שאלה לכולם

fluppster

New member
שאלה לכולם

מי הדמות הכי אהובה עליכם בה"פ? עליי סיריוס בלק. אני חולה עליו, הוא כזה טיפוס מסוכן ויחד עם זאת רגיש ואוהב. הוא תחליף דמות אב להארי, והוא הבנאדם הכי קול בה"פ. Marry me? חן

סנייפ....

כמובן...ואת היית זו ששלחה לסיריוס הצעת-נישואים באתר, אני מבינה ^_~ -ליאת-

P. Patil

New member
הכי אהובה

כמובן - פיבס! זה פשוט נהדר איך שהוא מציק לכולם! סתם, לא. לופין! ~ירחוני~ הדמות הכי אהובה עלי. הוא התנהג להארי ממש יפה ולא לשכוח גם לנוויל הוא שונא את סנייפ מילדות הוא פשוט מורה נהדר והוא היה אחד החברים הטובים של ג´יימס!

P. Patil

New member
איך יכולתי לשכוח

הוא עזר לכתוב את המפה הכי שימושית בעולם! ~מפת הקונדסאים~

!adidas

New member
הדמות שלי היא

לוקהרט! כי הוא סנוב והוא כ"כ כ"כ מצחיק! יש קטע שאני במיוחד אוהבת שכשיש את יום האהבה והארי נכנס ו"לרגע חשב שהוא נכנס בטעות לחדר הלא נכון. הקירות היו מכוסים לגמרי בפרחים ורודים" "לפי המבט על פרצופו של סנייפ נראה שהאדם הראשון שיבקש ממנו להכין שיקוי אהבה יקבל בקבוק של רעל ישר לגרון" אין קשר אבל אני מתה על זה!

LuNaTiC

New member
חחח לוקהארט כזה אדירררר

הוא פשוט קרע אותי מצחוק לאורך כל הספר!!!

LuNaTiC

New member
גם לי, הוא היה מעצבן בטירוף, אבל

הוא היה כל כך מצחיק!!! דורש סטירה מיידית אבל מצחיק!!

P. Patil

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo9.gif

השאלון שבחן בשיעור הראשון - הכי מצחיק! איך הוא תמיד חושב שהארי מנסה להתפרסם עוד ועוד ואיך הוא תמיד חושב שהוא יודע הכל! פשוט דמות-- אין מילים בפי! *צוחקת* הוא ממש מצחיק וממש מעצבן שבא להכות!

העצלנית

New member
בעעעעעעעעעע

אני מתעצבנת מהר והוא פשוט העלה לי את הסעיף. את מה שקרה לו בסוף לעומת זאת מאוד אהבתי.

einzuc

New member
הוא קורע...

אין מה להגיד... אני אהבתי שההו כל הזמן חשב שהארי מנסה להתפרסם... והוא היה ממש צבוע "שלא תתן להצלחה לעלות שלך לראש..." "נכון שאתה ידוע בגלל שניצחת את זה שאין מה להגיד את שמו.. זה לא אותו דבר כמו לקבל את התואר על החיוך הכי מקסים בפעם החמישית, אבל זאת ההתחלה" או משהו כזה... אבל הבנתם... -עינת-

P. Patil

New member
כן, מגיע לו

לפחות נשארו לנו עדיין פרד וג´ורג´ שיצחיקו אותנו!

einzuc

New member
נכון...

אבל לוקהרט יותר משעשע... בגלל החוסר אונות שלו והצביעות שלו... -עינת-

Nagini Potter

New member
לא נכון! אני מתנגדת בתוקף!

פרד וג´ורג´ הרבה יותר מצחיקים מלוקהארט! לוקהארט אמנם מצחיק אבל הוא גם מעצבן! ואף פעם לא צחקתי ממנו בקול... אבל פרד וג´ורג´ - הם קורעים אותי! הכי מצחיק זה בספר השלישי שהם צחקו על פרסי "פרסי הושיט את ידו ברצינות, כאילו הוא והארי לא נפגשו מעולם, ואמר, ´הארי. טוב לפגוש אותך.´ ´שלום, פרסי´ אמר הארי, משתדל שלא לצחוק. ´אני מקווה שמצבך בכי טוב´ אמר פרסי ברוב חשיבות עצמית. ´הארי!´ אמר אמר פרד, דחף את פרסי הצידה וקד קידה עמוקה. כמה נפלא לראות את זיו פניך, קשישי - ´ ´פשוט תענוג´אמר ג´רג´, דחף את פרד הצידה ולפת גם הוא א תידו של הארי. ´הכבוד כולו שלי´. פרסי הזעיף פנים. ´די עם זה´ אמרה גברת וויזלי. ´אמא!´אמר פרד, כאילו רק עכשיו הוא שם לא אליה, ולפת גם את ידה, כמה מצוין לפגוש אותך כאן´...." לא מצחיק? אני נקרעתי! (אבל מצד שני - לא קשה להצחיק אותי...) נ.ב.
הפרסומת הזאתי למעלה עם ה´קלומה בבדו´ נורא מעצבנת!
Nagini Potter

LuNaTiC

New member
חחחחחחחח

עכשיו נשפחתי מצחוק מול המסך... יייי התקרעתי (C) לגמרי!!

o.h

New member
אני הכי אוהבת את...

דראקו. הוא גם חמוד, והוא גם מצחיק, ואני יודעת שאני בוגדת בהארי *אסור לבגוד בגיבור! אסור!- דפקת ת´ראש במסך*
אופיר

פרד וג´ורג´ הם הגדולים מכולם!!! ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif

רוע ושובבות וכזאת חמידות!!! אם הייתי יכולה לבחור הייתי מתחתנת עם אחד מהם!!!

Nagini Potter

New member
דראקו?! מצחיק?! חמוד?!

התבלבלת. אמנם בDD הוא חמוד ומצחיק והכל, אבל בספרים הוא ממש ממש לא! לדעתי הוא מכוער, חמוד בטח שלא, ומצחיק? לללללללא נראה לי! Nagini Potter

למעלה