שאלה לכולם !

שאלה לכולם !

כשאתם מאזינים לרדיו , בכל מקום שהוא ומתחיל מקבץ פרסומות, מה הרגלי ההאזנה שלכם לפרסומות? ומה לדעתכם היה משאיר אתכם קשובים ב 100% לכל המקבץ ? נסו לפרט מעט תודה :)

איך אומרת נתיבה בן יהודה בקולה

החמוד ``כדי לכם להאזין לפירסומות אולי תצטרכו לקנות משהו`` אולי בשנות ה-50 של המדינה היה רלוונטי אבל בימינו נראה לי שפירסומות ברדיו גורמות לרוב המאזינים לעבור תחנה או לסגור את הרדיו, אגב אותי מעצבנים התשדירים של גלי צהל של תוכניות וכדומה הרבה יותר מהפירסומות למשל בקול ישראל, גם בגלל שהם מגזימים במספר התשדירים.

אין פתרון

אולי פיזור הפרסומות במנות קצרות וביטול תשדירים לתוכניות אחרות, אולי אולי.

מעט פרסומות ארוכות, יותר מקבצים פחות ארוכים

שתי סתירות יש בכותרת, וזה מבלבל, אז הוספתי עוד קצת בלבול בכוונה
מספיק להאזין לתחנות בחו"ל בשביל להבין: 8 מקבצים בני דקה וקצת נשמעים הרבה יותר טוב מבלוקים מייגעים של פרסומות. קמפיינים בחו"ל נמשכים לרוב יותר זמן, והפרסומות ארוכות יותר וצעקניות פחות. הרבה דיבורים, בלי צעקות, הארד סייל וקימפרוס רצחני. כשאני יודע שהמקבץ הוא קצר - אני לא מזפזפ. פרסומת אחת של 40 שניות לא תגרום לי להפסיק לשמוע תכנית שאני אוהב. התוצאה היא חד משמעית: אני מקשיב לשידור ואני מקשיב לפרסומות. חומר למחשבה לאנשי התוכן והפרסום. ואגב, אייל ליאון הביא את הטרנד הזה לארץ לפני הרבה שנים, וכך שמר על הקצב בתכנית הבוקר של רדיו חיפה. לצערי הטרנד נעלם יחד עם "קפה ראשון", ומאז לא נתקלתי בתחנות או תכניות שעובדות בישראל בצורה הזו.

תודה על התשובות ו..

יניב אני לוקח את התגובה שלך , מדפיס ותולה בכניסה לאולפן כל הכבוד!

kalil

New member
אני בדרך כלל מעביר תחנה

לא יכול לשמוע פרסומות

למעלה