שאלה לכולם

youngG

New member
שאלה לכולם

הייתם פעם בסיטואציה של קשר עם בן זוג שהרגשתם שאתם לא מאושרים איתו אבל מצד שני הוא מוציא את המיטב בכם? אם כן ואם לא - תגידו לי מה דעתכם בעניין....

כן פעם מלפני המון שנים

היה לי בן זוג, און ואוף, ואוף ואון, שאז חשבתי, וואו כמה אני טובה, אני סופר, אבל ממרחק השנים אני יכולה לאמר שהוא הוציא ממני את כל האנרגיות, גמר את כולם, ולא נשאר לי מה לתת לתקופה מאוד ארוכה, לבני זוג אחרים שהייתי איתם אחריו. אז להוציא את המיטב מבחינתי, זוהי סחיטת אנרגיות, רגשות, וניצול. נתינה עד התרוקנות טוטאלית.

youngG

New member
אולי אני צריכה להבהיר את עצמי..

כשאמרתי "המיטב שבי" לא התכוונתי למיטב מבחינת הזוגיות והמתינה של לבן הזוג- אלא המיטב שלי כאדם. מהיום שפגשתי בו אני יכולה רק לומר שהתפתחתי כבן אדם באופן קיצוני,בזכותו שיפרתי את הדמוי העצמי שלי ובכלל הוא דחף/דוחף אותי להיות מי שתמיד רציתי להיות. מאידך,בין אם זה בגלל השקפת עולם פסימית שלו,אולי האופי שלו או שבכלל אני לא יודעת איך להיות מאושרת אני מוצאת את עצמי מהרהרת בשאלה שהפנתי כלפיכם

Tully Is Here

New member
אני עדיין מבולבלת....

להתפתח כאדם את יכולה גם מחוץ למערכת הזוגית (זה אפילו מומלץ להגיע למערכת זוגית ממקום שלם ובוגר). השאלה היא אם את מאושרת או לא. אם טוב לך, אם את אוהבת אותו, אם הוא נותן לך מה שאת צריכה, אם הזוגיות שלכם טובה, אם את מרגישה בטוחה ומוגנת. אני יכולה להמשיך, אבל אני חושבת שהבנת את הרעיון הכללי. נכון שחלק מזוגיות טובה הוא גם התפתחות אישית, אבל נראה לי שאם זה הדבר היחיד שם את מפספסת את כל הפואנטה של הזוגיות. תחשבי אם זה "זה" או שהדבר הנוכחי הוא אמצעי ללמוד ולהחכים על מנת להמשיך למקום טוב יותר.

Miss פטל

New member
אני לא הייתי מתפשרת

כשיצאתי עם בחורים תמיד חישפתי את הזה שיתן לי 100% וכמובן שגם מצאתי. לא מוכנה להיסתפק בפחות כי יש מספיק אנשים שכן יתנו 100%. אם את לא מאושרת, איך את יכולה להיות במיטבך? לא מסתדר לי..אולי כי לא נתקלתי בזה.

polegra

New member
סיטואציה מוכרת

זה קורה לי בקשר הנוכחי..... אנחנו יחד כבר יותר מ5 שנים בהן השתנתי רבות לטובה בזכותו ולמדתי המון ממנו אבל...יש רגעים רבים בהם אני מוצאת את עצמי בוכה מיואשת ומתוסכלת מהרבה דברים במערכת יחסים הזו....וכן...הרבה רגעים שאני לא מאושרת אני פשוט בחרתי לשוחח איתו על הזה והתברר כי בשנה האחרונה גם הוא לא היה מאושר וכי הזמן שלנו יחד יועד לריבים צרחות ושאר דברים שנבעו מהתסכול מאז שדיברנו הכל השתנה לטובה...יש יותר רגעי אושר....עדיין יש הרבה און אווף ומריבות אבל בשכלול הכללי רגעי האושר רבים יותר מהרגעים שלא והיה ושוב לא אהיה מאושרת אדע שעלי לקום וללכת בלי להסתכל אחורה אבל לפחות אדע שניסיתי כי עבורי דבר בחיים לא שווה ללא אושר לא כסף לא עושר לא בריאות כי יכול להיות לי הכל ואני לא אהיה מאושרת אזי במה זכיתי? בדבר לא. אבל זו דעתי... טלי

דבר והיפוכו

אם אני אומללה, הטוב שבי לא יכול לצאת... אנשים שגורמים לי אושר עוזרים לי להתקדם ואנשים שמאמללים אותי, סוגרים אותי ומונעים ממני למצות את עצמי.

למעלה