שאלה לכולם

שאלה לכולם

היה פה שרשור לאחרונה של מישהו שרצה לקנות מפת עולמדיסק, החלטתי שגם אני רוצה. מצאתי באמאזון אבל הייתי רוצה לדעת אם יש בארץ, מישהו?

ועוד שאלה

למה יש את מפת עולם הדיסק, ואז משהו נפרד שנקרא Death domain שגם עליו כתוב שהוא מפה של עולם הדיסק? אותה גברת בשינוי אדרת? ביטוי אחר?

Fingertip

New member
שתי תשובות

את המפה קניתי בארץ, באחת מחנויות סטימצקי. אם אני לא טועה, זה היה בקניון ברמת אביב, ברחוב אינשטיין (לא זוכר איך קוראים לקניון). כרגע יש לדיסק ארבע מפות (לפי סדר הוצאה):
1) The Streets of Ankh-Morpork 2) The Discworld Mapp 3) The Tourist Guide to Lancre 4) Death's Domain​
שהן מפות (מצויירות) ל: 1) אנק מורפורק. 2) עולם הדיסק. 3) הארץ לנקר. 4) הממד של מוות. (מפתיע, הא?) כל המפות בנויות באותה הצורה: זה ספרון ומפה מקופלת שמודבקים לכריכת קרטון. הספרון מכיל אינדקס למפה ועוד כל מיני תיאורים, הסטוריות וכו' שנלווים למפה. למשל המפה של אנק מורפורק מתארת כל מיני מבנים שיש באנק. המפה של עולם הדיסק מכילה כל מיני תיאורים של מגלי ארצות שטיילו ברחבי הדיסק וכו'. מקווה שעזרתי, אהד.

Fingertip

New member
אפשר...

המפות מצויירות על צד אחד של דף מאוד מאוד גדול. הבעיה היא שהן מחוברות לספרון. אפשר לגזור, או להדביק ביחד עם הספרון על הקיר, למרות שאני לא הייתי בוחר באף אחת מהאופציות. אהד.

TheBursar

New member
אז ככה:

אפשר להזמין את מפת עולם הדיסק בסטימצקי זה עולה בסביבות ה-100 שקל (+-) ואם יש לך כרטיס אשראי של לאומי קארד אתה יכול לקנות בחצי מחיר ואת השאר בנקודות. Death's Domain זה מפה אחרת לחלוטין שמתארת את האזור שבו מוות חי. כמו שצויין המפות מגיעות יחד עם ספרון כשהן מודבקות לצד אחד של הכריכה. ניתן להוריד אותן (בזהיורת כמובן) ולמסגר ולתלות על הקיר (ראיתי את התוצאה הגמורה - מרשים ביותר). רשימת המפות המלאה היא: The Streets of Anck-Morpork The Discworld Mapp (כן, עפ שני P) Death Domain A Tourist Guide to Lancre לי באופן אישי יש את מפת הדיסק ואת המדריך למטייל ללנקר.

למעלה