שאלה לכולם

Outlast

New member
למה לא נרשמתי? ../images/Emo181.gif

לא יודעת, האמת שזה לא ממש מעניין אותי, לא היה לי קשר למשחק, אין לי מושג מה הולך שם וגם לא נראה לי שהיה לי זמן... ובקשר לשמות- אבורג´ינית אני דווקא לא מכירה, אבל באפריקנז- voedsel ו- kos זה אוכל, lewe זה חיים, lug זה אוויר.. הממ... מילא.

Survivor3Fan

New member
למרות שלא קיבלו אותי...

להישרדות ברשת 1,ניסית כי שמעתי שזה משחק טוב. ובגלל זה נרשמתי...

Outlast

New member
הממ... אוקיי- ../images/Emo181.gif

אתה עוד מחפש שמות? מישהו מחפש שמות? מה נסגר עם המשחק הזה בכלל? כי אני ממש לא יודעת מה הולך שם, אין לי שום קשר לזה...
בכל אופן, כמה מילים באינדונזית, אם זה עוזר- Dunia- עולם Alam- טבע Angin- אוויר ובהצלחה למי שמשתתף...

Boran

New member
../images/Emo117.gifDaaaaaaamn, Osi!!!

מאיפה לעזאזל את מכירה מילים באפריקנז, סוואהילית, סינית אני יודע מה... (למרות שיפנית אני כן יודע קצת דוקא...
) מאיפה?! עכשיו גם תגידי לי איך אומרים מים בשפת אנשי המאדים....

Outlast

New member
מאיפה? לא יודעת...../images/Emo181.gif

האמת שחלק משירים בשפות האלה, חלק מהסביבה וחלק באמת שאין לי מושג, זה נקלט מכל מיני מקומות... אנשי המאדים... (?) מעניין, אני בהחלט צריכה ללמוד!

Boran

New member
שירים?

תזכירי לי אילו שירים טובים את מכירה באינדונזית ובאפריקאאנז?

Outlast

New member
שירים...../images/Emo181.gif

יש כמה, האמת שיותר בסוואהילית, אבל אולי הכרתי גם בשפות כאלה, אני לא בטוחה... בסוואהילית- בערך כל השירים של Khadja Nin (מקווה שאני מאייתת נכון), בין השאר שולב שיר שלה בפרסומת של אורנג´ ושל ספרינג (?), נראה לי... שירים ממש יפים. ובכלל, קולטים ככה כל הזמן מילים בכל מיני שפות מוזרות, קוראים איפשהו וזה נשאר...

Boran

New member
טווווווווווב...

את אוהבת שירים בסוואהילית, אני אוהב שירים ביפנית... כל אחד וההעדפות שלו

shira245

New member
מאיפה לעזאזל את יודעת

מילים בשפות המוזרות האלה?????? שלא לדבר על שירים..... ספוקייי

למעלה