שאלה לכולם!!!!!!!!

שאלה לכולם!!!!!!!!

מה קורה שהדמויות רוצות לעשות משהו שנוגד את כיוון ההרפתקה? למשל:החבורה שלי מכילה חצי-אורקית ברברית,גמד ברברי(שניהם נשואים) נדיר אנושי,נוכל אושי וגמד כוהן(זה אני). אני,הנזיר והנוכל רוצים להיפרד מהברברים אבל השה"ם כל הזמן מאחד אותנו מה אתם חושבים?

DDN

New member
למה להפרד?

אם אין סיבה שהדמויות יהיו ביחד, אולי זה הזמן לעשות דמויות חדשות? מוזר לי שחצי-אורקית וגמד יהיו נשואים. זה לא כ"כ ניתן לתפיסה. תועבה. זה מה. למה אתם רוצים להיפרד מהם?

snift

New member
למה מוזר ?

הכל שאלה של היחסים באיזור בו הם גדלו והתחנכו. אולי בעולם שבו הם משחקים זה לא מוזר בכלל...

Guy24Gold

New member
לא ממש הזמן לעשות דמיות חדשות

הכנו את הדמויות שלנו לפני שלוש פגישות בערך. והחצי אורקית והגמד נשואים בגלל שהם גרו במקום מאוד "מיוחד".

Guy24Gold

New member
ד"א-אני הנזיר שם

ומי אמר שאני גם רוצה להיפרד מהם? למרות שהיא מאותגרת ויזואלית לכל אחד יש נפש של עצמו, וזה ממש יפגע בהם אם נעזוב אותם.

רמץ

New member
עצרו ודברו על זה

אם אתם מנסים להתפצל כדי לסקור יותר שטח בפחות זמן - מילא. השה"מ שלכם צריך להסתדר עם זה. אם אתם נפרדים מהם כי הדמויות שלכם לא מסתדרות עם הדמויות שלהם, עצרו את המשחק ותבדקו מה לא בסדר. כל הרעיון הוא לשחק ביחד. זה יפה מאוד שנשארים נאמנים לדמויות, אבל בלי חבורה אין הרפתקה וכל אחד מכם יכול לשחק עם עצמו בבית לבד... אולי חלק מכם צריכים להחליף דמויות לכאלו שכן יכולות לעבוד בחבורה.

למעלה