שאלה לכולם...

nirbo

New member
שאלה לכולם...

שלום לכולם, שמי ניר וזו הפעם ראשונה שלי כאן בפורום ויש לי שאלה. אני מעוניין ללמוד אומנות לחימה כלשהי, אך אני לא מכיר את הסוגים השונים וההבדלים ביניהן. אני מחפש אומנות לחימה מסויימת, שתהיה אגרסיבית ודפנסיבית פחות או יותר באותה מידה, שמשלבת בתוכה גם התפתחות פנימית\רוחנית, ושאפשר יהיה לעשות בה שימוש להגנה עצמית כנגד כל תקיפה שהיא. אשמח לקבל כל עצה או טיפ שהם. בתודה מראש, ניר.

דשא נוי

New member
חפש מורה

לדעתי יותר קל לחפש מורה מאשר לחפש אומנות. עבור בכמה שיותר שיעורים בסביבת מגוריך (חפש בלוחות ושאל בפורום). עבור על הקישורים של הפורום, לראות בתי ספר שונים ברשת. קרא את המאמרים בקטגורית המתחילים בפורום. לידע כללי - עבור בwww.wushu.co.il על מאמרים. ולסיכום - תראה כמה שיותר, אח"כ תחליט. בהצלחה ד.נ.

Dragon Roar

New member
אני מציע לך...

קראטה, קונג פו (לא שיטות רכות) או ג'יג'יטצו. אם יש לך עוד שאלות אני אשמח לענות.

../images/Emo128.gifכל תגובה תימחק../images/Emo128.gif

מי שרוצה להגיב - שיישלח אליו מסר. הדרך היחידה להיפטר מטרול היא לא להגיב, לכן אני אמחק כל תגובה לטרול הזה. אני לא מוחק את ההודעות שלו כי הוא לא יילמד. אני מקווה שאתם כן תלמדו: אין טעם להגיב לטרול!

saragon

New member
יש גם אייקידו בחיפה...

אני גם מאוד בטוח שיש הרבה דברים. אתה צריך ללכת לראות בעצמך את המקומות, לשאול את המורים, ולהחליט...

nage

New member
אתה מוזמן לשיעור התרשמות אצלנו

בית אבא חושי רח' אבא הילל סילבר, חיפה. יום א' 20:30 עד 22:00 יומים ג' ו ה' 20:00 עד 21:00 שיעור מתחילים ו 21:00 עד 22:30 שיעור רגיל יום ו' 13:00 עד 14:30 שיעור מתקדם

פרוטון

New member
סומו!

לפי מה שהזכרת בהודעה סומו. אבל אתה צריך ללמוד מה שמעניין ומושך אותך, ולחפש אולי זה קרוב לביתך. לא כל מה שאני רואה אני רוצה, אבל כל מה שאני רוצה זה לראות.

RoyceGracie

New member
לא ראיתי גם, בגלל שהם שוקלים 250

ואילו ראיתי שמתעסקים עם לוחם סומו ששוקל 50 קילו... את זה ראיתי...

ethanguy

New member
יש ווינג צ'ון בחיפה

ליד מרפאת לין (בבי"ס יסודי שלווה) תתקשר לאיגור לפרטים : 052-572632

למעלה