באתר הרישמי למצוא רמזים לדיסקית המוזהבת.. שהמוצא אותה יוכל (אולי) לזכות במפגש עם כוכבי השיר שלנו..ולקבל עוד הרבה הפתעות שוות..
זהו.. מקווה שעזרתי

למעלה