שאלה לכולם?

ענת 0000

New member
שאלה לכולם?

מישהו יודע מה הדת אומרת בקשר לגידול נחש בבית.(הדת היהודית כמובן)

היי יהודה

אם אתה דתי, אתה בטח יודע שעל פי הדת מותר הכל, תמיד אפשר למצוא רב שיאשר לך את זה
וברצינות... מנסיוני בעבודה חינוכית עם ציבור מגוון ומנסיוני כדתל"ש - יש זרמים ביהדות שנרתעים מחיות מחמד, ובכלל זה כלבים, נחשים וכל השאר, אך רוב הציבור הדתי לא מתנגד לגידול נחשים.

ענת 0000

New member
אני לא דתי..אישתי קצת..

וחשוב לי שגידול הנחש לא יבוא על חשבון שום דבר אחר...ובלי קשר הילדה שלי רוצה נחש ליום ההולדת,הילדה תהיה בת 10 והיא מאד רצינית אם יש למישהו המלצה אשמח מאד...ותודה על התשובה,אבן ירדה ממני.

לא מבין כלום בדת

למרות שאני יודע שזה חיה לא כשרה לא אומר שאסור לגדל אותה בבית. את הנחש הראשון שלי קניתי מחנות בבעלות של חרדי...

ענת 0000

New member
עכשיו אני מאד רגוע.

אני רחוק מלהיות דתי ולעומת זאת אישתי שומרת מסורת(אם אפשר ליקרוא לזה כך) אני רוצה לכבד אותה ואם מבחינת הדת זה תקין אז אני מאושר,עכשיו אוכל ליקנות לילדה נחש ליום ההולדת וביחד איתה לגדל אותו...ושוב תודה רבה.

GUYLI9

New member
תיזכור שהאוכל של הנחש הוא

מכרסמים למינהם... אז תדאג שלא תיהיה בעיה עם הילדה שלך בקשר לזה ובהצלחה!

ענת 0000

New member
הילדה...

אוהבת מכרסמים...בעצם שתי הבנות יושבות ומשחקות עם העכברים,כך שעם זה ממש אין להן בעיה.הבת הקטנה מיתקשרת אלי לעבודה ומבקשת לשחק בנחש או בעכברים.

אילון פ

New member
חחח... נראה לי...

שהוא התכוון שתבדוק שלילדה אין בעיה אפ זה שהונחש אוכל את העכברים, ולא שיש עכברים בבית...

ענת 0000

New member
יש לה בעיה...כנס

הבנות רוצות ליראות את הנחש מקרוב כשהוא אוכל וכל הזמן אני צריך להרחיק אותן כדי שהנחש לא יבהל ואם זה היה תלוי בהן,הן היו נותנות לנחש לאכול כל יום

GUYLI9

New member
ברור שהתכוונתי לאיך שהוא אוכל אותם

גם אני אוהב עכברים ואוגרים אבל אני לא יכול "להפקיר" אותם לנחש... בגלל זה אני לא אוהב נחשים (אבל אוהב להחזיק אותם אם יוצא לי...)

למעלה