שאלה לכולם

החד קרן שלי ../images/Emo47.gif

היי אלדר!!! תודה אני מחכה בכליון עיניים לתמונה. להגיד לך את האמת: החדקרן שלי הוא לא כל כך פנטזיה. הוא לא מפסיק להופיע לי במדיטציות שאני עושה. הוא תמיד לוקח אותי על גבו והוא אכן עף. זה ישמע מוזר. כמו שאמרת הוא עבר לעולם אחר. מכוון שאין לי בעיה אישית לשייט בין העולמות הרי ברור שיש לי את יכולת התעופה וכך גם לחד קרן שלי. אין לנו בעיה של כוונים או של אפשרויות פשוט מחליטים וזה קורה. אני ממשיכה להתעקש החד קרן שלי יודע לעוף...ולשנות כוונים מימין לשמאל מעלה מטה בחלקיקי שניה כמו מהירות האור. אז נמשיך להתפלסף לנו כל הלילה? אור לך והרבה אהבה. מיכל

אלדר

New member
אני לא חושב כל הלילה

אבל אני יתן לך תמונה אחת לפני של חד קרן ממשי ואיך הוא נראה... וזה ציור של מישהו אבל ציור אמיתי על דף נייר! למען האמת יש לי את האופס הגדול ביותר במחשב שישראל של תמונות כאלה... מעל 500 תמונות... למרות שאת חלקם הבדתי לאחרונה אני עומד להחזיר.....

תודה מקרב לב ../images/Emo25.gif

היי אלדר!!! תודה עבור החדקרן. זה בדיוק החדקרן שלי. אני הולכת לחלום עליו עכשיו. הרבה אור ואהבה. מיכל

אלדר

New member
סורי....

אבל בעצם זה ממש לא החק קרן היפה שיש לי במחשב פשוט זה החד קרן היחיד שבקובץ שתפוז נותנים להכניס לפורומים כאן.. היפה מאוד שלי לא בקובץ קביל... אני יכול לתת לך 20 אתרים אם תמונות ויותר אבל לא חשוב... קצת מאמץ ומגיעים לשם... וגם לך: אור ואהבה... שלך tksr

למעלה