שאלה לכולם

Survivor3Fan

New member
שאלה לכולם

הרגע קיבלתי את ההודעה שעברתי את החלק הראשון ב"הישרדות ברשת 2"-איזה כיף! אבל יש לי בעיה,כי הם שאלו אם יש לי רעיונות לשמות לקבוצה,למישהו יש פה רעיונות?!?

Ivan Pedroso

New member
אההההה...

קבוצה אחת איבן, והשנייה פדרוסו?

Survivor3Fan

New member
תודה...ומה הפירוש של זה?

מה הפירוש של השמות? גם אתה נרשמתה למשחק?

Ivan Pedroso

New member
לא, אין לי זמן, אני טס ב-17

השמות זה סתם, זה לקוח מהניקניים שלי. איבן פדרוסו הוא הקופץ לרוחק מספר אחד בעולם כיום, בעל שיא אישי של 8.76 מטרים. בקשר לשמות אמיתיים, למה שלא תתייעץ עם חבריך לשבט? או שאתה יכול לשאול את ירון (Boran)-הוא השתתף במשחק הזה כבר והוא בטח יודע איזה שמות אפשר לבחור.

Survivor3Fan

New member
עדין לא נבחרתי ולכן...

אין לי חברים לקבוצה... ואיבן פדרוסו מוכר, אבל לא הבנתי מדוע לחלק את זה לאיבן ופדרוסו בכל אופן... תודה

14מתן

New member
גם אני עליתי שלב אבל...

אבל מה זה אומר: בחרו 3 שורדים/שורדות ה-4 אשר אתם מעונינים שתמונתם תייצג אותכם. בבקשה מי שנרשם והבין או משהו שכבר שיחק בזה שיגיד לי ומהר כי אני צריך כבר לשלוחל את זה חזרה

Survivor3Fan

New member
אני חושב ש...

שהם התכוונו לתמונות של השורדים מהעונה ה-4,ואני בחרתי את האנטר רוברט ורוב

14מתן

New member
ואתה יודע אם...

שאמרו לבחור את המקום לזה התכוונו ממה שהיה כבר בהישרדות או לבחור במפה של העולם ?

Outlast

New member
הצעות לחיפוש שם- ../images/Emo181.gif

לחפש בגוגל (או בסתם מילון) משמעויות בכל מיני שפות למילים שמתאימות- אש, מים, אדמה, רוח, טבע וכו´. מה שנשמע הכי טוב- לך על זה... אם אתה צריך עזרה בחיפוש, תבקש...
ובקשה שלי- לשמור על שרשור מסודר לכל עניין המשחק הזה, לשרשר בשבילכם זה לא כזה כיף...

14מתן

New member
אני עשיתי...

שמות סתם שעלו לי בראש בלי פירוש... כי אחרי הכל לא היה כתוב לרשום מה אומר השם !

Survivor3Fan

New member
טוב,תודה בכל אופן...ומה ענית?

איזה שורדים ביקשת שיצגו אותך?

Outlast

New member
אם אתה עוד צריך- ../images/Emo181.gif

אני לא יודעת איך המשחק הזה עובד, אבל אתה צריך שני שמות לשני שבטים, נכון? אוקיי- קיוונג´ה (Kiwanja)- אדמה/ארץ בסוואהילית ו- באהארי- (Bahari)- ים בסוואהילית או, אממ...
צ´אקולה (Chakula)- אוכל ו- מאג´י (Maji, זכור לנו מ-מג´ימוטו)- מים, שניהם בסוואהילית הממ... אם אתה צריך עוד רעיונות או כיוון אחר, אין בעיה...

Survivor3Fan

New member
תודה רבה!!!

זה פשוט כל מי שעובר את חלק הראשון של ההרשמה מגיע לחלק השני של ההרשמה, שבו יש כל מיני שאלות ובינהם האם יש לכם רעיונות לשמות. בכל אופן,אחלה שמות!!!! איך מצאת אותם?! ושוב תודה! תגידי גם את נרשמת למשחק?

Outlast

New member
ממש לא...../images/Emo181.gif

האמת שאני עדיין לא יודעת על מה אתם מדברים, וזה גם לא כ"כ משנה. השמות פשוט מילים שאני מכירה בשפות האלה, לכל אחד יש כמה מילים שהוא מכיר בערך בכל השפות, לא? מקווה שתיהנו מזה, ולא משנה ממה...

טיפ קטן מאחד שהוא בהישרדות ברשת

תעזבו את כל השמות בסווהאילית הצענו כבר כמעט את כולם בהישרדות ברשת אחד תנסו לחפש שמות שקשורים אולי או לאבורגינית(השפה של ילידי אוסטרליה) או של התרבות המלאזית ומצטער אבל אסור לנו עדיין לספר לך מה קורה בדיוק בכל אופן בהצלחה

Survivor3Fan

New member
תודה לכולכם!!!

למנהלת הפורום,למה לא נרשמת??? ולהיל לשלטון איך המשחק? תספר בבקשה קצת יותר פרטים...בבקשה

למעלה