שאלה לכולם אם יש לי שיר באיכות גבוהה, מה יותר כדאי לי: למכור אותו או לשמור אותו?
A abz10 New member 15/6/06 #1 שאלה לכולם אם יש לי שיר באיכות גבוהה, מה יותר כדאי לי: למכור אותו או לשמור אותו?
N noyy New member 15/6/06 #2 ../images/Emo28.gifתלוי מה את רוצה להשיג כסף ומהר? תמכרי כסף לטווח הארוך יותר [אבל רק בהנחה שאת משייכת אותו לאלבום שאותו את מוציאה...]? תשמרי
../images/Emo28.gifתלוי מה את רוצה להשיג כסף ומהר? תמכרי כסף לטווח הארוך יותר [אבל רק בהנחה שאת משייכת אותו לאלבום שאותו את מוציאה...]? תשמרי
U UpToWn GiRl 4 EvEr New member 15/6/06 #4 איך רואים כמה אלבום או סינגל מכניס? יש לי 2 אלבומים ודי הרבה סינגלים ולא ממש ראיתי כמה כסף נכנס מכל זה
איך רואים כמה אלבום או סינגל מכניס? יש לי 2 אלבומים ודי הרבה סינגלים ולא ממש ראיתי כמה כסף נכנס מכל זה
N noyy New member 15/6/06 #6 ../images/Emo28.gifסינגלים לא מכניסים הם מביאים רק מעריצים. אם הצלחת להרוויח מהאלבום, את תראי את ההכנסות ממנו בדו"ח הכספים
../images/Emo28.gifסינגלים לא מכניסים הם מביאים רק מעריצים. אם הצלחת להרוויח מהאלבום, את תראי את ההכנסות ממנו בדו"ח הכספים
N noyy New member 15/6/06 #8 ../images/Emo28.gifהא, תקפידי לעבור עמ' בכספים כדי שתוכלי לראות את ההוצאות וההכנסות של היום, אחרת זה יראה לך את של אתמול. שמתי לב לזה רק עכשיו
../images/Emo28.gifהא, תקפידי לעבור עמ' בכספים כדי שתוכלי לראות את ההוצאות וההכנסות של היום, אחרת זה יראה לך את של אתמול. שמתי לב לזה רק עכשיו