שאלה(לכולם!!!)

Veiltail

New member
שאלה(לכולם!!!)

רוצים שאני אהפוך את הבלוג שלי לבלוג שידבר על סימס ורק על סימס? אם כן,אני מתכוונת להשקיע בו ממש ברצינות,הוא ממש,אני אכתוב בו על דברים חדשים בסימס,דברים שקורים לי בסימס,עזרות,מדריכונים כאלה עלובים(כאילו נגיד-מה עושה כל קמיע וכו')רוצים? אם יהיו יותר מ-25 סימונים של
אני אעשה את זה. אז אם אתם בעד-
-זה הסימן. ותזכרו ת'כתובת-(ראו קישור בכרטיס האישי)

shmulik15

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

הנה 9 P-‏:

נו אבל......./images/Emo41.gif

אם אתם תדברו שמה רק על סימס קסמים אז אני לא מסכימה! לא לכולם יש את הסימס הזה!!!

Veiltail

New member
לא רק על סימס קסמים

על כל דבר חדש,מהסימס הראשון ועד בסטין אאוט דאבל דה לוקס וסימס2...אז מה את מחליטה? אני עושה את זה רק כי בפורום הזה אני הכי נהנת,אני לא יכולה בלי הפורום הזה,כאן רוב ידידי האינטרנט שלי,לכן אני עושה את זה,כי אני גם אוהבת סימס,ובבלוג שלי לא הגיבו לי לרשומות עד כה,ואני יודעת שאתם לא תתקמצנו להגיב,לכן אני עושה את זה,בשביל הכיף שלי ושלכם! עמוס מה אתה אומר?? אתה מצטרף??

p r u d e n s

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo182.gif

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

Veiltail

New member
הקפצההההההההההההההההההההההההההההההה

יש לכם גם אפשרות להצביע בבלוג,כי עד שאין 20 קולות אני לא עושה בלוג של סימס...אז אם אתם רוצים תצביעו!כדי להכנס לבלוג כנסו לכרטיס האישי,יש שם קישור.

Veiltail

New member
יש רק 13 קולות בינתיים...

10 כאן,3בבלוג,אתם יכולים להגיב גם בבלוג(ראו כרטיס אישי-יש שם קישור)וזה יחשב כקול נוסף. 20 תגובות-והבלוג מתהפך(יותר נכון עוד 7 תגובות)

Veiltail

New member
הקפצההההההההההההההההההההההההההההההה

עוד 3,יש גם אחת בבלוג...אבל ברצינות....אני סופרת בצורה קפדנית כי בבלוגים הקודמים,היו לי בהתחלה מלא כניסות ומלא תגובות,ופתאום(כלום לא השתנה!המשכתי לעדכן וכו')יש מלא כניסות ואנשים מתקמצנים להגיב,אז אני יודעת שאם יהיו 20 קולות,בטח יהיו גם הרבה תגובות ושיתוף פעולה מכם,בהתחלה בכלל חשבתי על 25 אבל ויטרתי,אני מקווה שאחרי שיהיו 20 יצטברו עוד בבלוג כאלה שיגלו...כשיהיה קול אחד לפני ניצחון הבלוג,(19 קולות)אני אתחיל בהיפוך הבלוג(הכנת תמונות אתרים וכו')וכשתיהיה תגובה ה-20,(אני אודיע בפורום כל פעם כמה נשארו)אני אהפוך ישר את הבלוג לסימסי!

Veiltail

New member
הקפצצצצצההההההההההההההההההההההההההה

(שחכתי לציין שיש קישור למטה)

למעלה