שאלה.. לכולם...

אצלנו יש כמה.....

עד לפני שנה בערך הייתה אצלנו סוסה בשם שחרית והיא עבדה עוד בגיל 33 והחלטנו להוציא אותה לפנסייה אז היא נמצאת באיזה מרעה פתוח כזה עכשיו.. יש עוד סוסה אחת שנפצעה ברגל שלה והיא לא כל כך תחלים וקוראים לה פרידה והיא בת 26 משהו כזה.. אז היא גם במרעה.. יש אצלנו סוס בשם אביב והוא בן משהו כמו 24+ והוא עוד עובד וגם קופץ קצת.. הוא היה בצעירותו אלוף הארץ למשהו כמו 1.10 אולי יותר אין לי מושג.. ויש גם את גולן שהוא בערך בין 22 והוא עובד כמו תותח!!! והוא גם קופץ מעולה... אהה ויש את בובה שהיא גם בת 24 בערך והיא גם אחלה ועושה הכולל.. אני חושבת שזהו כל שאר הסוסים אצלנו הם בני 18 ומטה..

Queen Balat

New member
בקיבוץ ובחווה ../images/Emo15.gif

קיבוץ- רד(כמה סוסים כבר יש
) בן 15-19(לא יודעת את הגיל המדוייק) חולה עליו
יודע אינגליש(קפץ לא יודעת, הרבה
) וווסטרן. בחווה- ג'ורג', בן 18(אם אני לא טועה). שונאת אותו, הסוס הכי פדלעה(חוץ מאהובתי, הלנה, שדרך אגב המליטה
). לא יודע כמעט כלום(מזל שיודע ללכת). שונאת שונאת שונאת.

shaililo

New member
כפיררררר../images/Emo99.gif../images/Emo25.gif

הוא הכי זקן בחווה... ב-2.4 הוא יהיה בן 22 ובטח שאני אוהבת אותו!! (דהה...)!!!!

bitonano

New member
התשובה שלי

לפני שנה היה לנו פוני בן 32 אבל הוא מת- שקל עכשיו יש לנו פונית בת 28- רוז

zohark

New member
החווה שלנו...

אוקי ככה עכשיו זה ארל גרי, שאני אוהב אותו הכי בעולם! (טוב כמעט...את פופה הכי בעולם ואחריו נרט ורק אז ארל גרי)...הוא בן 23 אבל לפניו היו שני סוסים בני 32 ובן 31 (שמתו מזקנה)...ואחד היה סתם סוס ואחד (היותר זקן) היה ממש מתוק! לבן כזה ועשינו עליו וולטז' (בתקופה שליאון היה אצלנו) ואפילו קפצנו עליו כשהתחת שלו בכיוון שלנו והוא לא בעט!...חח זה היה מצחיק.

אז ככה../images/Emo80.gif

הסוס הכי זקן בחווה שלי (חוות נועם -נצר סירני) הוא מיסטר הוא מותק של סוס אני אוהבת אותו. הוא הסוס לרכיבה טיפולית הכי טוב שיש לנו בחווה. הסוסה הכי זקנה בחווה שלנו היא שלומצי שלומצי סוסה נשמה אני חולה עלייה היא סוסה נוחה עם צעד מדהים הנה תמונה שלה

אה שכחתי להוסיף ../images/Emo80.gif

הגיל של מיסטר הוא 25 שנה אם אני לא טועה ושלומצי בת 21 או 22 אם אני טועה תתקנו אותי ורד ענבר לידור עינת או רעות אם יש לכם תמונה של מיסטר תשימו אותה

אצלנו

כרגע יש לנו ממש צעירים! יש את קליירי המתוקה שהיא בת 25 לפחות, היא האנוברית טהורה(מיובאת) מצורפת תמונתה יש את נופר שהיא חצי טורובריידית פעם התחרתה 110 כיום סוסת בית ספר והיא בת 17 אלמוג בן 12 יש את כספיאן שהיא בת 11 ויש את זאוס שהוא בן 9 גם טאורה בן 9 קאיה בת 7 נפו ודיזל בני 4 וחצי בליידי בן 9 חודשים עוד שבוע
ויש את מונטייייייר שאין לי מושג בן כמה הוא אבל הוא די צעיר..

שיו יש לה תפנים של אזארו!!

אותו מבנה פנים בידיוק!! אבל היא לא דומה לאלדין בכלל והוא האנובר גיזעי לגמרי עם תעודות... אני יודעת שאין קשר סתם אני כותבת בלי לחשוב!

גם לה יש תעודות לפי מה שהבנתי

היא סוסה מעולה!!!!! ויש ל את הפנים של אזארו כי שניהם גמלים.. לצערי גם לבליידי יהיו פנים של גמל... כבר עכשיו הוא דומה לגמל, את טאורה הוא כבר עקף והוא רק בן 8 וחצי חודשים... הוא כבר כמעט מגיע לקאיה, היום אני אקח אותו לטיולון קטן אם לא ירד גשם...

התשובה לאינדינה ושלומצי מלכה../images/Emo80.gif

בגלל זה שלומציון המלכה הבנת שלומצי שולטת

1VeReD

New member
לאאאאאא

שלומצי זה קיצור ל שלומציון ומי שלא יודע אז בתקופתבית שני הייתה מלכה שקרו לה שלומציון (אישתו של אלכסנדר ינאי) אל תשאלו איך אני יודעת את זה... בגרות בהיסטוריה...

תשובה...

הסוסה הכי זקנה היא רוז היא בת 28 וחצי אני מתה עליה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היא נשמה טהורה כל המחמאות איתה!!!!

למעלה