שאלה לכולם

a h a h

New member
שאלה לכולם

נכון ייצא הספר של משחק החיים?? אז רשום שם הסוף כמובן מישהו אולי קרא את הספר וייכול להגיד לי כמה דברים שקורים בסוף??

טלוש13

New member
../images/Emo58.gif

אזההרה!!!! בהמשך יש מלא ספוילרים בהמשך!!
רותם ופי הם בעצם אחים וכשרותם תגלה זאת היא תתעלף רגע לפני ההופעה וליה תחליף אותה
ענבר וארז בהתחלה ישנאו אחד את השני אבל אחר כך יהפכו לזוג
ארז יחזור בתשובה
ענבר תאמץ ילדה בשם טל
כשליה תחליף את רותם היא תשנה את הטקסט לדברים שמתאימים לה ולירון ותוך כדי תגיד לו שהם לא אחים
שחר עדן ישחק במשך תקופה קצרה את רומאו
אודי ונירה יתכננו להשתלט ביחד על התיאטרון אבל יעל ושאול יתמנו להם פח - שאול יתחבא באיזה שהוא מקום ויצלם את אודי מתריד מינית את יעל
שחר עדן יספיק לצאת עוד עם יעל ורותם - אבל שירן תשמע , לאחר שהם מאורסים(רותם ושחר עדן מאורסים) שירן תשמע את שחר עדן מדבר בטלפון עם חבר שלו ותגלה ששחר עם רותם רק בגלל הכסף של המשפחה שלה , היא מספרת את זה לרותם ואז שחר יתוודה שהוא עשה את זה באמת בגלל הכסף ואם אני זוכרת טוב אז הם יפרדו בכל זאת
שירן תגלה שהיא לסבית ותתחבר עם רותם והן אפילו יצאו ליום שופינג ביחד

מ רוחאס

New member
אבל אמרו שרותם וזיו יהיהו ביחד

שניה? אז בסוף שירן ורותם יהיו ביחד?

לא...

את צודקת, בסוף ותם וזיו באמת יהיו יחד אחרי ששחר עדן יצע לה לה נישואין אבל בסוף היא תחליט שהיא אוהבת את זיו והם יהיו יחד. ובקשר לשירן ורותם, אני הבנתי לפי גיא פינס שיהיה בניהן רומן חולף, משהו כזה

טלוש13

New member
אבל אנישים

תסמנו כול הודעה שיש בה מידע על העתיד ככה -
יש אנשים שלא רוצים לקרוא ספוילרים!

a h a h

New member
תודה אבה אבל בטוח

שכל זה נכון?? ארז חוזר בתשובה??ושרין ורותם ביחד??

גםצופה

Member
מנהל
לא מדוייק.. ../images/Emo58.gif

כדי שלא יצעקו שאולי יש בהודעה מידע עתידי אני שמה ישר סימן
ממה שהבנתי- שירן כנראה מבינה שהיא לסבית, ולכן היא רוצה את רותם... רותם לא מוכנה לחברות עם שירן בצורה לסבית.. אבל מוכנה במקום זה להיות חברה של שירן (ידידה
)

יעל צל

New member
תשובות לשאלות שלך-|ספויילר|

בקשר לספר...אני לא ראיתי שם שום דבר על זה בארז חוזר בתשובה.

טלוש13

New member
אוווו

כמה נוגע ל
תודה!
בהמשך בקשרלזה שארז חוזר בתשובה את זה שמעתי נ, אז חשבתי שזה כון כי שמעתי את זה ממלא מקומות , לא רק מפה... אז אם זה לא נכון - סורי על הטעות!

בדיוק../images/Emo70.gif

אני אישית לדוגמא בד"כ לא קורא ספוילרים.. חבל להרוס לאחרים..
תראו, עכשיו אני אמור למחוק ת'הודעות שלא מסומנות ב
בנושא ההודעה אבל אני לא אמחק
פעם הבאה אני ישר מוחק.. קחו את זה
לתשומת לבכם

למעלה