שאלה לכולם-

שאלה לכולם-

למה אתם חושבים שהסדרה הזו מצליחה כ"כ? האם זה בגלל המשחק? אולי הצילום המעולה? התסריטים? מבט קצת שונה על המציאות? ואנא, המנעו מתשובות ילדותיות כמו "וואווו נייט כזה כוסוןןן"
תודה

yasama

New member
חחחח טוב אני אנסה:]

קודם כל את חייבת להודות(אם ראית איזה פרק) שהמשחק מעולה, אמיתי ולא מלוקק בצורה אמריקאית...אני חושבת שזו הסדרה הכי מציאותי שאני ראיתי... הצילום גם סבבה אבל לדעתי מה שעושה את הסדרה זה התסריטים שכל פעם פשוט יודעים אייך להוציא ממני את ה-WHAT THE FUCK? את אף פעם לא יכולה לדעת מה הולך לקרות בפרק הבא..

אם ראית איזה פרק?! ../images/Emo46.gif

ראיתי את כל הפרקים
סתם ניסיתי להעלות דיון בפורום... הוא גוסס כבר בימי חייו הראשונים
הסדרה אומנם לא מלוקקת בצורה אמריקאית, אבל יש בה המון תסמינים של התרבות הזו
העניין של הרמאות בפסיכומטרי, הרצון להתקבל שם לקולג'ים וכו'

../images/Emo12.gif זה לא מדע בדיוני

זו סדרה מציאותית, ובמציאות יש רמאות בפסיכומטרי ורצון להתקבל לקולג'ים. למה שהסדרה לא תשקף את המציאות ? אם לא כן, היא אכן הייתה סדרה מלוקקת ...

ברור.. ../images/Emo13.gif

אבל זה משקף את התרבות האמריקאית בצורה די קיצונית, לדעתי, ולזה התכוונתי כשהגבתי לה.

רותה11

New member
ובכן

חלקם משחקים היטב, אבל משחקה של האם מזעזע ומאד מלאכותי - ואולי התפקיד שנכתב לה מצועצע ולא אמין. דיויד ונייט משחקים יופי, לדעתי.

Y M C A

New member
אממ לא מסכימה

אני חושבת שהיא משחקת נפלא והתפקיד שנכתב לה ממש מתאים גם מבחינת הליהוק וגם שהוא מאוד קיצוני לשאר הדמויות. כולם כאלה צינים וצעירים והיא כ"כ שמרנית עד כדי גיחוך . אותי אישית ממש מצחיק כשמישו אומר פאק והיא "זה ביטוי לא נעים". היא כזאת לא שייכת כאילו, אבל חמודה

הילהל

New member
שוברת את הראש

אני מנסה להבין איך קרה שהתמכרתי לסדרה. ואין לי ממש תשובה. משהו בדמויות כנראה אמין מספיק, כדי שיהיה לי ממש אכפת מהן, כדי שיהיה לי חשוב לדעת מה קורה איתן. אבל להגיד מה עושה את הדמויות כאלה בשבילי, אני כבר לא יודעת. אולי זו שאלה למי שלמד קולנוע...

Veganiny J

New member
לדעתי

נייט באמת כוסון
סתם. אני בספק אם מישהו יצפה בסדרה על מוות רק בגלל שוויים של השחקנים. אני דווקא חושבת שמדובר בהתפתחות של הדמויות. בניגוד לרוב הסיטקומים וללא מעט דרמות, בהן הדמויות, גם אם הן עוברות רפורמות בחייהן הפרטיים (עבודה, משפחה וכו') הן נשארות פחות או יותר אותו הדבר - בעלות מאפיינים ברורים וקבועים. סיקס פיט היא אחת הסדרות הבודדות שראיתי בה הדמויות מתפתחות ומשתנות ללא הרף, ולא בצורה מופרכת אלא בצורה אמינה ומעוררת הזדהות. בנוסף, התסריט נפלא עם הברקות של גאונות והצילום יפהפה, כיאה לאלן בול. והמוסיקה עושה המון (תומס ניומן
).

אני חושבת שגם אני צופה..

בדיוק מאותן הסיבות.. ההתפתחות באמת מעניינת, אם כי חלק מהדמויות (*אהם*ברנדה*האם*) עדיין תקועות אי שם בעבר, ולא משתנות כלל. אחד השינויים הגדולים יותר שאפשר לראות, גם אם הוא איטי, זה בעיקר אצל רות. היא דמות שממש מצחיקה אותי לפעמים.

ברנדה היא עדיין חידה

עוד הרבה פרטים חסרים לנו בעברה. למשל, איך היא הייתה במערכות יחסים בעבר ? האם היא שכבה באמת עם בילי ?

tslilush

New member
היא פשוט רחוקה (לפחות six feet)

מהקונבנציונאלי בדרמה.. אמיתית יותר מכול הדרמות הטלויזיוניות השבלוניות. משפחה אמיתית, דמויות אנושיות נוגעות ללב. רות היא דוגמא מצויינת - ממתי במרכז דרמה בפריים טיים האמריקני תעמוד אישה מבוגרת שמרנית, רגישה, עם כול החסרונות הפגמים...

EPRT

New member
ברור שכן

אם חושבים אל זה היא בהתחלה לא ולנייט היתה מערכת יחסים לא יותר מידי טעונה ומאז שאחיה התאשפז היא התחילה להשתרמט וכ"ו מה שכן שתראי איך היא לקחה את כל העניין ופעמים כבר שלו את השאלה בסדרה

Vegeta fanatic

New member
חוץ מהסיבות שהזכירו לפני,

אני אוהבת את הסדרה בגלל הרעיון הכללי שלה. ההתעסקות האינסופית במוות, לפעמים בצורה מבדרת למדי. בכלל, ההתמקדות בדמויות ש"עושות כסף" מהמוות שלנו מרתקת אותי.

Y M C A

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

אממ בעיקרון הסידרה מצליחה כי היא שונה משאר הסדרות האמריקקיות, יש בה קצת פחות מהפוליטיקלי קורקט (מקווה שרשמתי נכון
) שמאפיין את שאר הסדרות. גם השקט שבה, מישהו כבר כתב עליה פעם שלכאורה לא קורה בה כלום, אבל בעצם קורה הרבה. היא מסתורית, היא לא מובנת מאליה, אולי זו רק אני אבל אני לא תמיד מבינה בדיוק מה קרה ולמה וזה יותר מאתגר מלצפות בסדרות אחרות שבהן אין כ"כ צורך להשקיע מחשבה . זו גם אחת הסיבות לשיבוצן בשעות פריים טיים כשאנשים חוזרים הביתה עייפים -טלויזיה פיפי ולישון... עמוק באדמה לעומת זאת דורשת מאמץ מחשבתי מהצופה ו"האתגריות"- לא יודעת אם המילה מתאימה - שבה ממגנטת את הצופה וגורמת לסידרה להצליח כ"כ - למרות שזה לא ממש נראה ככה. חוץ מזה הסידרה גם משרה שלווה כזאתי...השקט שבה... ועוד משהו, תגידו, לא שאלתם את עצמכם למה הם אף פעם לא מדליקים את האור?!

למעלה