שאלה לכולם

alon20052005

New member
שאלה לכולם

יש לי ללכת לבית חולים איכלוב ליחידה לתנועות תסמונת טוראט מישהו היה באיבחון הזה ואיך היה ?

אלון

הם מעולים באבחון אבל הם אינם נותנים פתרונות,כלומר מפנים אותך לעמותה שלנו או למקומות אחרים! שיהיה בהצלחה

alon20052005

New member
בית חולים איכילוב יש מחלקה לתנועות

כנסי לאתר של בית חולים איכילוב תמצאי כבר

היחידה בראשותו של ד"ר ניר גלעדי

היחידה נמצאת באיכילוב. יש להזמין תור. קביעת התור הינה מהירה יחסית.יש להביא טופס 17 מקופות החולים השונות או לחילופין לשלם 176 ש"ח דמי ביקור ולקבל אחרי זה חזרה מקופות החולים השונות. במכבי החזירו את הכסף עבור האבחטון. טלפון 03-6974914/09 שיהיה לכם בהצלחה!!!!

כוכב7

New member
ניר גלעדי מתמחה במבוגרים...

שלום לכם על פי הבנתי - ניר גלעדי מתמחה בעיקר בעבודה עם מבוגרים יותר... כוכב 7

בית חולים איכילוב:פרופסור קורצ'ין

בע"ה זה מה שאני אישית ממליצה על איבחון והמשך טיפול בטוראט סינדרום הוא טיפל בי במהלך השירות הצבאי קבלתי כדורים שלא התאימו לי , זה לא חשוב מה התאים ומה לא הוא רק ניסה את הטוב ביותר בהצלחה.

שביק

New member
פרופ' קורצ'ין יצא לפנסיה כמנהל המח'

הנוירולוגית באיכילוב. אך בהחלט מקבל פציינטים במסגרת השר"פ או באופן פרטי. פרופ' קורצין הינו נוירולוג למבוגרים אך בהחלט מאבחן ומטפל גם בצעירים. המגבלה העיקרית היא- שהמרפאה איננה רב תחומית לטיפול בילדים ובצעירים.

חגית35

New member
ומגבלה נוספת וקריטית היא:

שהוא ממש לא סימפטי. מניסיון אחרים. אני ישית הסתפקתי בשיחה טלפונית עמו ממנה הבנתי שחבל לי בכלל להגיע... בלשון המעטה הוא היה מתנשא ולא אדיב ומסביר פנים יחד עם זאת- שמו הולך לפניו מבחינת הפרופסיה אבל... לטוראט צריך גם נשמה... זה לא מכונה שמהנדסים עם תרופות אנחנו בני אדם ויצורי אנוש

בנבר

New member
חגית שלום

מניסיוני האישי ולאורך שנים מאד קשה לי לקבל את קביעתך .שני בני היו מטופלים אצל פרופסר קורצין .לרגע לא נתקלנו במה שאת מתארת ההיפך הוא הנכון .פגשנו רופא עם ידע רב מאד ,רגוע ,שלו, בקי,זמין תמיד ,גם כשהוא לא בארץ משאירים לו הודעה והוא באופן אישי חוזר.והחשוב מכל הוא תמיד ידע להרגיע אותנו ואת הילדים ,לרגע לא הרגשנו לבד.גם היום ,ערב גיוסם לצבא הוא ליווה אותנו בכל תהליך הגיוס, יצר קשר עם הגורמים המתאימים ולנו נתן הרגשת ביטחון אדירה. למרות שהיום ישנם מרכזים יותר מסודרים מבחינת טיפול רב תחומי, הרופא הנ"ל מאד קרוב לליבנו ולי באופן אישי מאד קשה לשמוע את הביקורת הנ"ל. בהזדמנות זו שנה טובה וגמר חתימה טובה לכולכם. צביה

חברה אני חושב שיש להגיב בפרופורציה

ראשית כל כתבתי שזה מחלקה בראשותו של ד"ר ניב גלעדי. כמובן שיש שם מומחים שכל אחד עוסק בנושא שלו.למשל המומחה לטיקים נקרא ד"ר מרימס. ובאמת באמצע האבחון נכנס פרופ' קורצין ואישר את ההבחנה שלו. כתבתי גם שהם מאבחנים בלבד. חגית 35 אני מבין שנכווית ממנו. זכותך ללכת לרופא זה או אחר אבל המרחק גדול בין יחסי הציבור שהרופא מקרין לבין האבחנות שהוא עושה. את לא הולכת להתחתן איתו את באת לקבל אבחנה ותו לאו. לי באופן אישי אין טענות כלל באתי למטרה אחת לקבל אבחון ותו לאו והם שלחו אותי למקומות המתאימים. גם כתבו שניר גלעדי מאבחן למוגרים בלבד אבל שכחו אנשים שיש גם רופאים שמתמחים בילדים.

כוכב7

New member
משה שלום סליחה אבל

אני עדיין לא מכירה רופאים שמתמחים בילדים הלנה הפנתה אותי לפרופסור אפטר ולניר גלעדי כשדיברתי עם המזכירה של ד"ר גלעדי היא אמרה לי שהוא מתמחה יותר במבוגרים ( בני בן 6) סליחה עדיין לא יכולה להמליץ על אף אחד

שביק

New member
לכוכב שלום, ישנן מרפאות מספר

המטפלות בילדים. יש בוולפסון אצל ד"ר טלי שגיא יש בשניידר אצל פרופ' אלן אפטר יש בשערי צדק אצל פרופ' ורדה גרוס צור, היא אינה מקבלת לקוחות חדשים. יש בבי"ח רמב"ם בחיפה אצל ד"ר אלי שחר. בהצלחה וגמר חתימה טובה

למעלה