שאלה לכולם

vulkan10

New member
לך

את מדהימה ישמח אם נוכל לפעמיים להתכתב נשיקות יום טוב

vulkan10

New member
שאלה לכולם

אני גרה עם בן זוגי כבר מאוד שנים ואני מאוד אוהבת אותן,אבל אני יודת שבלבי אני נמשכת לבנות בצורה מטורפת ,בתחום המיני ,גם היהלי התנסות והרגשה היא מדימה,אני יודעת שאני נמשכת לבנות מיני אני בתוך בחירה בוחרת לחוית עם בןזוגי אבל אני סובל בפנים כי שאני חושבת ואני רוצה מין נשי? מה אתם חושבים?ישמח לשמוע תודה

תשמעי, אף אחת אינה יכולה

להנחות אותך מה כדאי לך לעשות. את צריכה לבחור מה את רוצה, ולכל החלטה יש את המחיר שלה. יש לך כמה אפשרויות: 1. להמשיך לחיות עם החבר, ולהמשיך לפנטז על נשים, ולא לעשות כלום. 2. להמשיך לחיות עם החבר ובמקביל לחפש אישה, וזה כמובן מוביל לבגידה בחבר. 3. לעזוב את החבר ולבדוק את תחושותייך. 4. לספר לחבר על מה שעובר עלייך, ולראות מה יקרה... הוא עלול להיפרד ממך. הוא עשוי להציע להוסיף אישה למיטה. אם הוא לגמרי אציל נפש הוא יבין אותה ויציע לך להיפרד ממנו בידידות ולממש את הפנטזיה שלך... כפי שאת רואה, ישנן הרבה אפשרויות. כל אחת בוחרת את הדרך שהכי מתאימה לה. צריך גם אומץ כדי לבחור בחלק מהאפשרויות. להחלטה להיפרד מהחבר ולנסות לחפש אישה דרוש הכי הרבה אומץ לדעתי. אני מאחלת לך בהצלחה בכל אפשרות שתבחרי. ------------------------------ אתן מוזמנות לקרוא בבלוג שלי, הבלוג של לסביסטית, שבו אני כותבת על הקהילה: http://cafe.themarker.com/view.php?u=237092

vulkan10

New member
היי

היי המון תודה לך על התייעצות . הלוואי שזה היה כל כאמת הייתי אם אשה באופן יחסי והוא יודע על זה היה מאו קשה וע מיד אותי מול עובדה מה אני עושה ובחרתי בו ואני שלמה אם החלטתי נ אבל אם כל שלמות חלק הלסבי לא מת קשה ומאוד מורכבך פשוט לבחור באחד אופציות ואלה ................... לצעאי הרב יותר מורכב אני נשוא לבעל מקסים אוהב ,מבין ולא פשוט לפרק חבילה אבל את צודקת לצד הזה יש מחיר זה פנטזיות ואם חיים למרות הקשי אני סתם בוכה אבל תודה על אוזן קשבת

x יהלי x

New member
ניסית לשתף אותו?

אולי תנסי 'לגשש' לגבי איך הוא היה מרגיש אם... אולי תופתעי והוא יהיה מאד פתוח לקבל את האפשרות. חלק מהגברים מרגישים פחות מאויימים ברגע שהם שומעים שמדובר באישה...

vulkan10

New member
הי

אמת הייתי אם אשה באופן יחסי והוא יודע על זה היה מאו קשה וע מיד אותי מול עובדה מה אני עושה ובחרתי בו ואני שלמה אם החלטתי נ אבל אם כל שלמות חלק הלסבי לא מת קשה ומאוד מורכב

x יהלי x

New member
אוקיי, בחרת בו

מכאן יש לך 2 אופציות: 1. תיהי חייבת לוותר על כל הרצונות והתשוקות שלך. 2. תוכלי לנסות להתפשר איתו על דברים שמאד חשובים לך. תחשבי על זה.

למעלה