ל-pixy ול-tzemerr ולכל האחרים...
בראש הרשימה, שאלתי מספר שאלות, שאף אחד מכם לא טרח לענות עליהן, אין לכם זמן או שאין לכם תשובות ? לא ביקשתי שתתנו לי תשובות כמו " ישו והאמונה בלב אז אני מרגיש באמת... ", האמת שלכם היא לא האמת שלי ! אתם יודעים יפה מאוד, לקחת את התנ"ך הקדוש ולהפך אותו לכלי, אתם לוקחים חלקים בלב של פסוקים מכל מני פרקים, ומתעלמים מהחלקים ה"לא רצויים", מצרפים את אותם פסוקים על המשיח עם פרקים מהברית החדשה ו-הופלה יש לכם "הוכחה ". אני מעוניינת לדעת באיזו זכות אתם עושים שימוש כזה, מה הבסיס לטענה הזו שישו הוא לא רק המשיח אלא גם אלוהים ? אני מבקשת, שתענו לי על השאלות ששאלתי בתגובה הראשונה שלי, ובלי הרבה בלה בלה. אני לא מנסה להתנצח אלא באמת להבין על מה הבסיס שלכם. שאלת השאלות : אתם מאמינים, היהודים המשיחיים, שישו הוא לא אחר מאשר אלוהים בעצמו, מלך הכבוד, מלא כל הארץ כבודו,שהתגלה בעולם הזה בדמות בשר ודם. איך אתם מעלים על דעתכם שהאל חסר הצורה והאין סופי,שכל התנ"ך מדגיש בכל פעם את העובדה שלאלוהים אין צלם, ואין תבנית " השמים ושמי השמיים לא יכלוך " אומר שלמה המלך. אבל השאלה האמיתית היא : אם ישו הוא בעצם אלוהים שהתגלם באדם בשר ודם, אז למה היה צורך אחרי מותו, שהוא " יחזור לתחייה " ? הרי האל הוא נצחי ( איך אפשר שהאל ימות ? ) !!!!! עוד דבר- אתם אומרים שמריה ( שהייתה בת אנוש ) הולידה את אלוהים ???? חחחחחח אתם בכלל שומעים את עצמכם ? לא רק זה, בברית החדשה מסופר שבאים לישו כל מני מלאכים ושליחים מאלוהים, וישו צריך לעשות כדבריהם, בכדי לקבל את "הברית החדשה ", אז אלוהים שולח לעצמו מלאכים כדי שיגידו לו לבלוע ספר, למשל ? האם אלוהים האל הנצחי, שכל העולם הזה וכל האין סוף לא מכיל אותו, יכול להתגלות בדמות של אדם פשוט, שסובל, כואב ??? אלוהים הוא הרי השלמות לא ? אז איך יורד לו דם ? איך הוא סובל ? האם יבא אדם ויצלוב את אלוהים ? זה האלוהים שבו אתם מאמינים - בן קטל, שעובר עינויים ???? אלוהים עבר עינויים ???????? אני חשבתי שיש לכם קצת הגיון בריא... אני גם מאוד מעוניינת שתתייחסו לדברים הנ"ל !