שאלה לכולם..

Joll Rulzzz

New member
שאלה לכולם..

אני עוד שנתיים אמור להתגייס.. אבל אני לא ממש רוצה. רציתי לשאול אם אתם מכירים מישו, או אתם בעצמכם, לא עשיתם צבא ואח"כ אם היו בעיות למצוא עבודה? תודה רבה למי שיגיב.

נועם m

New member
תראה..

אין לך מושג כמה יכול להשתנות בשנתיים... וכן, אין מה לעשות, פה בארץ תמיד יסתכלו עליך בחשדנות אם לא עשית צבא.

מר קו23

New member
אחי יש לי שאלה למה אתה לא רוצה

לעשות צבא??? אני מקווה שיהיה לך תשובה הגיוניות ולא מפונקת תחשוב טוב לפני שאתה עונה

Joll Rulzzz

New member
כי אני לא רוצה לבזבז סתם שנתיים

וחצי מהחיים שלי

מר קו23

New member
מפונק , עצלן , ועוד כמה

מילים שאני לא רוצה להגיד.... זה לבזבז שנתיים מהחיים? זה להגן עלייך ועל המדינה שלך , אם אתה לא אוהב אתה מדינה שלך לפחות תחשוב עלייך ועל ההורים שלך ותלך לתת שנתיים וחצי מחיים שלך לא בשבילך , תפסיק לחשוב רק עלייך זה הבעיה של הנוער המפונק של היום חושב רק על עצמו, תקוע מול הטלויזה ומשמין.... אתה ממש גורם לי לרחם עלייך....

מר קו23

New member
מה OK במקום

לשאול מהם אפשר ללמוד בצבא אפשר לנצל במקום לחשוב איך לצאת מהצבא, תנסה לחשוב על הצבא כלא על מקום ללבזבז את הזמן...

Barvazoom

New member
אווו אה כמה שיש לי לענות... :]

מכירה בחור שיצא מהצבא אחרי חצי שנה מפינוק לחלוטין. לא היו לו בעיות למצוא עבודה בשל סיבת היציאה מהצבא (בריאותי נפשי)... אני אישית מציעה לך לבחון את הנושא שוב ויותר לעומק. אני לא יודעת מאיפה אתה בא ומה הרקע שלך (אחים/יות ששירתו וכו') אבל מומלץ שתחשוב טוב באמת למה אתה לא רוצה לשרת. ו"בזבוז" של שנתיים? מודה שזה מקומם אותי לשמוע את הביטוי הזה. וכמו שכתבו לך כבר יש אפשרויות לעתודה בצבא, קצונה, שירות קרוב לבית תוך כדי לימודים ועוד. וכן, יהיו עבודות שיעשו לך בעיות על אי שירות כמו למשל מקומות בטחוניים, מוסדות מחקר (בעקבות דירוג בטחוני), מוסדות ממשלתיים וציבוריים מסוימים. כמו כן מלגות של משרד החינוך בלימודים במוסדות החינוך הגבוה בארץ. בקיצור, המלצה? תחשוב שוב ולעומק.

Joll Rulzzz

New member
אני דווקא שאלתי שאלה רצינית.

אבל אם את חושבת אחרת, את מוזמנת למחוק.

למעלה