שאלה לכולם........

חלמית

New member
אם אתה מחכה שנשאל מה ההסבר אז..

מה ההסבר??

SadClown

New member
יוסי, אני יכולה...?

אני יכולה לנסות לנחש את הסיבה לבחריה שלך? כי עלה לי איזה רעיון...

SadClown

New member
אוקיי... ובכן

אתה בחרת באפשרות השנייה, שאתה זה יהיה זה שיירה בגלל שאתה מספיק בטוח בעצמך ויודע בלב שלם שלא תפספס, וככה שניכם תינצלו?

ליטל .. ליטל...

לא יודע אם זאת הסיבה שיוסי בחר באפשרות השניה אבל זו בהחלט הסיבה שאני בחרתי בה! ניחשת גם את הסיבה שאני בחרתי. יפה.

SadClown

New member
חיחי איזה יופי לי:)

בד"כ אני לא מצליחה לנחש דברים:) מעניין אם אתה ויוסי באותו הראש...

SadClown

New member
אמממ...

תאמת, שנורא קשה לי לענות על זה. ואני גם לא חושבת שמה שאנחנו נגיד עכשיו זה מה שנעשה ברגע האמת. כי כשקורה משהו כזה פתאום חושבים לגמרי אחרת. אני לא יודעת ממש מה לענות, כי אני נורא פוחדת מהמוות... ככה שאני לא יודעת אם היה לי אומץ לעשות את זה{את אפשרות א'} אבל מצד שני אם אני לא אעשה את זה אני אחייה כל החיים עם האשמה שבגללי בנאדם מת. וזה ממש קשה. ככה שזו ממש דילמה ואני לא יודעת מה להחליט. אבל אני חושבת שברגע האמת היית בוחרת באפשרות א. אבל אני לא בטוחה בזה לגמרי.

חלמית

New member
מסכימה. אני מניחה שהפחד מהמוות היה

משתק אותי ולא נותן לי לבחור ב-א'. אבל כמו שאמרת -בלתי אפשרי לענות.

Moralida

New member
זה הרבה יותר מסובך מזה

המידע שנתת לא מספיק כדי שאני אתן לך תשובה.

מי אמר שאתה מתחמק??

ואם אתם רוצים איזשהו פרט פשוט תשאלו... יוסי מה הסיבה של הבחירה שלך? מאוחר יותר אני אומר את הבחירה שלי.

fireblue1

New member
תאמת...

לדעתי מי שלמעשה יורה יותר טוב אז הוא היה צריך לקחת את היריה אתם לא חושבים ככה? אבל תאמת תלויי מי היה במטוס השני כאילו השאלה זה אם אני סומך עליו...

fireblue1

New member
טוב...

אז הייתי בוחר אם ככה בראשונה כי עדיף לי לא להסתכן...זה די ברור...

חלמית

New member
לא ברור בכלל.. יש כל מיני אנשים מוז

מוזרים שהיו מעדיפים לסכן את עצמם... אני שמחה שיש אנשים כאלה והייתי שמחה אחת מהם, אבל בוא נהיה כנים...

אפשרות השנייה

לא הייתי מפילה את האחריות הזאת של לפגוע באויב עליו. אם הוא לא היה מצליח הוא לא יכול היה לחיות עם עצמו. מעצמי.. פחות אכפת לי. ולקחת את זה על ידיי.

אופס פספסתי קטע שלם בהודעה הקודמת

מה שחסר שם זה שלא הייתי מפקירה את חיי בידיו כשאני גם בעמדה לפעול למענם. הייתי מעדיפה לסמוך על עצמי בעניין הזה מאשר על הטייס האחר.

למעלה