שאלה לכולם

שאלה לכולם

מדוע זה בפורום נשואים ונשואות כולם מדברים האחד על השני, אבל לא מדברים על בני/בנות זוגם? למשל: אשתי עשתה ככה, בעלי קנה לי ככה וכולי... האם הפורום לא נועד בין השאר גם בכדי להזדהות אחד עם השני בענייני חיי הנישואין? להבהרתכם אודה. אגו טריפ נ.ב. אני מת על אשתי, וחגית ואלת ושרון וסקסו(מי זה סקסו?) - אתכם אני מחבב

טימי

New member
צודק

אני חדש בפורום זה-מקריאת המכתבים הקודמים נראה לי שרוב המשתתפים הם פנויים!! אני נשוי לאשה נפלאה, יפה, עובדת כמורה ורכזת בחטיבה, מבשלת מאכלים טעימים (במיוחד מרקי הדלעת,השעועית והקובה!)ואמא נפלאה ל-3 ילדים מקסימים! אז זוהי ההזדמנות להודות לך, עדה, על מה שאת עושה עבורי!!!

תשובה לטימי וללי28

טימי, אם דיברת ברצינות, זה דווקא משהו שמאד מעניין אותי אישית, ובטח גם נשואים אחרים. אפילו אם נתת כולה כותרת בתוך הבליל שנקרא חיי נישואין, זה כבר התחלה! לי - אותי אישית מאד יעניין איך בדיוק בעלך מרגש אותך, ויודעת מה - גם מה הוא לא עושה טוב, ומה את לא עושה טוב, או להיפך - מה אתם כן עושים, אפילו פעולות שבשיגרה! אף אחד לא יכול לחייב אותך לזה, ואם זה אישי מדי עבורך אז אין טעם בכלל לדון בזה, אולם אם יש לך מידע על תחושות בחיי הנישואין - למה שזה לא יהיה מעניין? סיימתי להיות רציני. חזרה למצב קליל... אגו-טריפ

לי28

New member
תשובה לך אגו...

לא יודעת מי אתה ובמיוחד בגלל זה לא נראה לי כל כך שיענין אותך או מישהו אחר פה מה בעלי עושה לי או איך הוא מרגש אותי. גם הילדים שלי בטח לא נושא לשיחה בשביל זה יש פורום בשם הורים וילדים או משהו כזה... (פה בפורומים האלו). אנו פה די בחסות הצ`ט .... בעקבות העולם הוירטואלי. אך ידידי אם בא לך לפרוק, פרוק, אנו נמצא למטען שלך, מקום כבוד עם המון יחס ואהדה. סליחה לי28

טוב.....

כפי שלי כבר אמרה במילותיה-כאן זו הפינה החמה של הצ`ט. לא תמיד חמה,אבל כאן תמיד תוכל להרהר ולכתוב... לשתף, ותגיד אגו כשאתה בצ`ט עם עוד מלא אנשים מסביבך אתה באמת מרגיש שניתן להרהר ולשתף? אגו אתה מוזמן לכתוב על אשתך, בת כמה היא? מה עושה? וכמה אתה אוהב אותה?! מבשלת האשה?.....אולי איזה רצפט?.... בעלי ישמח ליותר מג`נק פוד.

פרטים יבשים להנעת הגלגל

אשתי בת 24. היא בעיני האישה היפה ביותר שיצא לי לראות בחיים האמיתיים. היא מסיימת בקרוב תואר ראשון במדעי החברה, במקביל מסיימת ללמוד מקצוע (כרגע לא משנה מהו, משהו בתחום הפרא-רפואה), ובינתיים צריכה לתרגל בישולים, משום שהבישולים הכי טובים שלה זה מה שאמא שלה מכינה...:)) להתחתן איתה היה הדבר הכי נכון לעשות. ואגב - היא יודעת את כל זה, כי אני לא אומר את זה רק לכם. אני אומר לה את זה ומראה לה את אהבתי בכל דרך שאני יכול. עכשיו נראה אותכם!! אגו-טריפ

למעלה