שאלה לכולם....

• פותח הנושא Ey@L
  • פורסם בתאריך

Ey@L

New member
שאלה לכולם....

מאיפה אתם בארץ? אני אישית מגלה שיש פה יותר ויותר רמת-גנים? אחלה עיר, והיא לא פריפריה (לנעל).....! נ.ב נעל - אני לא בטוח שזה נוגד את חוקי הפורום, ואני לא בטוח שכן. ולכן לא אתפלא אם תמחק את ההודעה.

Ey@L

New member
סתם בדרך אגב.....

המורה שלנו לערבית אמרה, שהערבים קוראים לירושליים אורסלים אל קודס... אבל בתור יהודים עלינו לקרוא לה על אורסלים. זה השם שנתנו לה הערבים, ולכן אנו בתור יהודים נקרא לא אורסלים או כמובן ירושליים. (למרות שמבחינת תירגום זה טוב - ירושליים הקדושה)

Black Star

New member
למי אכפת?

ברור שזה השם שהערבים נתנו לה, מי לא יודע את זה? אני שונאת את השיוכים של ``אנחנו בתור יהודים`` וכו`. ואני אקרא לעיר הדי מעצבנת הזו איך שבא לי...

Adamico

New member
גם אני ירושלמי

ובאמת ניקרא לה איך שאנחנו רוצים!

בלה בלה

New member
וסתם לידע כללי

הערבים קוראים לירושליים אל קודס, לא אירוסלים אל קודס ולא נעליים.. פשוט אל קודס אירוסלים אל קודס זה המצאה של הספרי לימוד לערבית בלה בלה :) (מה שמזכיר לי שכבר מזמן לא ביקרתי בשיעורי ערבית..)

Black Star

New member
ולי כבר מזמן לא היו שיעורי ערבית...

ייפי. מה שהמגמה לומדת זה מילים לביטויים כמו ``הוריד ממצנפתו שני גדילים מאחור`` ו``ילדה ילד מכוער``... שזה די משעשע כמו שכבר כתבתי לפני כמה ימים..אבל לא יותר מזה

ואני גרב מעבר לקשת..

כן, בטח..קשת הערבים של חלוצה אולי.. סתם. אני, נעמה, גרה אי שם במעמקי הנגב הצפוני בקיבוץ/חור (כל אחד מהם נכון) בשם אורים. בואו יום שישי בערב, נרגילה ווודקה על חשבון הבית. cause all i wanna do is have some fun?? אגב, כינוי- גם אני הייתי בהופעה של המלכה בראשון! זו היתה ההופעה הראשונה שהייתי בה בחיי, והיה ג-ד-ו-ל!!!! i want more!!!!!!!!

JUVENTINI

New member
רובם מחיפה .. אבל כאן רובם מת``א אני חושב ..

אני אישית גר בראשון ואני גאה בכך .. :) למה להיות גאה ? אין לי מושג ..

JUVENTINI

New member
הסבר

התכוונתי שאת רוב האנשים שיוצא לי להכיר באינטרנט הם גרים בחיפה .. אבל בפורום אני חושב שרובם גרים בת``א .. ואני גאה לגור בראשון .. כי יש כאן אחלה אנשים .. ויחד עם זאת .. אני שונא את העיר הזאת כי יש בה FULL ערסים וFULL פרחות

PsiChO

New member
בתור בן אדם...

שידידה מאוד מאוד קרובה שלו גרה שם, וגם יצא עם מישהי משם אני לא חושב שיש שם מלא ערסים ופרחות. יכול להיות שאתה יודע יותר טוב... זה יותר נראית לי עיר של סנובים במיוחד מערב העיר

JUVENTINI

New member
גם נכון .. :)

זה נכון מאוד .. אבל הייתי מעוניין לשמוע איך הגעת למסקנה הזאת

JUVENTINI

New member
ועוד משהו ..

במערב העיר באמת אין ערסים .. כולם מתרכזים במזרח .. איפה שאני גר ...

kinuy

New member
הייתי שם פעם..במזרח (ראשון)

בהופעה של אלאניס הייתי צריכה מחסה ללילה. אז ישנתי עם חברה שלי אצל דודה שלה. בשכונת המזרחי. והם היו משפחה של שלוכים, אחד אחד, אבל מכפת לי?1 העיקר שזה היה היום המאושר בחיי (not kidding) ...למרות שמקום שם זוועתי בהחלט

למעלה