שאלה לכולם:

שאלה לכולם:

מהי הסידרה הכי שנואה עליכם בערוץ ויוה ? ואני מבקש לענות יפה, בלי קללות !

noa_wo

New member
תשובה.

אני לא אוהבת שום סידרה בערוץ הזה,והכי אני שונאת אני בטי המכוערת.

hadarosh16

New member
האמת שרוב הטלנובלות שאני רואה הן

בערוץ הזה ואין טלנובלות שאני שונאת אני פשוט לא רואה אותן בגלל שלא יוצא לי או שהם לא מעניינות אותי אני לא שונאת אף טלנובלה אבל אם היית שואל איזה טלנובלה אנחנו אוהבים אז אני אוהבת דוגמניות שבאמת חבל שהיא נגמרה... כמובן את בובה פראית את בשם אהבה את אני בטי המכוערת את פיורלה ואת פנינה שחורה שחזרה אלינו בשידורים חוזרים... ובערוץ 6 יש את קטנטנות זה בעיקר שיהיה לך המשך סוף שבוע נפלא שלך הדרו´ש..

חלי@@

New member
תשובה ללירן

אני אוהבת את פיורלה בשם האהבה פנינה שחורה דוגמניות אהבתי מאוד קטנטנות צחוק הגורל לפעמים בובה פראית והכי אני שונאת את ליחיות את החיים ואת אישה במראה ואלופים הם סדרות מאוסות כאלה.....

היי לירן! ../images/Emo13.gif

הסידרה השנואה עליי.... ממממממ.....
האמת שגם לי אין סידרה ש-נ-ו-א-ה במיוחד... אם כבר משעממת עד מוות....
אבל אם חושבים על זה אבל ממש ממש חושבים על זה... אז הסידרה הכי "שנואה" עליי היא: אישה במראה לא יודעת למה... אני פשוט לא נמשכת לעלילה שלה.... השחקנים הם שחקנים מצויינים אבל זה לא הדבר היחידי שעושה את הטלנובלה ל-טלנובלה יפה ומצליחה.... צריך שגם האיכות של הטלנובלה תהיה טובה שיהיה המון כימיה בין השחקנים ובכלל... אני לא יודעת מה אתם חושבים אבל זאת לפחות דעתי...
מעיינו´ש

sara79

New member
אני שונאת....

הסדרות השנואות אלי הן: דוגמניות 90-60-90 -שהיא סדרה למפגרים אלופים - סדרה למטומתמים ולחיות את החיים - נראה לי שגם בתקופה של הנכדים שלי היא בשודר בטלוויזיה

חח אהבתי!

לחיות את החיים---->"ניראה לי שגם בתקופה של הנכדים שלי היא תשודר...." ת´אמת גם אני לא סובלת אותה... אבל אני לא מבינה... זה לא טלנובלה זה אופרת סבון... אז מה תקעו אותה בערוץ ויוה??????

למעלה