שאלה לכולם

שאלה לכולם

חברים אם אשאל אותכם למי תודו על שהביא אותכם לעולם, אתם תומרו ה" אבא , אמא,סבתא,סבא, לאישה לבעל לילדים,וכו, 1]אבל מתי אמרתם להם את זה,לאחרונה, 2]כיצד אנו מודים להם כיום כאשר אנו גדלים, 3] והאם אנו רק אומרים או גם מבצעים וכיצד, 4] אם אנו מעיזים לומר או מתבישים, אז קדימה הנה הבמה התחילו להודות למי שאתם רוצים או צריכים ולא מעיזים להגיד ,

הערכה האמיתית היא :

כשאנחנו בעצמנו הורים אז אנחנו יודעים להאריך כמה הם השקיעו כמה הם דאגו כשקרה לנו משהו וגם היום אנחנו מבינים יותר אם עשינו להם "בעיות " כמה היה קשה . אבל אני לא חושבת שיש דרך ממש להודות למרות שאנחנו משתדלים ויש משפט כ"כ נכון שרואים במציאות " אמא אחת יכולה לגדל 10 ילדים ו 10 ילדים לא יכולים לגדל אמא אחת " ד"א לפי מספר התגובות ה"רבות " כאן זה נראה שכולם כאן ל`ע יתומים...

תשובה שלי

אני רוצה להודות לכמה אנשים, ראשון כמובן לאבא שבשמיים, תודה לך אבא על כול טובה שיש לי גם על הרע כי ממנה אני למדה תודה על החיים ומתנה על אוויר לנשימה כול תפילה שרק ישנה תודה על אישי הניפלא שחיברתה לי אותו לעזרה, ולילדי שממלאים את הבית בצחוק ואהבה לעל חברי היקרים שאותם אני מוצאת תמיד, ולבעלי עטרת ראשי, שתמיד עוזר ותומך ונותן יותר אפילו ממה שצריך ולילדי היקרים , שבלעדהם חיי היו משעממים ולא מצאתי את עצמי, ולחברי לפורום שמהם אני למדה הרבה ובשעת צרה אותם אני תמיד מוצאת,לחיבוק או מילה טובה , תודה רבה לכול אלו שאיתם אני מעבירה את החיים אלו באהבה ,

מני 22

New member
בקיצור מה עומד מאחורה..

אני מודה לחנוך על המאורסים. חחח סתם. למה את חותרת להגיע לא הבנתי. יש פורום הורים לילדים.

לזה שלפעמים אנו שוכחים שצריכים

להודות גם להורים וגם לחברים,ולכול דבר שיש לנו בחיים, ואנו לא תמיד עושים זאת אנו יותר חיים את היום יום תפילה פה ושם תהילים וזהו ממשיכים את החיים בלי לחשוב למה ולמי, פשוט פעם בחודש אולי להגיד תודה למי שנצתן לנו הכול,

svetaa

New member
אני אישית מאוד מעריכה את מה שאמא של

ואת כל הלב שהיא משקיעה בי, אין עליה, היא האמא הכי הכי!!!! אז לפעמים אני באה אליה, מחבקת אותה ואומרת לה כמה אני אוהבת אותה....

למעלה