הנה בשבילך, פומלית מתוקה
א אייבורי New member 4/1/04 #41 נריסה חמודה אבל בבקשה לא להתלונן שאני נושך חזק מידי במיוחד כאלו עם קעקועים שלך אייבורי ד"א פומלית בשימחה יתרה אשמח לראות את הקעקוע שלך
נריסה חמודה אבל בבקשה לא להתלונן שאני נושך חזק מידי במיוחד כאלו עם קעקועים שלך אייבורי ד"א פומלית בשימחה יתרה אשמח לראות את הקעקוע שלך
Z Z o d i a c New member 5/1/04 #44 לשניה אני יוצא מהחדר וכבר פותחים לי אורגיה! כאילו...את בעל הבית לא מזמינים???
פ פ ו מ ל י ת New member 5/1/04 #48 אתה מוכן להסביר? אתה הרבה יותר ממוזמן להצטרף ויאללה זוד, לא מתאים לך הפולניות הזו.. בוא קפוץ פנימה (הסיפור שלנו כַּמֵהַ להמשך..)
אתה מוכן להסביר? אתה הרבה יותר ממוזמן להצטרף ויאללה זוד, לא מתאים לך הפולניות הזו.. בוא קפוץ פנימה (הסיפור שלנו כַּמֵהַ להמשך..)
פ פ ו מ ל י ת New member 6/1/04 #51 זוד???? ../images/Emo12.gif אילו לא ידעתי יותר טוב, הייתי חושבת שאולי חשפת צד סאבי... אבל נכון שבפטמות זה כיף? (ובעוד כמה נקודות... גם איפה שהרוח)
זוד???? ../images/Emo12.gif אילו לא ידעתי יותר טוב, הייתי חושבת שאולי חשפת צד סאבי... אבל נכון שבפטמות זה כיף? (ובעוד כמה נקודות... גם איפה שהרוח)
ר רוני קל New member 6/1/04 #52 רוצה אישה לא שמנה ........ לפגישה חד פעמית בבנין משרדים גדול באחד מחדרי השרותים בקומות הגבוהות כנועה ונלחמת סקסית ולבושה אלגנט לפגישה חמה ומוטרפת . זה הרבה לבקש?
רוצה אישה לא שמנה ........ לפגישה חד פעמית בבנין משרדים גדול באחד מחדרי השרותים בקומות הגבוהות כנועה ונלחמת סקסית ולבושה אלגנט לפגישה חמה ומוטרפת . זה הרבה לבקש?