שאלה לכולם!!!

hagary1

New member
שאלה לכולם!!!

מה אתם מעדיפים יותר? איזה דיסק אתם יותר אוהבים? The Wall או The Dark Side Of The Moon ?

hagary1

New member
אז אני אתחיל!

אישית אני אוהבת יותר את The Dark Side Of The Moon בגלל שקיבלתי את הדיסק The Wall אחרי שראיתי את הסרט ואז אני נזכרת בהכל וזה ממש מעציב אותי. אבל כמובן שכל השירים בו ממש יפים!!!

itaikuskus

New member
DSOTM

יותר שלם, יותר מגובש, השיתוף פעולה בין חברי הלהקה בשיאו, לעומת החומה שהיא יצירה של ווטרס בלבד (כמעט). את צריכה לעשות משהו בקשר לחתימה הזאת.

hagary1

New member
אני פקאצה?!?!?!

אני הדבר הכי לא קרוב לזה שיכול להיות בעולם. אבל איך שבא לכם, תחשבו מה שבא לכם לי לא איכפת. ולמה לשנות?!?!זה לא טוב????

לא חמודה

אני חושש שלא הבנת אותי נכון, התכוונת לצורה שכתבת את זה, לא אלייך. ואם את הדבר הכי רחוק מזה בעולם, זה אומר שאת... מרלין מונסון? חבה בלהקת סליפנוט? גוטית קשוחה ואפלה? לא ברור לי.

hagary1

New member
בוא נגדיר אותי ככה...../images/Emo140.gif../images/Emo66.gif

אני טומבוי.

יופי ../images/Emo140.gif

אם כי גם להיות טומגירל זה בסדר גמור. בעצם, אני מאמצת בזאת את התואר הנ"ל, לעצמי.

itaikuskus

New member
לא רמזתי לכיוון כזה

סתם ההעצמה וההאדרה של מר לנון נראית לי טיפה מוגזמת.

YoniCrazy

New member
DSOTM

ו.. זה שמעלי, זה מה שגורם לך לבחור ב-DSOTM? פאק.. כאילו, brain damage, ו-eclupse ו-us and them לא עושה לך את זה? :O שירים גאוניים..

BNary

New member
שאלה קצת קשה, אבל לפי דעתי DSotM

את האמת? אם לא היו בו את Time ,Breathe ו-Breathe Reprise לא הייתי בוחר בו.

N a V e

New member
Dark Side

בגלל האפקטים,האווירה ההזויה,והצליל האחיד המהפנט.

Lucifer Chen

New member
אממ.. בניגוד למה שכולם כתבו,

אני חושבת שמחשיבה ראשונית על השאלה אני אגיד The Wall, א. כי אני יותר מתחברת אליה. ב. דווקא כי זאת יצירה שנכתבה בעיקר ע"י רוג'ר. אבל קשה להשוות, אני חושבת שכל דיסק זה נושא/סגנון בפני עצמו, הם שונים כמעט לחלוטין. DSOTM זה דיסק מצויין, ובנסיבות מסויימות אני אוהַב אותו יותר. אה, משהו שממש מציק לי.. הרהב אנשים מתלהבים מהשיר The Great Gig In The Sky, יש בו משהו גאוני, מיוחד, סוחף, מעניין.. אבל משהו בו ממש מציק לי ואני לא אשמע אותו סתם כי פתאום יש לי חשק, הקול שלה, משהו בו ממש לא נחמד לי. עושה רושם שאני היחידה שחושבת ככה, לא שזה מפריע, אבל הייתי חייבת להוציא את זה איפשהו. [לא להרוג אותי]

אני מסכימה לגבי GGITS

אבל שוב, זה עניין של טעם. כל מאזינ/ה מתחבר/ת לדברים אחרים.

Anonymous90

New member
אני אישית מעדיף את החומה

יותר עוצמתי, יותר ייאוש יותר כואב יותר אמיתי לדעתי כמובן ותעזבו אותה, ילדה קטנה ותאמינו לי, כל הכבוד שיש היום אשכרה ילדים ששומעים מוזיקה כזו רוב הילדות היום שומעות ראפ פופ מסחרה וגיי בויז

למעלה