שאלה לכולם

sivani

New member
שאלה לכולם

כמה זמן לקח לכם למצוא חברים שאתם יכולים לדבר איתם ולהרגיש שהם באמת חברים שלכם?

justnoa

New member
זה תלוי איפה

אם את מדברת בישראל כמה זמן לקח לי, אז אני לא יכולה להגיד בגלל שבמשך כל החיים התחלפו לי חברים טובים, אבל אני מוכרחה לומר שרק בחצי שנה האחרון קצת יותר מצאתי הכי הכי אבל לגבי פה, במקום החדש והכל, אחרי כמה ימים, משהו כמו ארבעה בבית ספר, שזה אומר בסך הכל שבועיים בניו זילנד מצאתי חברה שעד עכשיו אני איתה בקשר ואני מרגישה שאני יכולה לדבר איתה על הכל ואני גם מדברת איתה על הכל ואני מרגישה שהיא חברה שלי יש עוד סתם כאלה שהם לא סתם, אבל אני לא חושבת שאני אנסה להיפגש איתם אחרי בית ספר, כי לךא יודעת אם לזה בכלל התכוונת

MissUnKnown

New member
____

אני עוד לא חשובת שאני מצאתי את החברים שלי פה לפחות לא בביצפר שאני נמצאת בו עכשיו... בביצפר הייתה ילדה אחת שדיי דיברתי איתה, אבל אני בדרך כלל לא נפתחת לפני הרבה אנשים...ואלה שכן נפתחתי אלהים לקח לי 6-3 שנים להכיר אותם. רק אז יכולתי לקרוא להם חברים טובים. אבל חפיף... עוד לא מצאתי צורך בלשתף אנשים בדברים הסגורים בתוכי...ובשאר הדברים אני חוסכת מעצמי לראות את הפרצוף שלהם כשהם מגלגלים עיניים.

kit k@t

New member
ummm

i still didnt find any close friends, but i did found a few i like talking to during lunch and that even ask me where was i whan i miss school... kat

MissUnKnown

New member
____

קים בואי נפתח מועדון??? אני בטוחה שיש עוד כמה שימחו להצטרף אלינו אגב גם היד יכולה להיות חברה במועדון

canadit

New member
אוי......../images/Emo9.gif

דווקא די מהר פשוט היה לי מזל למצוא מהר חברות טובות...... לא כמו שהיו לי בישראל אבל אני יכולה לגלות להם דברים אישיים.....

canadit

New member
שום קשר......./images/Emo4.gif

עניתי לשאלה של סיוון......

EROTOMANIA

New member
...........................

אוי ההודעה שלי יצאה במקום הלא נכון (למרות שכן שירשרתי)

זה נושא נורא אינדבידואלי..

כל אחד מגדיר חברים בצורה שונה.. יש כאלה שכדי להגדיר מישהו כחבר צריכים להכיר אותו מספר שנים לפחות.. אחרים רואים בכל אחד שהם מדברים איתו "חבר"..

למעלה