טוב... אז ככה
(ולא אתייחס לזה שקודם ראיתי את מנהלת המכינה עוברת והתאפקתי מלומר לה איזו מילה גסה) 1. איטי מאוד מבחינה מוטורית וזקוק ליותר משלושת רבעי שעה כדי להתלבש, להתקלח וכיו"ב פעולות טכניות יומיומיות. 2. הריכוז נפגע מאוד: כשאני לומד לקראת מבחן או מנסה לסכם פרק בעבודה, אני נאלץ להפסיק כל 5 דקות ובכל מקרה איכות הניסוח והאירגון חלשה מאוד, מה שמקרין גם על הציונים, בסופו של דבר. 3. לא מצליח להיות שיטתי בשירטוט (טבלה, צורה סכמטית וכו') והדבר כרוך בדקות ארוכות מן המקובל של עבודה, שוב - באיכות לקויה. 4. לא מצליח לקשור שרוכים באופן מהודק מספיק. גם כשאני עושה זאת, הם נפתחים לי כל הזמן. 5. עווית בלתי רצונית באצבעות יד ימין (יצויין, שזו לא בעייה שהייתה לי בעבר, אלא התחילה רק בשלב מסויים בילדוּת, אחרי שכבר הייתי מטופל זמן רב בריטאלין ובסוגים נוספים של תרופות). 6. חוסר ריכוז קשה מאוד, המשפיע על היכולת שלי להבין טקסט נתון בשפה האנגלית ולערוך את האינטגראציה שבו. כן... "צוללת צהובה" (מה זה הכינוי הזה? לא שמעת שבניגוד למנהל שלי מהתיכון להקת "הביטלס" כבר לא קיימת??) הצלחתי לענות על השאלה לעניין, מבלי להיות ציני, אני חושב. אה?