שאלה לכולם

taylor18

New member
שאלה לכולם

זה לא קצת מוזר שרידג' תומך כל כך בקולקציה הזאת של הנערות נערים החושפת והנועזת שלא מזמן אם זכרוני איננו מטעה אותי.. (בעצם זה היה די מזמן אבל לא משנה) הוא כל כך כעס על אמבר עם הקולקציה שלה אמברוזיה ופתאום הוא עד כדי כך בעד פתאום זה לא סיכון לפורסטר? לא שינוי שיכול לפגוע בתדמית שאבא שלו עבד עליה כל חייו וכ"ו... ?? זאת לא הייתה הסיבה העיקרית שהוא רב שם ואז העיפו אותו והוא הלך... מוזר בכל מקרה לדעתי דרלה קצת חוצפנית ... תופסת מעצמה קצת יותר מזה. אני מסכימה עם תורן והכל באמת הוא צודק אבל מה זה שדרלה באה ומתנפלת על רידג אני במקומה הייתי קצת חסרת בטחון. ומה כולכם כל כך מתלהבים מהזוג הזה? אז כן הם באמת מתאימים וסופסוף תורן מקבל עלילות אבל לי זה עדין מוזר שהמזכירה יוצאת עם הנשיא החדש. ואל תשכחו בבקשה את כל הקטע שהיא רימתה אותו כדי שהוא ישכב איתה והיא הייתה החברה הטובה ביותר של מייסי כל השנים האלה לא הראתה שום סימני אהבה או משהו לתורן. פתאום כל האהבה הזאת ? והוא אוהב אותה? מוזר מאוד לטעמי אבל אני בטוחה שכולכם תגידו כמה דרלה בסדר ותרדו על רידג' כרגיל..חבל שאין אף אחד פה שמסכים איתי..

NarihS

New member
דווקא אני בהתחלה

לא אהבתי את דרלה ואת ת'ורן כזוג, כי אני התעצבנתי גם מאותם סיבות שהזכרת עכשיו.. אבל לא יודעת.. אם הזמן זה עבר קצת.. אני שמחה שהוא שמח, ושרואים אותו יותר בעיקר.. אבל אם זה היה אפשרי, הייתי רוצה שהוא מיד יהיה עם מייסי, לדעתי הוא ומייסי יהיו שייכים אחד לשני לנצח.. אבל בגלל שזה לא אפשרי, צריך לעבור הלאה ולקבל גם את דרלה למשפחתנו
והיא בסה"כ בסדר.. אז היא עשתה טעות, היא טעתה.. אבל זה לא היה במכוון.. היא גם הייתה שיכורה קצת, והרי היא מתה על מייסי, היא לעולם לא הייתה עושה לה את זה בכוונה.. וחוץ מזה, לעומת הדמויות האחרים, היא שיקרה הכי פחות ועשתה הכי פחות דברים רעים, אז בגלל טעות אחת לשנוא אותה? זה יהיה קצת טיפשי.. וזהו

ani88

New member
בקשר לרידג' והקולקציה

לדעתי רידג' הבין שטעה בפעם הקודמת, הרי הקולקציה של אמבר הצליחה למרות כל הקשיים, הוא הבין שתנאי השוק השתנו

לינה18

New member
לאני

זה דווקא הגיוני מה שכתבת. לא חשבתי על זה מהבחינה הזאת.

לינה18

New member
לשירן

בקשר למה שכתבת על דרלה-זה נכון שהיא שיקרה הכי קצת ועשתה הכי פחות דברים רעים, אבל זה רק בגלל שלא היתה לה היזדמנות, שהרי אף פעם לא נתנו לה עלילות. ובסכה"כ כבר מזמן שמתי לב שככול שלדמות מסויימת בסידרה יש יותר עלילות, אז היא יותר ויותר מיתקלקלת מבחינה מוסרית.

girlontop

New member
תראי, תשמעי

נכון, דרלה שכבה עם ת'ורן כשהיא היתה שיכורה ומהלילה הזה יצאה תינוקת, אבל אני מסכימה עם שירן (חזרת!
) שדרלה לא התכוונה לפגוע במייסי בכוונה. דרלה היא ממש לא בוגדנית והיא האחרונה שתתקע למישהו שהיא אוהבת סכין בגב. אין לי בעיה ש"המזכירה" יוצאת עם "הנשיא". גם אמבר הטראשית לכאורה לא מתאימה לשושלת היוחסין (המפוקפקת) של משפחת פורסטר ועדיין אני חושבת שמגיע לה להיות עם מישהו איכותי (ולא שריק איכותי!). מעמד חברתי זה בולשיט. דרלה נדדה בין עשרות משפחות אומנות והיו לה חיים גרועים מאוד, בלי השכלה ובלי אף אחד שאהב אותה. אני מסכימה שבראט עשה קפיצה ענקית והפך את דרלה למישהי שונה לגמרי ממה שהיא היתה - גם לי לקח קצת זמן לעכל את השינוי הדרסטי בדרלה הקופצנית - אבל אני שמחה שהוא עשה את השינוי הזה. הוא היה יכול לנהוג כהרגלו, לקחת שחקנית חדשה, לצוות אותה לת'ורן ולהיפטר ממנה תוך חצי שנה. במקום זה הוא השקיע בשחקנית קיימת, שאף אחד לא האמין שהיא תהיה כ"כ מוצלחת, והיא הוכיחה שהיא הימור מצוין. בהחלט מגיעה לו מחמאה על הצעד הזה. אני לא חושבת שדרלה צריכה להרגיש חסרת בטחון מול רידג'. כלומר, זה היה הגיוני שהיא תרגיש חסרת בטחון מולו, שהרי הוא דורס כל אחד שעומד בדרכו, אבל הרבה יותר מעניין לראות דמות נשית שמתייצבת מולו ואומרת לו בדיוק מה היא חושבת עליו. רידג' התייחס לת'ורן בצורה נוראית כל השנים, הרס לו את הבטחון העצמי, ועכשיו, כשהוא שוב בפורסטר, הוא מצפה שת'ורן יפנה את הדרך ויחזור להיות היס-מן שהוא היה תמיד. דרלה מעריכה את הבעל שלה ויודעת כמה הוא סבל וכמה הוא קרע את התחת כדי להגיע למעמד הזה וכמו כל אישה אוהבת קשה לה לראות את רידג' מבטל את דבריו של ת'ורן ודוחק אותו לשוליים. דרלה מוכיחה שהיא קודם כל בחורה אמיצה ובעלת אופי מברזל ולי הרבה יותר קל לאהוב אותה בימים אלה מאשר דמויות יללניות אחרות. לדעתי טוב שהעיפו את מייסי ובטח ובטח שהיא לא צריכה להיות עם ת'ורן - אין לוינזור הרמון ולבובי איקס כימיה בשיט. דרלה ות'ורן נראים מצוין ביחד, טבעיים ואמינים. גו דרלה, גו!

Guy K

New member
דווקא דרלה כן נמשכה לת'ורן בעבר

היא אפילו שאלה את מייסי באחת הפרידותשלהם אם היא יכולה להתחיל איתו אבל מייסי אמרה לא ובזה זה נגמר. ממש לא מפריע לי שהמזכירה יוצאת עם הנשיא, זה דווקא מאוד הגיוני בעיני. חוץ מזה שזו אופרת סבון. ולגבי רידג' - הוא מוצג כטיפוס אנטיפתי ואגואיסט. זה לא במקרה שכל המעריצים של הסדרה התחילו לשנוא אותו בפרקים הנוכחיים.

לינה18

New member
לא כל המעריצים של הסידרה התחילו

לשנוא אותו-אני לא. אני לא חושבת שהוא מיתנהג בעלילה הזאת גרוע יותר מהעלילה שבה הוא ניסה להישתלט לברוק על החברה. ואז, בגלל שרק התחלתי לראות, ממש אהבתי אותו. ומאז אני אוהבת אותו ואין מה לעשות.

S c a r l e t t

New member
אז ככה...

אני בהתחלה הסכמתי לגמרי עם דרלה, אחרי זה חשבתי שהיא מגזימה ועכשיו אני שוב מסכימה איתה. אבל לא משנה מה בואי נתחיל בזה שתורן ודרלה מושלמים אחד לשני, וכמו ששירן אמרה דרלה סה"כ היתה שיכורה ולא עשתה את זה בכוונה כדי לפתות אותו או כדי לפגוע במייסי. דרלה היא דמות שכולנו מכירים כבר 10 שנים בתור המזכירה הטיפשה שכולם צוחקים עליה מספקטרה, אז למה בעצם לא לקחת את הגמות הזו ולהעניק לה קצת אופי? לתת לה עלילה מצוינת? ולתת לשיי המדהימה להפגין את כישורי המשחק שלא ידענו שיש לה? רידג' הוא אגואיסט, שחצן שחושב שהכל מגיע לו, אז אולי לתורן ולכל אחד אחר אין אומץ לעמוד מולו, אז אני אומרת כל הכבוד לדרלה שלא מפחדת וכן מראה לו מה היא חושבת עליו, שכן מראה לו שהוא לא היחיד בעולם ושיש עוד גורמים ואנשים שהוא צריך להתחשב בהם. רידג' תמיד התחייס לתורן כמו זבל, בעצם לא רק לתורן, לכל מי שלא חושב כמוהו והגיע הזמן שמישהו ישים לזה סוף.

לינה18

New member
אף אחד שמסכים איתך? ומה אתי?

מסכימה עם כל מילה שלך. קודם כל כבר מזמן רציתי להעלות את הנושא הזה, שריג' נמצא כעת בצד הנגדי לחלוטין לצד שהיה בו בתקופה שבה הוא עזב את פורסטר. הצד של ת'ורן בעלילה הנוכחית היה הצד של ריג' והצד של ריג' היה הצד של אמבר. ואין סיכוי שמישהו כאן לא זוכר את העלילה הזאת, כי זה היה ממש לא מזמן. בגלל זה גם בכלל לא הפתיע אותי כשהתגובה הראשונית של ת'ורן לעיצובים של ריג'(או שמה נקרא לזה העיצובים המשופרים של קייטלין) היתה שהם הזכירו לו את העיצובים של אמבר. וריג' עוד נעלב ושאל:"מה, אתה משווה את העיצובים שלי לעיצובים של אמבר?" טוב, זה אותו הסגנון, בגלל זה גם היה מה להשוות. כל זה מראה לדעתי שני דברים:1. שהדמויות בסידרה הזאת לא עקביות בדעותיהן ומה שבעלילה אחת היא דעתן הנחרצת יכולה להפוך להיות בעיניהן דעה מוטעית בעלילה הבאה.דבר שלדעתי חסר הגיון לחלוטין. 2. חוץ מזה אני גם חושבת שהדעה של ריג' בנושא העיצובים בפורסטר באיזשהו מובן מייצגת את בת הזוג שלו לתקופה. כשהוא היה בצד הקלאסי, הוא היה עם טיילור. עכשיו כשהוא חזר לברוק, זה דווקא די מתאים לו לתמוך בצד הנגדי. וזה שכל השאר כאן לחלוטין בצד של דרלה, אז זה לא כולל אותי. אני גם חושבת שהיא חוצפנית ומתערבת בעניין שהיא לא מבינה בו. שתתן לת'ורן וריג' לפתור את הסכסוך ביניהם. וכמו שכבר כתבתי בשרשור אחר, אני חושבת שריג' ות'ורן צריכים להגיע לפשרה, כי לדעתי שניהם צודקים. עיצובים קלאסיים זה מצויין, אבל עיצובים מודרניים יותר אף פעם לא מזיק. ודרך אגב-גם בעיניי ת'ורן ודרלה זוג קצת מוזר. זה שדרלה היתה דלוקה עליו עוד אפשר להבין, אבל מאיפה הופיעה פתאום כל האהבה הזאת של ת'ורן אליה? אני מניחה שזה מוזר בעיניי פשוט בגלל שלא הראו אותו ממש מיתאהב בה. כל זמן שמייסי היתה עם דיקן ת'ורן לא הראה כל צורך להיות עם דרלה. אבל פתאום כשמייסי מתה הוא ביקש ממנה לעבור לגור איתו. לדעתי פשוט לא פיתחו את העלילה הזאת כמו שצריך ובגלל זה הזוג הזה, למרות שהם מאוד חמודים ביחד, עדיין לא הכי אמין בעיניי. ואני האחרונה שארד כאן על ריג', כי בסכה"כ אני בעדו. וכשהוא אומר שזה לא עניינה של דרלה ושהיא מסיתה את ת'ורן נגדו אז הוא צודק לחלוטין.

taylor18

New member
כפרה עלייך לינה

אהבתי כל מילה ממה שכתבת !!! סופסוף מישהו בדעותיי... רידג' קצת שחצן נכון אבל סך הכל יש דברים שהוא צודק ויש לו ידע והבנה פי אלף מדרלה סתם איזו מזכירה - ישרה ? לא זכור לי שום עלילה שלה . כל הזמן היא הייתה סתם מזכירה עד שכן הייתה לה עלילה היא עשתה משהו מכוער מאוד לדעתי. אני לא מבינה למה לא שמעו בסדרה הזאת על המילה הפלה (??) זה היה יכול לפתור כל כך הרבה בעיות. ברוק נכנסת להריון מהבעל של הבת שלה. היא לא תעשה הפלה , למה לא תגדל אותה..לא הגיוני פשוט. ודרלה גם הייתה צריכה לעשות הפלה מה זה להיכנס להריון מהגבר של חברה הכי טובה שלה ועוד בדרך של רמאות זאת הייתה פשוט טעות. ועכשיו לגנוב ???.? זה בדיוק מה שהיא מבינה מה שהיא גדלה עליו בספקטרה לגנוב ואם היא תעשה את זה זה דוחה מאוד לדעתי. כי אפילו שזה טוב לבעלה ולסאלי המהוללת למה היא לא משתפת את בעלה אם זה כזה טוב ? גניבה זה לא דבר טוב זה דבר מכוער. בדיוק כמו לסמם מישהו ולגרום לו לשכב איתך ("הטריק" המטומטמם הידוע בכל טלנובלה או אופרת סבון). אני יודעת שרוצים לסבך את הענינים בסדרה והכל אבל מגעיל מאוד מה שדרלה עשתה. והיא גם בכוונה מחפשת את רידג' ומתגרה בו ותופסת מעצמה יותר מדי. זה הרי ברור שאם מייסי לא הייתה מתה אף אחד לא הייה משתין לכיוון שלה . ואני מסכימה לגמרי עם כל הברה שלינה כתבה. לא הראו שום אהבה פתאום גרו חתונה (שהייתה מקסימה לדעתי!) וזה מוזר עדיין לדעתי.. למרות שהם חמודים יחד אני לא יכולה לשנוא את רידג' הדבר היחידי שמעצבן אותי בו זה שהוא שוכח כאילו את כל מה שברוק עשתה ומאשים את ניק בהכל. שבסך הכל ברוק אשמה לא פחות . חוזר אליה כאילו כלום חוץ מזה רידג' דמות ראשית ואני אוהב אותו תמיד :):

girlontop

New member
למה אין הפלות באופרות סבון?

כי רק נשים רעות חסרות מוסר (אפילו יותר מברוק!) עושות הפלות. הפלה זה דבר רע, זה רצח ובשום אופן אסור לטלוויזיה לעודד את ההתנהגות הנלוזה הזאת ולדרדר נשים תמימות להתנהגות כזאת. ומי שכן עושה הפלה צריכה להיענש ובגדול, לא ע"י אלוהים - לא נחכה כ"כ הרבה זמן עד שהפרוצה תמות - אלא על ידינו, אנשי המוסר והטוהר. בברכת ג'יזס שולת!!1, תומכי ג'ורג' בוש, המערב התיכון, ארה"ב.

לינה18

New member
רק רגע, אלה באמת דבריהם של

תומכי בוש?
כי אם כן, אז חבל מאוד שהוא ניצח.

לינה18

New member
אבל מה, זה עדיין לא גורם לי להבין

למה עושי הסידרה כל-כך מושפעים מזה(מהרעיונות של מיתנגדי ההפלות). בסכה"כ, האם מישהו באמת מאמין שאופרת סבון יכולה לתת דוגמא להיתנהגות של אנשים אמיתיים? כי אם יש כאלה, אני ממש לא יכולה להבין אותם. ואני גם בטוחה שיש מספיק אנשים בארה"ב שתומכים בהפלות, אז למה לא להקשיב להם? אם כי, יש תמיד צד שני לסיפור. אם ברוק היתה מפילה את הופ, זה היה לחלוטין מוציא את כל הטעם מהרומן שלה עם דיקן. הרי דיקן רק קלט שהוא מאוהב בה בגלל ההריון(דבר שנורא מטומטם לדעתי). רק מה שכן, זה היה חוסך מברוק המון צרות לעתיד(כמו הגילוי של בריג'ית על הרומן וזה שריג' עזב אותה כשגילה),מה שטוב לדעתי, אבל לא הכי מצויין למי שכותב אופרת סבון.כך שהמסקנה שלי היא שזה די נוח להם להיות כביכול "דוגמא טובה לסביבה" ולהיות נגד הפלות.

girlontop

New member
שיעור קצר בטלוויזיה מסחרית

כותבי אופרות סבון ותסריטאים בארה"ב בכלל לרוב לא יכולים לבטא את הדעות האמיתיות שלהם לגבי נושאים שנויים במחלוקת. בראש ובראשונה התסריטאים מחוייבים לרשת הטלוויזיה עבורה הם עובדים, שמצדה מחוייבת למפרסמים. ככה זה בטלוויזיה מסחרית - רשתות הטלוויזיה זקוקות למפרסמים (=הכנסות) והמפרסמים זקוקים למספר רב של צופים (=צרכנים). התכניות עצמן הן בסך הכל פילרים בין מקבץ פרסומות אחד לשני. רשת הטלוויזיה תכוון הכי נמוך שאפשר ותעסוק בנושאים שיש עליהם קונצנזוס רחב, כדי למשוך מספר רב של צופים שלא "יתעצבנו" ממה שמראים להם וכך מפרסמים יפרסמו אצלה. הפלות הן לא נושא קונצנזסואלי בארה"ב. למעשה, הפלות היו אחד הנושאים המדוברים בבחירות האחרונות בארה"ב. נצחונו של בוש בשבוע שעבר היה ניצחון השמרנים על הליברלים ותבוסה קשה לשוחרי זכויות אדם ולנשים. המאבק לא היה רק על המלחמה בעירק, אלא בעיקר על ערכים חברתיים. ארה"ב הוכיחה שהיא ארץ הרבה יותר שמרנית ודתית ממה שאנחנו מדמיינים, כשהצביעה נגד הפלות ונגד מתן זכויות שוות להומוסקסואלים. רשתות טלוויזיה לא יכולות להרשות לעצמן להתעלם מהרוב השמרני ולשדר תכנים "חתרניים" - הצופים לא יבואו והמפרסמים יברחו. דוגמא רלוונטית היא ההתנערות של אולפני דיסני מסרטו של מייקל מור "פרנהייט 9/11", כיוון שהוא עורר זעם בארה"ב. תביני, הרבה יותר משתלם להיות בסדר עם כולם ולספור את הכסף מאשר לדבוק באידיאולוגיות שמדברות למיעוט. טלוויזיה כן יכולה להשפיע על הדעות שלנו. אני לא חושבת שהיא יכולה לשנות דעות של אנשים מקצה אחד לשני, אבל היא בהחלט יכולה לחזק דעות קיימות. לכן, כאשר דמות באופרת סבון עושה הפלה יזומה היא תיענש על התנהגותה, כדי לחזק את המסר הרווח בחברה שמה שהיא עשתה היה דבר שגוי. למשל: מריה ב"כל ילדיי", שגרמה לעצמה להפיל ושנים רבות היא סבלה מעקרות. לדעתי, אופרת סבון ובעצם כל תכנית טלוויזיה צריכה להציב בפני הצופה את שתי האופציות העומדות בפני דמות שעוברת הריון בלתי רצוי - המשך הריון או הפסקתו. כשהיא לא מזכירה בחצי מילה את האופציה להפיל היא בעצם טוענת שאין כזאת אופציה בכלל עבור אישה! טלוויזיה לא צריכה להתנחמד ולהתרפס בפני הרוב - היא צריכה לעורר דיון ציבורי בנושאים מהותיים. הבעיה היא שבטלוויזיה שמונעת אך ורק ע"י רווחים כלכליים זה פשוט לא יקרה.

לינה18

New member
../images/Emo9.gif וגם אני אהבתי את זה שאני לא

לבד בדעתי על ריג' ודרלה! זה אומר שאני לא היחידה בכל הפורום בעד ריג'-איזה יופי! ודרך אגב-ראית איך היום בפרק דרלה היתגרתה בריג' והוא אפילו לא ענה לה, כי הוא רצה להשלים עם ת'ורן? אם כי אחרי שהוא יגלה מה שהיא עשתה... (למרות שבזה אני מאשימה את מגן ולא אותה, אבל בכל זאת). ואת דעתי בנושא ההפלות בסידרה כתבתי באחת מתגובותיי האחרות בשרשור הזה.

taylor18

New member
רידג' מתוק (:)

לצערי הרב בדיוק היה לי טלפון באותה שניה ופספסתי את הקטע הספציפי הזה. הם דיברו שם איזה 2 מילים אם תוכלי להגיד לי בדיוק מה הם אמרו אני אשמח אבל הבנתי שהיא התגרתה בו שוב- לא מפתיע... תשמעי אמנם דרלה לא אשמה אבל היה אפשר להבין איכשהו מהדברים של סאלי שמדובר בקצת יותר מסתם תמונות- זה "נס שישנה את חיי" והגזמות כאלה..ברור שהיא הייתה צריכה לבדוק מה היה במעטפה.. זה מטומטמם שמייגן החליפה את המעטפות אבל היא לא "אשמה" כי היא סתם עשתה את זה. האשמה פה זאת דרלה שלא בדקה ובטח ובטח שסאלי . אני לא מבינה מה הולך שם בספקטרה זה לא עלבון לקלארק שהוא לא שווה ? הוא לא יכול לייצר איזה קולקציה סאלי לא סומכת עליו בכלל היא רצתה לעשות חיקווים הבנתי את זה אבל למה לא לתת לקלארק הזדמנות ? למה לחזור להעתקה וגניבה ? זה הדבר הכי שפל..סאלי לא תשתנה.. מענין איך תורן יגיב כשהוא יגלה למה דרלה גרמה והכי מענייין איך רידג' יגיב (:) אחחח יש למה לחכות (((((((((:)

לינה18

New member
אני בפרוש לא זוכרת מה דרלה אמרה

לריג', חוץ מזה שהיא היתגרתה בו, אבל הפעם הוא בחר לא להגיב(וכל הכבוד לו!), כי הוא בדיוק רצה להשלים עם ת'ורן. אבל לאור הארוע האחרון עם התמונות, הוא לא ממש יצליח בכך. ובקשר לקלארק-את צודקת. סאלי טיפשה. למה להיסתמך על חיקויים, כשקלארק יכול לעצב לה קולקצייה מקורית?

למעלה