שאלה לכולם....

• פותח הנושא Ey@L
  • פורסם בתאריך
בפעם הראשונה שאני הייתי ברעות...

פגשתי בעיקר סקייטרים ועוד כל מיני חבר`ה מאגניבים... מכירה את רועי פלג? ניצן הג`ינג`י? ניצן הבחורינה המאגניבה שאוהבת סליפנוט? ליאור ורד? גיא דוד? אני מכירה משם FULL אנשים ואני לא מכירה שום ערסים בכלל... היית במקרה במסיבה של ליאור ורד??

בטח שאני מכירה אותם!!

תיהיי בטוחה בזה!! רעות זה מקום קטן כולם מכירים את כולם וכן זה נכון יש פה סקייטרים מאגניבים כאלה שהם ממש חמודים....ניצן וגיא דוד הם ידידים שלי מהשכבה,השאר מהביצפר וסבבה שאת מכירה אנשים מפה עוד בסוף יסתבר שאני יודעת מי את..:) וזה שלא ראית ערסים-מזלך! כנראה שהם לא היו בסביבה באותו זמן אבל תנסי את המרכז ביום שישי בערב ותראי מזה...מפוצץ ערסים מגעילים! ולא לא הייתי במסיבה של ליאור ורד ת`אמת לא ראיתי אותה FULL זמן מאז שהיא עברה ביצפר.... וסליחה סליחה אני יודעת שכן,זו הודעה פרטית ואת לא כולם זה מעניין אבל אין כח למייל... -לימור-

ליאור ורד בשכבה שלי!

ווואי איך אני אוהבת את גיא וניצן הם אנשים כ``כ כ``כ מתוקים!!! הייתי רק פעם אחת ברעות כל החיים שלי, משם הכרתי את כל החבר`ה, שהם חברים דיי טובים שלי כיום, ביחוד רועי פלג שהוא מקסים מקסים מקסים, אם יוצא לך לראות אותו תמסרי לו ד``ש חם הכי שבעולם ממני! יכול להיות בקרוב אני אסע שוב לרעות.... חוצמזה, אני מכירה את כולם, את צריכה להתחיל להכיר בזה :) אין מקום בארץ (אולי באר טוביה) שעדיין לא שמעו עלי :) סתם אני צוחקת אבל אני מכירה טונה אנשים, מס` שאני אפילו לא זוכרת...

erlich

New member
אני מישוב קטן!!!!

וגאה בזאת!!!! אני מישוב קטן בשרון. אנחנו נמצאים 20 דקות מכפ``ס ומפ``ת. וכחצי שעה שלושת רבעי השעה מת``א. וכ 100 מטר מהקו הירוק. כן אנחנו ישוב של קו העימות, למרות שאנחנו בשטח של לפני הקו הירוק - כלומר אין סיכוי (לפחות לא סיכוי הגיוני) שאנחנו נוחזר באיזה הסכם שלום כלשהו. אבל יש סיכוי חזק מאוד שהגבול יעבור 100 מטר מהבית שלי בעוד כמה שנים (או אולי אם יתמזל מזלנו בקרוב?). תודה, ארז. נ.ב. אל קודס פוראוור (על משקל פרי-קול פוראוור)

erlich

New member
מכיר, לא המקום הכי סימפטי בתקופה זו.

מי החברה שלך? תודה, ארז.

קמיקזה

New member
שקט ורוגע....

סורי להרוס אבל זה דווקא בן המקומות השומרוניים הכי שקטים (E=MC2) כרגע דומיניק, את לומדת באלקנה נכון? ולמי שתהה בעניין אני חצי עירונית חצי מתנחלת. ``הכיצד``??? היה היו שני הורים נחמדים שהחליטו להתגרש, האב נשאר בשומרון והאם עברה לתל אביב. ודווקא השומרון פי אלף יותר טוב מהעיר.... מניסיון.............. ;- 8-

erlich

New member
רגע רגע רגע...

קודם כל, אני מחזק את ידיך בקשר לשומרון. זה ה-מקום!!! אני ממש מת על הבית שלי ועל הסביבה שלי ואני לא מוותר על זה לעולם!!!! (אני מאלה שיפנו אותם בכלובים, כמו שרואים את הפינויים של ימית, :)))) סתם אם אני אצטרך להתפנות אז אני אעשה את זה בשקט, לעומתי דווקא השמאלנים בישוב (מצטער על ההכללות) יעשו את הכי הרבה מהומות, זה די מרגיז אותי הצביעות הזו, זה בסדר לתת שטחים, אבל כשזה מגיע לבית שלך אז לא!!!. ואין לכם בעיות עם המיר נסיעה? הרי אתם נוסעים ממש ליד קלקיליה... תודה, ארז. נ.ב. האי סי קיו שלי - 106362860 אני רוצה לדבר איתכן על משהו, אבל בפרטי או קיי?

F-17

New member
אם כבר מדברים על גבולות

אז אני ממרחק יריקה מלבנון. :) סתם ..אבל דיי קרובה, נהריה..

kinuy

New member
מצטערת להרוס לכלוכם את השוונג של הרצף הטריטוריאלי

אני מבאר שבע. אבל אני רוחנית גרה במקום אחר

Sprite

New member
אני גרה...

בבאר יעקב או יותר מדוייק בתלמי מנשה ששייכת לבאר יעקב... שבאר יעקב זה ישוב ליד נס ציונה רמלה ולמי שמכיר ליד ניר צבי... וזה עשרים דקות מתל אביב אז ככה שאני מסודרת ויש לי רכבת לתל אביב ואוטובוס... רונה

למעלה