שאלה לכולם

almogon8

New member
שאלה לכולם

חברה איך אתם ממליצים להתחיל את המשחק מה לקנות ומה לא לקנות ומה לעשות תודה אני חושב שזה יעזור לכולם

yardiboom

New member
אני למשל

התחלתי ישר בחיפוש משאביים טבעייםבמיוחד יהלומים ואז מכרתי אותם וקניתי קצת נשק ואני מחכה שיהיה לי מספיק כסף כדי לפתח גם את הטכנולוגיה

yardiboom

New member
רכבים מוגנים טנקים ו

את החיילים שברמה אחת פירקתי וקניתי אותם ברמה 50

almogon8

New member
ומה כדאי לפתח במחקר?

נשקים?ואיזה? או מעבדה ואיזה?

shabtay12345

New member
תראה מה עשיתי כדי להגיע ל 700 מיליו

מוכרים את המשאבים שקיימים אחרי 3 4 5 מכירות אמור ליהיות לך 50מיליון ואז תתחיל לחפש אורניום ויהלומים ככה תקנה עד שתגיע ל5-7 מפעלי יהלומים אחורי זה תמכור תמשאבים שקיבלת מהמפעלים ובכסף תקנה חיילים חכה למחר ואז תתחיל לתקוף קומנדו לקחת שבויים אחרי כל 100 שבויים תתחיל לעשות את הכסף האמיתי

ShamamI

New member
יא'מצחיק

עשיתי כמעט מיליארד בלי בעיה (900) אבל קניתי מוקשים אז ירדתי ל-750

זה תלוי בסוג משטר

בשביל 900 כל מה שהיית צריך זה לבזבז את כל התורים שלך..

mateo25

New member
שבויים

shabtay12345 אחי שאתה לוקח שבויים מה זה נותן לך??

yardiboom

New member
אני לא כל כך מבין במחקר אבל

אני אישית לא יתחיל ישר בבמחקר שלי נשק ואז לייצר כי אז הנשקים יהיו חלשים מידי אני אקנה פעם במעבדה ופעם במחקר כלי נשק וכאשר במחקר כלי נשק הרמה תיהיה יותר גבוה או קרובה מספיק לרמה כאשר אני קונה שק אז אני אתחיל לייצר נשק

ArgovDemon

New member
תראה יש נשקים שלא משתלם לפתח

וזה גם תלוי במשטר שלך אם אתה מלוכה אז בעיקר יש נשקים שלא משתלם לפתח כמו מפציצים טנ"ט וכל נשק שאפשר לקנות בשוק בשלב 100 או יותר כי חבל לפתח טנ"ט למשל זה משתלם למדינות שלא יכולות לקנות נשק מארה"ב או מישראל כי אלה היחידות שמוכרות טנ"ט ואתה בודק מה כדאי לך לפי הנשקים שיש לך

DVR

New member
אם יש לי מלוכה אז עדיף בכלל שאני לא

אפתח טכנולוגיה של נשקים נכון?

yardiboom

New member
לי יש דמוקרטיה+ ו

אני אמנם מפתח טכנולוגיה של נשקים אבל לא מייצר אותם בייצור עצי עד הם יגו לרמה של הנשק הכי חזק שכבר קיים במרכז מסחר

ArgovDemon

New member
לא תמיד

יש נשקים שאפשר לפתח לרמה טכנולוגית יותר גבוהה ממה שיש במרכז מסחר ואז משתלם לפתח עד שמגיעים לרמה גבוהה ורק אז לייצר נשק

abooya

New member
אל תחכה שמישהו ימליץ לך..

תחשוב לבד.. זה תמיד טוב. תכנס למרכז מסחר ותעבור על כל הנשקים שאפשר לקנות. תראה לאיזה נשקים י במרכז מבחר קטן או/ו טכנולוגיות נמוכות ואת זה תפתח.. גם אם זה יקר. הצעה שלי- תלך על משהו אחד ואותו תפתח.

bendelac

New member
צודק

עשיתי את זה בדמו ופתחתי מל"ט לרמה 9 כשהמקסימום שניתן לרכוש זה ברמה 7. אני ממליץ לפתח משהו שימושי לרמה גבוהה מהקיימת ואז יקנו ממך

למעלה