שאלה לכולם

elcool

New member
שאלה לכולם

איך אתם ונים את העיר שלכם? לפי הביקוש? עם קוד I AM WEAK? עסקים ודיור מעורבב או בנפרד? עם הלוואה? עם חוקים? אתם עושים כל מה שהאזרחים אומרים לכם? או רק מה שטוב בשבילכם? איזה שנה אתם מתחילים?

reshef

New member
תשובה ל-elcool

1. קודם כל אני בונה תשתיות וכבישים מהירים. כן, עם קוד I AM WEAK. 2. אני מפריד את העסקים והדיור. 3. שום הלוואות.. בחיים לא.. 4. אני עושה רק מה שטוב בשביל העיר, ולא כל מה שהאזרחים אומרים. למשל הם ביקשו פעם שאני אעשה פרוייקט לקידום התיירות אבל העדפתי שלא מכיוון שהעיר שלי הייתה פקוקה לגמרי באותו זמן, ולא יכולתי להתמודד עם עוד מכוניות. 5. מתחיל בשנת 2000.

Sפיידי

New member
אני:

1. אני בונה את העיר ככה: כבישים תחנת חשמל מים בונה את האיזורים תשתיות חשמל ולפעמים גם דברים ציבוריים אבל בכלל לא תמיד! 2. לפי ביקוש? לא תמיד ,בכלל לא תמיד! אני עושה מה שטוב לי עכשיו! אני צריך בתים אז אני צריך בתים! מתישהו ייבנו שם... (למרות שהייתה לי עיר אחת שהעסקים "הושבתו" למשך 40 שנה! 40 שנה לא בניתי איזרוים כחולים ומה שכבר בניתי היו ריקים מאדם, אני קראתי לזה תקופת השפל הגדולה) 4. בלי קוד I AM WEAK 5. עסקים ודיור, בהלה הייתי עושה אתם נפרד גם עכשיו אני די מפריד אותם אבל הם קרובים באיזור אחד לשני. יש לי איזורי עסקים (אגב שאני קורא להם בשמות... כמו מרכז השלשה, מרכז התקן מרכז המקבילית [עזבו, מסובך...]) 6. בלי הלוואות כמעט בכלל, רק אם אני חייב 7. חוקים! נו בטח! איך אפשר בלי? 8. לא כל, רוב. 9. בד"כ אני מתחיל בשנה 1950 בבקשה!

reshef

New member
תקופת שפל של חמישים שנה? ../images/Emo6.gif

זמן קצת ארוך בשביל שפל כלכלי, לא??

Sפיידי

New member
זה מה שיש...

אני לא יודע איך זה קרה ואיך זה נפתר זה פשוט היה ככה 50 שנה בלי עסקים אבל הסימים לא התלוננו

Skiter

New member
ניצול"ש שדי שקשור...

הא למישהו יש מושג למה אף אחד לא משתמש לי בכביש המהיר? הוא סובב את המעפלים ומחבר לעיר אח"כ חוצה את הנהר לחלק השני של העיר וממשיך עד הסוף ופונה ימינה עד הסוף, אפילו הוספתי לו עוד חלק לתוך הערי עצמה! ואף אחד לא משתמש, אפילו אחרי שהרסתי את שני הגשרים שהובילו מאזור המפעלים והעיר הישנה לעיר החדשה.. מה לעשות?

reshef

New member
זה יכול להיות לטובה..

אם אין לך בכלל בעיות פקקים זה אומר שהתחבורה הציבורית שלך מצויינת. שמת כבישי גישה (onramps) נכון?

Skiter

New member
ברור! בכל חור שני!

הא מה אני יעשה מה אני יעשה מה אני יעעעשה?

reshef

New member
עוד אפשרות

תהפוך את כל האיזורים שצמודים לכביש המהיר ל- Dense Residental ,Dense Commercial ,Dense Industrial. זה יוסיף עוד הרבה תנועה לאיזור.

אילקו

New member
שאלה

דיברתם פה על תקופות שפל ודברים כאלו לי היה עיר די גדולה עם 600,000 תושבים!! פתאום לאט לאט כל הבניינים נעשו שחורים (נטושים) וכל חודש ירדו לי אלפי תושבים!!! וזה לא רק כחולים!! זה הכול!!! אחרי כמה שנים היה לי פחות ממאה אלף תושבים ולא ידעתי מה לעשות וזה נמשך שנים!! עד שהרסתי את כל העיר ובניתי אותה מחדש לגמרי!!!

אילקו

New member
לא היה לי שום אסון או משהו

ופתאום זה הופיע!!! והשאלה - לא יודע למה רשמתי את זה בנושא!

Skiter

New member
הממממ *מלטף את הזקן שאין לי*

יכול להיות שאספקת המי שלך נדפקה ולאשמת לב? או כנ"ל לאספקת החשמל? אולי המיסים היו גבוהים והם התלוננו פעם ולא הגבת והם פשוט התחילו ללכת? המממ אולי פשוט התחבורה שלך הייתה מחורבנת? לוידע יש במליין סיבת אפשריות

אילקו

New member
בדקתי אז הכול

לא היה לי שום דבר חריג פתאום זה התחיל היה חשמל מים ואין זבל בכלל והשכנים לוקחים את הכול!! המיסים היו על 4-4-4 והכל היה טוב ופתאום

למעלה