שאלה לכולם...

sharon91

New member
שאלה לכולם...

איזה סוג מוזיקה אתם הכי אוהבים? ואיזה להקות וזמרים אתם אוהבים?

amitoosh.

New member
אני אוהב...

שירי פופ לועזיים ושירים ישנים משנות השישים בעיקר... אני אוהב את פייב, בריטני, החיפושיות, וונגה בויס, ווסט לייף, וחמי רודנר. זהו, מעמית בן 11 וחצי...

ST

New member
שירים עבריים

אני ממש אוהבת שירים עבריים שלמה ארצי ושירים בסגנון אבל אני לא מתה על כל השירים החדשים. רק חלק... השירים הישנים יותר יפים, לדעתי. אסתי.

שלומצי

New member
אני אוהבת....

כל מיני, גם כל מיני פינק פלויד, ודייויד בואי, וגם ישראלים, נקמת הטרקטור ורוקפור, וגם.. וגם... קצת מוסיקה אלקטרונית..וכל מיני דברים שאנשים שולחים לי מהנפסטר. ואת?

sharon91

New member
איך שטעם מוזיקלי יכול להשתנות בחודשיים..

בערך, כי עד תחילת החופש הגדול, הייתי עדין ילדת פופ כזאת.. ששומעת.. אויש.. את כל השירים המעצבנים האלה שמדביקים לכם את הראש מהאמ טי וי.. מבינים למה אני מתכוונת? בנגה בויז.. כריסטינה.. (בריטני.. אולי עדיף שלא לכתוב אותה?) סוניק, פייב וכל החברים.. ומהפופ.. עברתי לרוק, בהשפעה של החברים שהכרתי בחופש (לא מקצה העולם, הם דווקא למדו איתי בבי``ס) ועכשיו אני שומעת, נירוונה, מטאליקה, רד הוט צ`ילי פפרס (נו טוב, אותם שמעתי גם קודם.. וגם את אלאניס..), אממ בלינק 182.. ואפילו הורדתי כמה שירים של מרלין מנסון.. וזה נורא נורא מוזר, איך שלפני חודשים עוד שמעתי בריטני לפעמים...

למעלה