שאלה לכולם....

• פותח הנושא Ey@L
  • פורסם בתאריך

JUVENTINI

New member
:) :) כן כן .. כאן גם זוהר ארגוב גדל ..

ואני לא גאה בזה ממש .. כולם פה ``שלוכים`` אני רואה פה הודעות של תל אביבניקים שמדברות על ערסים .. ואני שואל את עצמי .. אתם יודעים בכלל מה זה ערס ?!?! יש לי בן דוד בתל אביב .. שהוא בא לפה והסתובבתי איתו .. הוא ממש התלהב .. ואמר לי ``וואי .. איזה גונב .. ערסים אמיתיים .. כמו שצריך ..`` כאן כולם נרקומנים .. כאן שוכנים הערסים האמיתיים .. בשיכון המזרח ! או שכמו שיערה טוענת .. בקרית ראשון יש יותר ערסים .. (ממש לא ..) בניגוד לכך .. מערב ראשון .. זה אחלה מקום .. עם אחלה אנשים .. אבל באמת יש שם FULL סנובים

PsiChO

New member
אז זהו ש...

אם אתה מכיר את הסנובים, ואתה חבר של הסנובים, אז הם לא סנובים אלייך. אני לא ראיתי שום ערס רציני בראשל``צ את האמת, גם במזרחוגם במערב, הדבר היחיד שראיתי זה רוסים, והרבה, לא שיש לי משהו נגד רוסים אבל המקום נראה כבר כמו מוסקווה. בכל מקרה, אני חושב שבמערב העיר, עם כל הסנובים, יש שם כמה מהבחורות הכי יפות שהפסיכי אי פעם ראה, ובראשותן ידידה שלו שהיא הבחורה הכי הכי יפה והכי מדהימה שפסיכי אי פעם פגש. וכמה שזה נשמע מוזר אנחנו רק ידידים, כמו אחים אחד לשני. בכל מקרה... לדעתי יש הרבה יותר רוסים מאשר ערסים בראשון.

JUVENTINI

New member
נכון !!!!!!!!!! אין לי מושג למה .. אבל הריכוז הכי גדול של הרוסים הוא בראשל``צ....

ואכן יש כאן FULL בנות שוות ...(כל המדינה יכולה לקפוץ לנו בקטע הזה ..) :) רק במערב כמובן . ובקשר לסנובים .. גם אני סנוב .. זה ידוע .. :)

PsiChO

New member
הלוואי עליי

הלוואי עליי

אני גר בעיר שחלק מכוערות חלק זונות חלק טיפשות ורק אחוז קטן מאוד הוא נורלמי, וזה נראה כאילו שהפסיכי כבר יצא עם כל האחוז הזה. מבחר כמו בראשון (מערב), עם כל הרוסים זה מקום פשוט מדהים. דוגמניות אחת אחת. יש פלא שידידה שלי לא דיברה איתי כמה חודשים אחרי שעשיתי סבב עם כל החברות שלה? פסיכי*הומוריסטי

luka

New member
גם אתה טוען שאני סנובית?

דיי במערב אנישם לא סנובים, אני לא סנובית! ויש פה ערסים, אולי לא באותה כמות שיש בשיכון, אבל אם אתה מתכוון לאלה ש``בכבוד שלך`` תביא להם סיגרייה, וב``כבוד שלך`` אפשר לגלונ לך את האוטו?! אז יש כאלה, הרבה כאלה.

luka

New member
חמודה, אלאניס הופיעה במערב:)

בתור אחת שגרה בראשון... ובתור אחת שאלאניס הופיעה מתחת לבית שלה.

PsiChO

New member
אני טוען ש...

אני טוען שהרבה מהאנשים במערב העיר הם סנובים. הקטע הוא, שסנובים לא מודעים לסנוביותם... אז את לא יכולה להגיד על עצמך אם את סנובית או לא רק האנשים שמכירים אותך (והם לא סנובים). בכל מקרה, אני מאמין שיש סיכוי טוב מאוד שכן.

MOR@N

New member
אנ י קרובה לתל אביבים

לצערי הרבה אני חייבת להודות שאני גרה בבת ים!!! למה לצערי? כי סביר להניח שאתם ישר תחשבו משהו שלא כול כך מוצא חן בעייני... רגע.....אני היחידה מבת ים?

snoway

New member
את לא לבד

גם אני גרה בבת-ים ממש על הגבול עם יפו. היה הרבה אקשן באוקטובר.

MOR@N

New member
אני לא לבד!!!

גם אני גרה על הגבול עם יפו ואני גם היית חלק מהבלאגן שהיה ... הפסדת עם רק הסתכלת מהחלון ...

snoway

New member
לא הייתי חלק מהבלאגן

אבל 500 איש עם אבנים וקרשים עברו ברחוב שלי (שהוא ממש קטן וצר) בריצה ובהתחלה חשבנו שהם ערבים עד שהם התחילו לשיר את התקווה, לכי תביני. הרחוב חד סיטרי וכל הזמן עברו כמויות של טנדרים עמוסים באנשים מכל האיזור, מן תגבורת שכזו. חשבנו על כל הדו``חות שהמנייאקים מהמשטרה היו יכולים לדפוק לכל מי שעבר אצלנו, אבל הם היו קצת עסוקים באותו זמן...

Proud to live in Tel Aviv!

אין אין אין כמו תל אביב!!! אני נולדתי פה, וחייתי פה רוב חיי, חוץ מ3 חודשים שגרתי באילת... אבל גם רמת גן בסיידר, אני שם הרבה, אבל עכשיו פחות...

Black Star

New member
האמת, אני מסכימה...

ת``א אחלה אחלה עיר. נראית לי הרבה יותר כיפית מירושלים. כאילו... כמה פעמים כבר אפשר להיות בעיר? זה נחמד... אבל זה מיצה ת`צמו.

poosi cat

New member
נשר עיר האורות כמובן

ולבורים מביניכם שלא יודעים נשר היא ליד חיפה. האמת היא שאני מתה לעוף מכאן כבר ושאני תמיד מחשיבה את עצמי לחיפאית גאה. הקהל הכי טוב הוא של חיפה...

בלה בלה

New member
קיבוץ

ואני לא מתכוונת להתחיל להסביר איפה הוא נמצא, כי אתם לא תבינו במילא.. תדמיינו לעצמכם שהוא פשוט רחוק מכל מקום שאתם מכירים... בלה בלה :)

אני מרעות....אי שם בפריפריה...

אם אתם מכירים ואם לא,אז אני מרעות,שזה יישוב ליד מודיעין,שזה באמצע הדרך בין ירושליים לתל אביב.וכן זה בפריפריה,למרות שלי היה מאוד מתאים לגור בעיר,אבל מה שכן אפשר להתנחם בזה שלכם יש זיהום אוויר ולנו לא... ;-) סתם אני צוחקת...אבל מפוצץ כאן באופן מחשיד במיוחד באנשים טחונים עד מאוד..מה שנקרא,צפונים אבל משום מה גם FULL ערסים וFULL פרחות אבל יש גם אנשים בסדר בכל מקרה,אל תבואו לגור פה זה חתיכת חור משעמם פה מוות אין לאן לצאת ואז מה אם יש קצת זיהום אוויר בעיר? -לימור-

kinuy

New member
רעות???

רעות זה משקום של משפחות קבע. יש לי שם כמה חברים. מכירה את כרמל. ואני באמת מצטערת אם זה עיצבן אתכם שכתבתי משהו שאמור להיות בפרטי..באימייל. אין לי זין למייל

למעלה