שאלה לכולם

botnim

New member
שאלה לכולם

האם גם החלום שלכם זה להיות זמרים?

y a ® d e n a

New member
חחח כן...../images/Emo166.gif../images/Emo164.gif

אבל לא נראה לי שזה ייצליח לי...

שלומית16

New member
כן זה אחד מהחלומות שלי תראי אני

חושבת שאין דבר יותר מרגש ממוסיקה!! ואם אני יכלתי לעמוד מול קהל ולרגש את כולם הייתי ממש שמחה זה היה מספק אותי מוסיקה(ואני מכלילה בזה שירה כמובן) זה דבר שגורם לך סיפוק,דבר שמשכיח הכל ואם המוסיקה לא הייתה קיימת העולם הזה היה נראה יותר גרוע ממה שהוא!!! בקיצור כן זה חלום שלי להיות זמרת

Celaeno

New member
אני אוהבת לשיר

אבל ברור לי שזה לא הכשרון הבולט שלי (מספיק טוב לשיר במקהלה או שורה סולו פה או שם, לא מספיק בשביל קריירה).

perrinat

New member
אממממ...../images/Emo103.gif

לא
אני מזייפת ברמת כאלה זחבל על הזמן... כשאני מדברת אנשים אומרים לי לסתום

שרימפי

New member
LOL../images/Emo6.gif

את לא יכולה להיות רצינית לגבי הקטע האחרון של המשפט, אני מקווה.

בטח

אני כותבת ומלחינה שירים, ואני מקליטה על המחשב. רק עכשיו הרמקול בלעכס לא עובד
אבל בהחלט כן. אני גם רוצה להיות בלהקה צבאית (לא נראה לי זה יקרה, כי לוקחים רק את כל הממש טובים), אבל הלוואי. ואני מאד אוהבת לשיר. שאלו את כולם. אני שרה שאני רוכבת על הסוס (ואני כן רוכבת על סוסים), אני שרה באמבטייה (כמו 90% מעם ישראל הזמר המהולל) ואני שרה בכיתה סתם.. וכנראה שנה הבאה בטקסים כאלה.. לאדעת
אבל התשובה שלי היא כן!

Celaeno

New member
בהמשך לשאלה האם אתם שרים

האם מישהו מכם הלך לאודישנים של כוכב נולד? אני הלכתי ללוות חברה (שלדעתי היא יותר מוכשרת מלפחות חלק מהאנשים שעלו ל-29) לאודישנים בבאר-שבע וישבתי שם חצי יום וראיתי את ציפי (שחברה שלי מכירה) ואת עמי (שאני מכירה). מה אתכם?

jenngirl

New member
המממ../images/Emo82.gif

לא הלכתי כי לא היה לי את מי ללוות, ואני בעצמי קטנה בשביל ללכת לאודישנים. אבל יש לי חברות מבית הספר שהלכו לאודישנים

קליספרה

New member
נורא אוהבת לשיר

אבל הסביבה זה סיפור אחר
הקול שלי פותח דלתות, כולם בורחים מהחדר בלעעעעעעעע

yoooni

New member
../images/Emo70.gif כן ../images/Emo70.gif ../images/Emo99.gif

חלום חיי ואני אגשים אותו
כוכב נולד 3 מחכה לי.

למעלה