שאלה לכולם

ors211

New member
שאלה לכולם

האם אני הייחיד שמפריע לו שתקיפה לוקחת המון זמן ואפשר לתת רק התקפה אחת עד שהשני יחזיר לך ? כאילו זה מצב שמלחמה לוקחת הון זמן רוב הסיכויים שלא היו מושמדים אני בעד לשנות את המצב ולעשות שהיה את האופציה להתחיל מלחמה ולסיים אותה באותו היום אולם לתת להגנה יתרון על ההתקפה שהיה קשה להשמיד אי אפשר לנהל מלחמה מסכנה בשביל אדמה על פרק זמן של שבוע ימים (אני משער שיקח הרבה יותר ) מי שבעד שיעשה ככה :
מי שנגד שיעשה ככה :

LordWantkill

New member
חצי בעד חצי נגד!

בעניין של הזמן אני בעד שישאר כך מכיוון שכל מלחמה עורכת זמן בדרך כלל כמה ימים ועלולה לערוך אף חודשים ושנים. למרות שזה משחק הוא בנוי להיות כמה שיותר ריאליסטי ולא לפי איך שכולם רוצים. בקשר לנושא שמותר לתקוף פעם אחת עד שהמדינה השניה תגיב אני מצדיק אותך, במלחמה מותר לתקוף ללא הפסקה, לפי חוקי המשחק מחובתי לחכות לתגובת היריב בשביל לתקוף שנית, זה הופך את המשחק לפחות ענייני ופחות ריאליסטי ומאט את ההשמדה, כך שייקח זמן רב יותר להשמיד. לדעתי צריך להותיר התקפות ללא הגבלה כך שיהיה אפשרי להשמיד מבלי לחכות לתגובת האויב, אם הוא לא מוכן זאת בעיה שלו ולא שלנו. בנוסף לזאת לפי דעתי לפני מלחמה מין הראוי לפתוח חלון שיודיע ליריב על ההתקפה ורק לאחר כשעה עד שעתיים ניתן יהיה לתקוף כדי שליריב תנתן הזדמנות להכין את הצבא ולספוג נזק קל יותר. אלה הן דעותי ולמי שרוצה יכול לקרוא רק שידע שאני חפרן

lidor500

New member
נגד!

המשחק הזה לא צריך להראות כמו מפקד צבאות! אתה רוצה התקפה מהירה- לך למפקד צבאות. פה אנחנו רוצים משחק ריאליסטי וכיף, להיות במתח עד לקבלת התוצאות. וכפי שאמר זה שמעלי,בחיים האמייתים,הריאלטי, מלחמה יכולה לקחת כמה שנים ואפילו כמה ימים. כך לדוגמא את מלחמת העולם השנייה.. אני חושב כ-6 שנים. וקח את מלחמת ששת הימים.. טוב השם אומר הכל.

HuriCaN

New member
ואני נגד מה שאמרת

למה אני צריך שהוא ידע שאני תוקף... שמעת פעם על יתרון ההפתעה? לולא יתרון זה מלחמת ששת הימים הייתה יכול להסתיים בתבוסה לנו.. צריך לתקוף בפתע, ולתת למתקיף כמה שהוא רוצה, כי זה לא שווה שאני צריך לחכות לו לך תדע אם הוא יתחזק ויתקוף :)

ors211

New member
אתה מדבר על ריאליסטי

אני לא מבין אתה מצפה שיקח לי חודש לסיים מלחמה אני מסתכל על זה ככה שכל תור זה יום במשחק (ואני חושב שבגלל זה יש הגבלה של 365 תורים = שנה ) ולכן מתקפה שלוקח 10 תורים נשמע לי הגיוני (10 ימים ) וחוץ מזה רעיון לשיפור אני תוקף התקפה אחת ואז לא יכול לתקוף למשך 24 שעות (מידע את היריב על כוונותי ) לאחר ה 24 שעות אני יכול לתקוף בלי הגבלה עד להשמדה או עד שיגמרו התורים הייתרון שההגנה יותר חזקה היריב יכול להתארגן טוב נגדך וללכת על הגנה או לתקוף חזרה במצב הזה אין סוף לטקטיקות

Winston

New member
אם כך יש לי רעיון, תקראו ותגיבו

מצד אחד הכוונה היא שלא יהיה כמו במפקד צבאות, שתוך דקה אפשר להשמיד מדינה. מצד שני, ככה זה באמת מוגזם, כל מלחמה תיקח הרבה זמן ומהר מאוד תיתקע. הצעתי: כשלב מקדים למלחמה, תצטרך לשלוח כוחות אל גבול האוייב. לצורך העניין, לגדוד של 1000 חיילים ייקחו שעתיים להתארגן מול גבול האוייב. רק לאחר שעתיים תוכל לתקוף עם החיילים. אם אתה רוצה להוסיף נשקים למלחמה, ייקח זמן עד שהם יגיעו ותוכל להשתמש בהם. אם בזמן הזה מנהיג המדינה המותקפת נכנס, הוא יכול לקבל מודיעין שמתארגן נגדו כוח לחימה. כך הוא יכול להיכנס למצב הגנה, אך כמובן שגם מצב זה לוקח זמן. מצד אחד הוא יכול להכין כוח קטן בקצת זמן, או לחילופין לקחת את הסיכון ולהתגונן בכוח גדול, שייקח לו הרבה זמן להתכונן. בכל מקרה, כמו במציאות, לכל שחקן יהיה כוח הגנה קבוע על גבולות המדינה, בלי קשר לזה שתקפו אותו, ורמת הכוח תיקבע ע"י טכנולוגיות, והיא תוגבל לאחוז מסויים מסה"כ הצבא. הכח ההגנתי יתן את המענה הראשוני, עד לגיוס כוחות נוספים, וכן הלאה... זה באמת ייצור מצב של מלחמות ממושכות, אך יימנע ממלחמה להיתקע (בשל חוסר תגובה), אחרת כולם פשוט לא יגיבו לשום תקיפה עליהם. זה גם ידרוש מכולנו קצת יותר תכנון מאשר ריגול - צוללות - אטום...

saol the

New member
סליחה על ההקפצה...

אבל ההודעה הזו מאוד חשובה. אף אחד לא שם רעיונות מספיק טובים...אבל הרעיון הזה...מצויין!!! אז אפצ'ו.

vagz

New member
רעיון חכם מאוד

צודק באמת שכל פעם לצבא לוקח זמן להגיע ליעד עד התקיפה אז כמו ריגול שגם לתקיפה ייקח כמה שעות להתבצע וביינתים לצבא של המותקף יהיה זמן לארגן צבא להגנה ובמת הוא צריך להקצות לזה רק % מסוייםם מהצבא וחלק אחר הוא יכול להכין למתקפת נגד בנוסף יהיה אפשר לשלוח את הצבא בכל מיני דרכים שונות אפשר לשלוח צנחנים שייקח הרבה פחות זמן בנסיעה רגילה או לדוגמא שמתקפת מטוסים תהיה הרבה יותר מהירה ממתקפת טנקים ערן אני מבקש ממך לשקול את ההצעה זה באמת יהפוך ליותר ריאליסטי

Da Fish Snake

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

בקטע של התקפה לוקח זמן... לי אישית אין ממש בעיה עם זה כי אני רגיל למשחקים כאלה.. אבל הקטע הזה שצריך לחכות שיתקיפו בחזרה זה באמת אדיוטי!! אז בנאדם פשוט לא יחזיר... ולא יקרה לו כלום... זה ממש טיפשי בעיניי... סתם רעיון שהיה אמור לדמות מלחמה אמיתית והורס ת'משחק...

vagz

New member
צודק

במידה שהמותקף לא יגיב ואתה תתקיף לבד אתה צריך כמעט 3 שבועות בשביל השמדה! לכן הקטע של ברית בכוחות שווים יבוא לידי ביטוי הרבה יותר במשחק הזה כאשר תצטרכו לתקוף 5 מדינות לפחות בשביל שהשמדה תיקח בערך 3 ימים במידה והמותקף לא יגיב.

i Milky

New member
בדיוק.. זו חשיבות הברית!

מצד שני.. נראה יאך יעבוד הקטע של התלות בהחזרה של האויב.. כי כמה שזה יפה ומציאותי.. (ואני אישית אהבתי חח) זה באמת קצת מפריע במידה והאויב לא יגיב.

ozblumen

New member
../images/Emo45.gifבעד!

אי אפשר שיקח כל כך הרבה זמן להשמיד מדינה זה הורס את ההנאה במשחק להרבה שחקנים כמו שרואים פה בפורום אני מציא לשנות את הקטע הזה במשחק! הציעומ פה כמו רעיונות יפים צריך לייסם אותם במשחק (ולמנהלים של המשחק אי אפשר לעשות משחק שפועלה שאמורה להיות לא כל כך ארוכה *במשחקים* תיקח כל כך הרבה זמן.) מקווה שיעשו משהו ביי. מחפש ברית? (תסתכל בחתימה ותצטרף)

למעלה