שאלה לכולם

שאלה לכולם

חשבתי, בעקבות משהו שPeach on earth עזר לי בו, לפתוח שרשור שבועי - אחד כל שבוע - שבו לפי אות נבחרת (נגיד C לדוגמא), נפציץ פה במילות מחץ נדירות... כלומר, אם C היא הדוגמא CAT זה לא לעניין - זו מילה מוכרת ונחמדה Calix - גביע הפרח - זו מילה מעולה... נדירה ולא מוכרת... אבל בתור דמוקטטור שכמוני, אני רוצה לשמוע דעות ולא להתחיל בזה סתם... אז מה דעתכם?

PeAcH oN eArTh

New member
מקווה שזה יצא לפועל...

רעיון מעולה

שעטנז

New member
עשיתי לך סיוטים, אתה אומר? ../images/Emo3.gif

חחחח אני אנסה שלא להיסחף - לא מבטיח כלום...

שעטנז

New member
אוי אתה חדש... התבלבלתי...

תסלח לי. דיברת על המורדים אני מניח... המורדים זה יפה, נקודה.

שעטנז

New member
בוא נגיד שבזמן שהפורום היה עוד בחית

וליו, עלית כאן על העצבים של כמה מהפללווו פוסטרז.

חה חה...

לירן, עוד לפני שהגעת לפורום, עוד לפני שהומצא החיתול עבורו... Peach כבר היה מאושיות הקיום שלו
ובכלל לא עלית על העצבים... רק ניגנת עליהם כאילו היו כינור סטראדיווריוס בידיה האיומות של מריה קארי... אבל בוא לא נתחיל עוד קרב אלישה-אין-דה-בלו-ורסוז-מריה-אין-דה-רד Rogue חנפן בלתי נלאה

שעטנז

New member
אתה היית כאן באותה תקופה?

בתקופת משהו זמן חלל לא זוכר איך קראו לה... כן?!

בתקופת התחלת הזמן החלל

או בתקופת ההפרעה המינורית ברצף הזמן חלל? אני כאן כבר די הרבה זמן... רשמית... מאז עמוד 18...

שעטנז

New member
אני מעמוד 3 או 1. משהו אי זוגי.

חחחח איזו תקופה זו הייתה. (אח אח, עמוד 3... *נוסטלגיה*). אני מדבר על איזה משתמשת שקראו לה "רצף זמן החלל" - עלתה לי על הנרבים. :S

אני אוכל את כולכם

מהעמוד הראשון פה... בכל מקרה רצף זמן חלל היא בחורה מאוד נחמדה, כך שאל להתייחס אליה בזלזול!

עכשיו זיהיתי מאיפה כבר שמעתי את השם

היא בראש רשימת החסומים של הפורום... סתאאאאאם....... מי זאת ולאן היא נעלמה? ולמה לעזאזל אתה רוצה לאכול אותי? השחמת בכבד שלי תעשה לך קלקול קיבה! Rogue שוב חכם בלילה...

למעלה