שאלה לכולם:

שאלה לכולם:

הייתם רוצים שנעשה פה סדנת יצירה מקוונת? כל פעם משהו אחר... למשל - סדנה לשדרוג דמויות לגו או פליימוביל לדברים חדשים שאינם קיימים... (לגו טרמינייטור?) מה אתם אומרים? יש היענות?

DVD10

New member
נשמע טוב, אבל...

הי, יוזמה יפה, וזה בהחלט נשמע נחמד אבל לדעתי זה צד שלא מקצועי כל כך באספנות של AF כי עם זה לגמרי מפספסים את כל הקטע של האספנות. אכן יש אנשים שלוקחים AF ומשנים אותם בהוספה של אביזרים או צביעה מחדש וכל מיני שינויים קטנים אבל כמו שאתה אומר פלימוביל או לגו, מה הקשר ל AF? יש צעצועים בכלל ויש AF כתחום ספציפי, שבמקרה הזה זה הנושא של הפורום הזה. לדעתי נושא כזה צריך להיות בפורום לצעצועים או של יצירה אלא אם כן אתם לוקחים AF כלשהו ומשנים אותו ואז זה נשמע מתאים לפורום הזה. אישית, לקחת AF (גם אם יש לך אותו כפול או אתה לא רוצה אותו ולא איכפת לך לשנות אותו) זה לא מקצועי, זה פן אחר לאספנות. אבל שוב, שלא תבין אותי לא נכון, נשמע נחמד ומבורך אם זה יתבסס על AF ולא על צעצועים אחרים.

Wing Chan

New member
מסכים עם DVD10.

בעיקרון זה אחלה רעיון, אבל למה דווקא לגו\פליימוביל? אני חסיד של לגו, אבל לא חושב שזה מתאים לפורום. ו-DVD10, תאמין לי שיש קאסטומים אדירים ומאוד מאוד מאוד (!!!!) מקצועיים ואנשים שמכינים קאסטומים לכיף וזה יוצא להם דמות חדשה לגמרי (ואחד הבונוסים הוא, חוץ מההכנה עצמה שהיא כיפית, שהם היחידים בעולם שיש להם אותה) וממש נראה מקצועי.

MajorWinters

New member
אני לא מסכים...

קוסטומים זה צד מאוד נחמד של אספנות. אספנים מאוד גדולים עושים קוסטומים ולדוגמא בפורום הרשמי של מקפרלן יש קהילה מאוד נלהבת לקוסטומים... שים לדוגמא הזו- קוסטום של ספון הפטריוטי, אני אישית הייתי שמח לאחד!

Wing Chan

New member
פששש...כמה כסף היה עושה מי שיצר

את זה אם הוא היה מוכר אותו. במיוחד בזמן נפילת התאומים ב2001. היה עושה קופה אחושרמוטה. ואם כבר קאסטומים, אז בואו לא נזניח את דמויות ה1:6, שם הקאסטומים זוכים לתהילה רבה. בתמונה: דמות קאסטום של ריינהרד מהסרט בלייד 2 (מי שיצר אותו בחור בשם דאג, פשוט מלך בקאסטומים).

זה רעיון נחמד אבל לא יותר מזה

אל תשכח שלא לכולם יש רכיבים, או חומרים וכו'

תגובות עד כה:

א. כבר מההתחלה הגדרנו שנושאו של הפורום רחב משמו. ז"א שיש מקום לכל אספנות שסובבת את תרבות הקולנוע, טלויזיה והקומיקס. AF, Movie Props, דגמים, GK, מרצ'נדייז... הרי יש קשר בין כל הדברים. הרעיון הוא ללמוד ליצור דברים נוספים. לדעתי כל אספן יהנה מאוסף דמויות לגו של דמויות קולנוע, או גיבורי קומיקס... זה משהו מאוד מיוחד ויוסיף לכל מדף... משהו כמו Movie Maniacs רק מלגו נשמע לי מאוד ייחודי ויפה. פוטר, לשאלתך, הרעיון הוא לעשות את זה מחומרים שלכולם יכולה להיות גישה אליהם ולא ביוקר... צבעים, פימו - אפשר לעשות דברים מאוד יפים אם יודעים איך... השאלה אם יש היענות מצד חברי הפורום, או שנעבור לרעיונות חדשים...

למה רק רעיון אחד

בלי להעליב הפורום הזה די יבש ולא נרשמות בו הרבה הודעות אפשר לעשות כמה פרויקטים במקביל זה בהחלט יחיה אותו :) ולדעתי אתה צריך לעשות אולי גם סדנאות ברמות קושי שונות ובעלויות שונות לדוגמא סדנאות של פיסול רציני גם וכו', ולתת רשימת חומרים לפעמים.

אני מסכים ובעד,

בהחלט נעשה כמה פרוייקטים במקביל. יש לי כמה דברים בראש...

yauli747

New member
../images/Emo45.gif כן !!!!!

למרות שאני ממש לא טוב בכול מה שקשור לCUSTOM אני עדיין תמיד אוהב לראות עבודות של אנשים! ובטח גם ללמוד דברים נוספים מה גם שהפורום חייב תוכן ודחוך הוא קצת יבש לפעמים וזאת צורה מעולה להכניס בו קצת תוכן!

MajorWinters

New member
אני אשמח...

אני מאוד אשמח לסדנאות פיסול, אבל לפני זה אני מעדיף לדעת לצבוע טוב (לדוגמא, אני לא אתנגד לחייל צה"ל
)

DVD10

New member
רק AF ותחומים שלו שייכים לפורום הזה

אני חושב שכל עוד אנחנו מדברים על AF, כשינוי של AF זה מתאים לפורום. אבל פיסול זה מתאים לפורום פיסול, ממש לא לפורום הזה. זה פורום אספני ACTION FIGURES, זה שאתם מספחים אליו MOVIE PROPS וכל מיני דברים זה מחמד כי זה איךשהו קשור או דומה, אבל לקפוץ על הגל ולארגן סדנאות פיסול זה מתאים לפורום פיסול או פסלים. רק ל AF זה המקום, ולצעצועים זה לא המקום. אתם לוקחים את הפורום לכיוון אחר, מה עם תמונות של האוספים שלכם, דיבורים על זה, ניתוח הדמויות, למה קיניתם את הדמויות, אני לא רואה שום דבר שהולך לכיוון הזה. הרי זה פורום של אפסני AF, ואני לא רואה שום דבר שפונה לחברי הפורום בנושא חוץ מאירגון פיסול. תאמין לי יוזמה יפה אבל מי שרוצה פיסול ילך למקום הנכון אני רוצה AF ובגלל זה אני כאן, נקודה. אם הייתי מעלה נושא בפורום סרטי DVD על שיפור עטיפות של סרטי ווידאו אתה חושב שזה היה מתאים? אתם די מפספסים את העניין שזה פורום של AF.

MajorWinters

New member
אני ממליץ לך לקרוא את ההודעה הראשית

קוסטומים, כולל פיסול, זה חלק מתרבות האספנים!

אני לא מסכים...

א. זה לא סותר. זה לא בא במקום הדיונים הרגילים, זה רק כדי להוסיף פלפל ואנשים לקהילה שלנו. ב. אני מתעלם לגמרי מהערך והלגיטימיות של קאסטומים, כולל פיסול AF מסקראץ' לתחביב.... לא כולם חייבים לעשות זאת, אבל זה נראה לי נחמד ללמוד משהו חדש... לגבי הפיסול - לא מדובר, כמובן, בפיסול אומנותי שמתאים לפורום אחר אלא ממש בפיסול AF, או פסלונים ששייכים ישירות לתחביב שלנו. אפילו לא בעקיפין...

HackMachine

New member
מסכים

ישנו הבדל בין פיסול ל ACTION FIGURE לבין פיסול אומנותי. אני לא חושב ש AF צריך להיות רק משהו שנמכר באופן מסחרי. גם דמויות בסגנון WARHAMMER או BUSTS נחשבים בקטגוריה של הפורום. בכל אופן, אני למשל נמשך לתחום בעיקר בגלל הפן האומנותי שבדבר. לעומת זאת אני לא נמשך במיוחד לפיסול אומנותי כללי, כמו אבסטרקט וכד'. יש הבדל עצום, כך לפחות אני רואה את זה.

סיכום השרשור -

אני רואה שיש מספיק היענות התחלתית כדי לנסות את הפרוייקט ולראות איך הוא הולך. אני מעביר את הפרוייקט לשלב ההכנה, בכדי להעלות אותו בהקד האפשרי. בואו נראה אם זה הולך, והאם, ע"י קידום מתאים בתפוז, אנחנו נצליח להגדיל את קהילת האספנים שלנו.

למעלה