שאלה לכולם.........

שאלה לכולם.........

אם הייתם יודעים שהמוות שלכם עוד שבוע. מה הייתם עושים בשבוע האחרון לחיים שלכם? ( מה שמוביל אותי לעוד שאלה..הייתם רוצים לדעת מתי המוות שלכם?)

inbardaf

New member
אני תמיד רוצה לדעת

לדעת מתי המוות שלי עם מי אני אתחתן ומתי ואם בכלל... מתי הבנות שלי יפרשו כנפיים מתי יהיה לי שקט יותר בחיים מתי, מתי, מתי.. כל מה שאפשר לדעת - אני פשוט רוצה לדעת. למה קורה דבר מסויים ומה הקשר שלי לכל אחד ואחת מהאנשים שאני פוגשת. מה טיבם של מערכות יחסים ומה סופם ובקיצור - מה צופן העתיד.. אין לי מושג מה הייתי עושה אם הייתי יודעת שזה השבוע האחרון. אני מניחה שהייתי מתכוננת לקראתו. כלומר: סדורים אחרונים בסגנון - מי יטפל בבנות, ירושה וכד'. ונפרדת ממי שחשוב לי. מנסה לסגור כמה שיותר דברים פתוחים מכל סוג: טכני / אנושי ועוד.. ואז הולכת לישון בשקט

לא הייתי רוצה לדעת; זה מפחיד ומלחיץ מדי.

מצד אחד, מדובר בזרז אדיר לחיות את הרגע ולעשות סוף סוף כל מה שרצית ולא העזת, או תכננת ולא יצא, ועכשיו חייבים להספיק. אז פתאום כל שנייה חשובה ולא מבזבזים זמן, ומצד שני, לי זה גורם גם לתחושה החמצה על כל שנייה שלא הצלחתי לנצל עד הסוף, ובכלל כל מה שלא הספקתי בחיים... וזה גם היה גורם לי להיכנס לדיכאון, שיש לי רק עוד שבוע, אז סביר להניח שרוב הזמן היה בסופו של דבר מתבזבז על ניסיונות לצאת מהדיכאון... מה הייתי עושה... הממממ... רק מה שכיף, לי אני מניחה. נפגשת עם האנשים שאני אוהבת, עושה פעילויות שמהנות אותי במיוחד (מוזיקה, הופעות, אולי איזה פארק שעשועים...), אוכלת רק מה שאני אוהבת בפרט במסעדות יקרות... וכו'.

amb2

New member
ככה אפשר ליחיות יותר טוב מאיה..

בזה שאדם יודע שסופו הוא בלתי נמנע ולא צפוי הוא יודע ששום דבר הוא לא אין סופי ואין צורך לחיות כאילו שמשהו אין סופי לכן הוא חייב להנות מהרגע והעכשיו כי העבר הוא גם מה שקרה לפני 5 דקות הוא דמיוני והעתיד הוא דימיוני אתה לא יודע מתי אתה תמות אז בינתיים לקראת הסוף שלך-תיחיה טוב באמת...עשה דברים שטוב לך לעשות אל תילחץ מכלום אל תריב עם אף אחד זה מיותר. האושר הוא מכמה אתה רוצה את המציאות שלך ומקבל אותה כמו שהיא זה אדם מאושר

snoopytush

New member
לא יודעת

באיזשהו מקום הידיעה על המוות נותנת פוש לעשות דברים שלא הספקת או פחדת לעשות ויכולה לגרום במצבים מסויימים לשלוות נפש. אני מניחה שאולי הייתי רוצה לדעת ואז הייתי נחמדה למשפחה שלי במיוחד ועוזרת לאנשים ואוכלת הרבה שוקולד בלי לחשוב על התוצאות וקוראת הרבה סרטים ואלי גם מתנסה בדברים שלא הייתי מרשה לעצמי בדר"כ כמו להשתכר ( אני שונאת אלכוהול ) ולעשות שטויות כי במילא הייתי מתה אז זה לא היה משנה. אולי הייתי מנסה להכיר לסבית ולהתנסות איתה כי היו לי תקופות שרציתי לדעת איך זה ואם במילא אני אמות אז מה אכפת לי להתנסות לפחות אני אצור זיכרון לפני שאני אשכח אותו . כן הייתי רוצה לדעת.

inbardaf

New member
סחתיין על החתימה! ../images/Emo45.gif

אני מבינה שדיוני המוות האחרונים השפיעו אליך..

snoopytush

New member
מותק

החלפתי חתימה 3 פעמים עד שהתקבעתי על זאת שמופיה אצלי בשרשור העליון. היא מתוך השיר של מיילי סיירוס the climb ( הפיסגה).היא אומרת שם ש: "זה לא כמה מהר אני אגיע לשם, זה לא מה שמחכה לי מהעבר השני זה הטיפוס יהה" באנגלית זה כמובן נשמע יותר טוב....

snoopytush

New member
שמעי שיר

טלי זאת שהמליצה לי על המוצרי אלוורה המליצה לי על השיר. הרעיון שהיא לקחה ממנו זה ששיהוי זה תהליך ולא קורה ביום אחד וזאת אמת שהרבה מהאנשים מרבים לשכוח ולכן מתייאשים. http://www.youtube.com/watch?v=pb4U...65ACAEF6&playnext=1&playnext_from=PL&index=14 אהבתי את החתימה החדשה. את מתחילה לפתח חוסר החלטתיות לגבי חתימות כמוני....
( זה כאילו נשיקה וזה גם איך היית נראית אם היית בלונדינית....)

inbardaf

New member
שמעתי שיר..

ומאוד אהבתי. אבל אני מאמינה שצריך גם מטרות. זאת אומרת: תמיד יהיה עוד הר לטפס ועוד קרב להלחם עליו ומה שחשוב באמת זו הדרך. אבל עדיין צריך לבחור את ההר שעליו נטפס את הקרב שאותו נלחם. לא הייתי הולכת לכל קרב ולא הייתי מטפסת על כל הר... קיצר, אני מאמינה שהדרך חשובה לא פחות והרבה פעמים אפילו יותר. אבל כדי שתהיה דרך - צריך גם מטרה. ולגבי החתימה שלי - כן, אני בהחלט לא החלטתית כי אני עוברת עכשיו תקופה כזו של יצוב מחדש ואני עדיין מחפשת את הקו המנחה החדש.. נראה לי שזהו.. שבחרתי אותו.

Mystic Circle

New member
בקשר לחתימה הזאת

את לא יכולה לדעת שהיית מתה מליארדי שנים. יכול להיות שחיית בגילגולים שונים.נולדת ומתת. ויכול להיות שהרגשת המון אי נוחות, רק שאת לא זוכרת.

inbardaf

New member
../images/Emo6.gif מה שנכון נכון..

אבל היה נחמד לראות שסנופי מגלה סוג של השלמה וקבלה של המוות אחרי הדברים שהיא כתבה כאן..

מקמיקא

New member
ידע הוא כוח! ../images/Emo3.gif

אין ספק שהייתי רוצה לדעת. ומה הייתי עושה? מגלה למה, ומנסה למצוא דרך לשנות את זה
לא, באמת, אני מאוד אוהב את החיים, ואני לא רוצה להפרד מהם בזמן הקרוב. אני נהנה מהם מאוד סה"כ. אני עושה הרבה דברים שעושים אותי מאושר, ואני רוצה להמשיך לעשות אותם, ואת חלקם (רובם?) אני לא יכול לעשות במהלך שבוע. כמה שמדברים על איך שלחיות את העכשיו זה האולטימטיבי, אני חושב שמישהו כזה מפספס את ההנאה מהסיפוק של לקבל את התואר שלך, או להביט בילד הראשון שלך. אלה רגעים שאני לא רוצה לפספס עבור אלף הנאות קטנות. אבל אם הייתי יודע בבטחון שאכן רק שבוע נותר - הייתי מנצל אותו בשביל הנאות רגעיות
טס לראות דברים שתמיד רציתי לראות (איי הפסחא מישהו?), צניחה חופשית, צלילה בקריביים, דברים כאלה. והייתי מנצל את זה גם כדי להפרד מהקרובים שלי, לנסות להקל על האובדן שהם יחוו כמה שאני יכול. אני מקווה שאני לא אמות בעוד שבוע

לחיות את הרגע- זה לפספס.........

מסכימה עם זה.........מי שחי "כל רגע" כמו שהתרבות המודרנית שואפת.....לנצל כל רגע ..וכאלה........לא מגיע רחוק, וסופו של דבר מפספס המוןן..............ידיד שלי רק חי את הרגע- אז הוא לא עובד בעבודה שלא כיפית לו...והוא לא עשה צבא......וסופו של דבר שעכשיו הוא מובטל....ואין לו שום השכלה אקדמאית...והוא עדיין גר עם ההורים........והחיים שלו תקועים לדעתי.................. הייתי מתה לדעת מתי המוות שלי.........(חח...משחק מילים...) אם היה לי שבוע.............הייתי מנצלת כל יום לטיולים מסביב לגלובוס.!

amb2

New member
לא לזה התכוונתי לחיות את הרגע!

לחיות את הרגע יכול...אך ורק מי שייש לו כבר הכל בחיים, עבודה טובה, כסף בבנק ובית בלי משכנתא...., אחד כזה שיחיה את הרגע מה הבעיה עם זה???

שאני לא מבינה מה זה לחיות את הרגע?

לא לדאוג לכלום? זה סתם שיטחי . אין שום מטרה. אין משמעות. אני בן אדם של מטרות- בשבילי לתכנן ולעשות דברים לעתיד שלי- זה מה שעושה לי טוב......ואחר כך לראות תוצאות שבאמת מספקות - זה נקרא לנצל את החיים.

amb2

New member
תיקראי את ההודעה האחרונה

לחיות את הרגע מתאים רק למי שהרגע אצלו כבר בטוח בכיס הקטן שזה אומר... מי יכול לחיות את הרגע? מי שייש לו הכל! לא מישהו רחפן עני ומחוסר כל... לא לזה היתכוונתי ולא היתכוונתי ליעץ לך לחיות ככה באופן אישי ממש לא. זה לא מתאים לשלב הזה שאתה נימצאת בו בחיים. זה ליותר מאוחר... וזה "צרות של עשירים"

inbardaf

New member
אז עניים לא יכולים להיות מאושרים?

כל אחד צריך לדעת להנות מהרגע ולהעריך אותו. זה אכן סוד האושר. זה לא סותר את העובדה שצריכה להיות לך מטרה בחיים. לחיות רק את הרגע - זה אכן טפשי ושיטחי ולא מוביל לשום מקום. אדם צריך תמיד לזכור: דע מאין באת לאן אתה הולך ובפני מי אתה עתיד לתת דין וחשבון.. מי שלא זוכר את עברו - לא יהיה לו עתיד. העבר נועד כדי שנלמד ממנו וניצמח. לא כדי להשאיר אותנו שם או כדי לברוח ממנו. העתיד אמור לתת לנו מטרה ותוכן לחיים. ובתוך כל זה, הדרך צריכה להיות חשובה לא פחות. וצריך לדעת שלא תמיד מגיעים למטרה המיוחלת. ולהנות בנתיים מהדרך מכל רגע.

למעלה