שאלה לכולם

שאלה לכולם

בואו נכניס קצת פלפל לכאן הולך?? יש לי שאלה לכולם אם היה לכם מכונת זמן שיכולתם לחזור בזמן לתקופות שונות..את מי הייתם רוצים לזין ולמה?? אם אני הייתי גבר הייתי מזיינת את : 1.. מרלין מונרו - הבלונדית הכי טבעית 2. קליאופטרה - לזין את מלכת רומא שכולם השתחוו לרגליה 3. הלנה מטוריה - כנראה היא היתה שווה באמת אם בגללה היתה מלחמה גדולה 4. בת פרעה - אוחחח היא היתה שווה באמת הייתי עושה בה שפטים 5. חווה - רק כדי להגיד שזיינתי את האמא של כולם 6. מארי קאסה - אמנית שנדדה מארה"ב לפאריס בסוף המאה 7. מלכת שבא - איך לא?? האישה של שלמה המלך הכי מפורסמת 8. מריה הבתולה - רק כדי להרגיש מה זה להיות אלוהים. 9. חנאן עשראווי - לזיין את האמא של הערבים?? 10. אחרונה חביבה הייתי מזיינת את האמא של האמא של האמא של האמא של האמא של אמא שלי (סבתא רבה רבה רבה) הגברת תירצה היא הביאה אחלה שורשים לעולם הזה..

לא הבנתי אותך

כאילו לאמא של האמא.................................שלך לא היית עושה טובה?? חחחחחח

Glodon

New member
Cleopatra

Cleopatra was not quin of Rome....Befor u write something be sure that u write true stuff or it will show us that you are stupid.

Glodon

New member
Cleopatra

Cleopatra was not quin of Rome....Befor u write something be sure that u write true stuff or it will show us that you are stupid.

redron

New member
אני רק הייתי מחליף את 9..

ברחל אימנו..

bugbuster

New member
../images/Emo25.gifאיזבל.. פראית.. איזבלללל!!!!

היי פראית.. מוטציה שמית או זה לא מיכבר איתנו? - לא להעלב אבל עכסות פיות מכורות ואחרות נורא חסרות לי..ונעלמו.. ולשאלתך.. עלה בידך ליצור זיק.
איזבל... בת מלך צידון.. אוווו, לו יכלתי ולו רק לראות מרחוק... שלא לדבר על היתנסות של ממש ולקחת בתוצאות מזעמו של אחאב...
בלי הקשר מיני - אחאב - אחד מגדולי המלכים.. כמה קוביות חירבן גיי אפפ קיי לקלישאות כמו אני ברלינאי, אל ת'שאל ת'מולדת, ואני אבי המחדל.. אחאב בשיא דיוק לקוני טבע: אל יתהלל וגומר... אגב למצ'או שבאנו - גם גיבור קרבות מרכבה שלא נסוג פצוע אנוש... כל זה כמובן כדי להצדיק נבואת אייטולה שסנקית של ילוק דם כלב.. פוליטיקה מפעם.. נורא.. ובקונטקסט הזה פעלה הגברת.. ועד הרגע האחרון.. לדמייו אותה מתאפרת... בעירום..! נותנת בפוך עינה...
יהוא? דגנראל לא קטן... ובחזרה למקור...
המלכה.. מצא מין את מינו... אכן שידוך מרהיב. נו טופפפ, עוול היסטורי עשו פה.
איזבלל! עכשיו..!

האהבה הראשונה שלי

הנסיך שלי המתולוגי : זו אנהנ שהתקיימה במדבר וטעמתי נשיקה ראשונה בליל 31 בדצמבר והאהבה נקטעה כי הוא עזב לקראת נסיעה לחו"ל כי הייתי ביישנית כי היה זה בסיס צבאי ועוד אנשים היו בחדר פספוס של החיים שרצה לנשק לי בחצות מצא הוא מעיל אני הייתי חבויה בפנים לאחר מכאן נשק הוא לי מחצית הליל נשיקות טעימות אצבעותיו לשו את בשרי היו לטיפות ברוך לעורי העבירו צמרמורות בגבי אך לא תמה מעשה האהבה כי תמימה היתה נערה הוא לא רצה לפגוע לא ידע מה יהיה בהמשך הבטיח נפגש באזרחות אז גופך יטעם אותי הרצון נותר רצון המימוש לא התקיים לעולם האהבה נשארה חלומית

וואאהההה....נסיכה......./images/Emo24.gif../images/Emo3.gif

את ממש כוכבת, ועל סוס לבן דוהרת, ואת האביר שלך מחפשת, שבטח יגיע על קבריולט מוכספת, והתאורים שלך כתוספת, כבירים כמו קצפת, חחחחחחחחח... נפלא, בלעתי את כל הסיפורים והתאורים, כמו רומן מתח. מכורה לאהבה.

למעלה