שאלה לכולם

שאלה לכולם../images/Emo5.gif

דבר ראשון נסעתם לשליחות? עבודה של ההורים?? או סתם המשפחה החליטה לסוע??? דבר שני איך הגבתם שהודיעו לכם שאתם עוברים לגור בחו"ל??? כמה זמן היה לכם מאז שהודיעו לכם עד שעברתם??? ואחרי שעברתם הכל בסדר??? אני צריכה לסוע עוד חצי שנה בערך וניראה לי שזה מזה השפיעה עלי הכל... אני לא יודעת על מה לחשוב ועוד כל מני אני מודאגת אני חושבת כל הזמן על היום שאני יטוס והכל ובא לי לא יודעת מה לעשות אני לא ממש רוצה לסוע לשם...אין לי ברירה...

Trinity 8 P

New member
חצי שנה זה טונה זמן

נצלי את הזמן הזה לעשות שברים מגניבים עם החברים, לכי לסיני (
), תעשו קומזיצים, או מה שאתם מגדירים ככיף... לעבור לארץ אחרת זו חוויה שכל כך פותחת את העיניים, היא מלמדת אותך על עצמך, ועל אנשים באופן כללי, יותר מכל מה שתוכלי לעשות אי פעם בגבולות של מדינה אחת. הדבר היחיד שמסריח זה שמספיק שעברת פעם אחת, מאז לא יהיה מקום אחד בעולם שבו תהיי ולא תתגעגעי למשהו... זה משהו שלא יאמינו שאני אומרת אבל יהיה בסדר, זו בסך הכל ארץ אחרת, לא השמש (אלא אם כן את עוברת לשמש ואז יש לך זכות להתחיל לדאוג). אם היא באירופה אז את בכלל מסודרת. בקיצור, לא לדאוג ותני לסימני השאלה לנוח

אני עוברת לברזיל

ונכון שחצי שנה זה הרבה אבל אני לא ממש מנצלת את זה אני תקועה בבית עם מצב רוח לא טוב.. עכשיו בכלל רבתי עם חברה אז הכל חרא פשוט... ואני לא יכולה לעשות כל הזמן תדברים שאני מגדירה ככיף זה בעיה... איפה את/ה גר/ה??

Trinity 8 P

New member
מבטיחה שתספיקי בחצי שנה הזו

לוס אנג'לס ופורטוגזית זו שפה מגניבה ביותר.

אני לא יודעת

אם אני לא יהיה בדיכאון בחצי שנה הזאת אז אולי.. אני לא יודעת עם אני בדיכאון אבל לא נורא...חחח וכן אני לומת פורטוגזית אז הנה לילה טובboa noite
-

Valermos

New member
believe me

you'll make up with your friend before you leave. I went in a fist fight with my best friend 2 days before I left but he knew he can't let me leave without us being cool with each other. my parents told me we were leaving 2 months ahead, but these 2 months were probably the best 2 months of my life. I didn't do anything at school, terrorized the teachers, got into trouble, all these sorts of things. I had fun. You should use this time to enjoy yourself and not be troubled.

סורי לא הבנתי כלום../images/Emo4.gif

אני לא יודעת לצערי הרב לא אנגלית ולא שום שפה אחרת פורטוגזית אני לומדת עכשיו!

Y 9

New member
תירגום : תאמיני לי

את תשלימי עם חברה שלך לפני שתעזבי. אני הלכתי מכות עם חברה שלי יומיים לפני שעזבתי אבל הוא ידע שהוא לא יכול לתת לי לעזוב בלי שניהיה ביחסים טובים. ההורים שלי אמרו לי שאנחנו עוזבים חודשיים מראש, אבל החודשיים האלה היו החודשיים הכי טובים בחיים שלי. לא עשיתי כלום בבית-ספר, הפחדתי(?) את המורים, נכנסתי לצרות, כל הדברים האלה. עשיתי חיים. את צריכה לנצל את הזמן הזה להנות מעצמך ולא להיות (PROCUPADA בספרדית, ברח לי איך אומרים בעברית). וואו, אני לא מאמין שעשיתי את זה, מה לעשות, משעמם לי
.

To4Ka

New member
ברזיל נישמע אחלה מקום

לי לא הודיעו, אלא החלטנו ביחד על כל העניין וידעתי על כל התהליך מתחילתו בהתחלה לא ממש רציתי, אבל אחרי שדיברנו על זה כלכך הרבה שנים, <קרוב ל5 שנים> זה נישמע כזה מובן מאילו ש"מתישהו עוברים" שזה כבר לא ממש הטריד אותי. לבסוף כשהחלטנו סופית לעבור, היו לי בערך חודשיים. ואלו בהחלט היו החודשים הכי טובים. סיימתי יב וכל החברים שלי היו לפני צבא.לא למדנו לא עבדנו<נו קצת אולי> עשינו חיים, פיקניקים מסיבות מועדונים מה שבא והיה באמת הכי הכי. אפיול סתם לשבת בסתלבט עם חברים ותחלס לא לעשות כלום נחשב בילוי. כי ידענו שזה אחד מהבילויים האחרונים וכל אחד יעזוב לדרכו עוד מאט. צבא, לימודים, ואני לחול. אז תהני עם החברים שלך כל עוד את יכולה. ואם את לא יכולה לשנות את המצב אז לפחות תנצלי אותו, ואל תבזבזי אותו בלהיות בדיכי. להיות בדיכי תספיקי כשתעברי.. ותאמיני לי, זה לא כזה נורא. אפילו ההפך, להכיר תרבות חדשה ואנשים חדשים זה סבבה. ברור שקשה אבל מסתדרים. וכשתתבגרי תוכלי לבחור בעצמך איפה לגדל את ילדיך, אם לחזור לארצ או לא
חצי שנה זה המון המון זמן!! אפילו יותר מדיי לדעתי. כי קשה לחיות תחת הידיעה שזה עוד מאט יגמר. אני מציעה לך לעשות רשימה של כל הדברים שאת רוצה להספיק ותעשי כל מה שבראש שלך
כדי שלא תעזבי עם הרגשת פיספוס שיכולת להגיד משהו למישהו או לעשות משהו שלא עשית בהצלחה לך!!

תאמת שזה באמת הרבה מדי חצי שנה

יהיה בסדר... אני ינסה לנצל את זה למרות שאני בטוח ינצל את זה בדרך כלשהי ותודה

חח אוקי

עם חברה שלי השלמתי לא מש רבתי כאילו בערך... בבי"ס אני עושה צרות גם לפני שעזבתי אבל עכשיו לא ממש מזיז לי לי הודיעו בערך לפני חודש וקצת ורק עוד חצי שנה אני עוזבת... להורים שלי היה בערך שבוע להחליט ואז אבא שלי נסע לשם ועכשיו בביקור הזה שלו זה כבר סגור היום הוא נוסע שוב לברזיל לעוד חודש וחצי ואחר"כ בא לעוד 10 ימים בקיצור באלגן שלם חחחח... זה טיסות ארוכות מאוד... וסורי אני לא יודעתספפרדית גם
אני חושבת שהכי כיף יהיה לי לבוא לבקר...

To4Ka

New member
ע י נ ב נ ה ר ן, תסעי איתו ל10 ימים

ותראי איך שם לפחות תדעי איזה אופנה להביא מהארצ

זה בעיה

כי לאמא שלי המפעל משלם על הכרטיס ולי לא אז אין לי אפשרות לבוא... אבא שלי לא מסכים תאמת שהיה יותר קל עם הייתי שם לפני ויודעת לפחות איך הכל נריאה שם קצת... אופנה א..מ לא יודעת מה אני יעשה הכי הרבה אני יהיה משונה למרות שזה יהיה בשבילי דיי פאדיחות אבל מה אני יכולה לעשות אין לי אפשרות לסוע לשם לפני

אני מבינה אותך!!!

אני ממש מבינה אותך!! אני נסעתי בגלל שליחות מהעבודה של אבא שלי!! בהתחלה הייתי ממש ממש מבואסת!! אבל אז הבנתי שאני חייבת לנסוע אני לא הייתי ממש מושפעת....יותר היית עצובה אבל תאמיני לי אפשר לעבור את זה... אם את נוסעת ואז חוזרת זה משהו אחר אבל אם את נוסעת ולא חוזרת זה כבר מבאס ומעצבן ויש הבדל בכל מקרה אין לך ממש מה לדאוג אני בטוחה שהכל יהיה בסדר..תשרדי...חח

גם אני עכשיו דיי מבואסת/עצובה

ואני בטוחה שיהיה בסדר אבל לא יודעת.. ואני בטוחה גם שאני ישרוד.... אבל בכל זאת קשה לי

פנגי

New member
זה לא כזה נורא!!! תתעודדי

חצי שנה זה באמת לא הרבה זמן!!!!!!!! לי ההורים שלי הודיעו שעוברים (טסים לשליחות) גם בערך חצי שנה לפני...... התגובה הראשונה שלי הייתה... אין מצב אני לא באה! אפילו לא סיפרתי את זה לחברות גם לא לחברה הכי טובה שלי... דיי הדחקתי... ואז אחרי כמה זמן הבנתי שזה סגור... ואיןלי ממש מה לעשות..... זה הכי דיכא אותי בעולם בהתחלה.... (אוהו כמה דמעות נשפכו...)אני כל כך מבינה אותך בעניין של חברות, זה ממש קשה לעזוב פתאום ולהסתדר בחברה חדשה....... אבל פשוט צריך להשלים עם זה שנוסעים ובאמת כמו שכולם אמרו לך.... לנצל את הזמן כמה שאפשר... לנסוע לטיולים, לבלות עם חברות, לעשות כל מיני דברים שתמיד רצית לעשות... כי החצי שנה הזאת תעבור לך בטיל!!!!!!אז תהפכי אותה להכי כייפית שאפשר!!!! ולדעתי הדרך הכי טובה להתמודד עם זה היא לחשוב חיובי!!!!! את נוסעת לברזיל זה ממש מגניב!!!! ובטוח חצי מהחברות שלך היו מתות להתחלף אתך.... את תחווי ותהני ותעשי מלא דברים שבארץ לא היית עושה!!!! אז כן זה קשה להיפרד וקשה להסתגל... אבל מסתדרים...

אוקי

ברור שאני הסתדר מתישהו... ודווקא אני משום מה שהודיעו לי הייתי מתה לספר לכולם אמרו לי לא לספר ובכל זאת סיפרתי... לא לחברות מהקיבוץ כי זה היה יותר בעיה לחברות שאין מצב שזה יגיע אכשהו לפה כי בקיבוץ יותר נכון בעבודה של אבאשלי עוד אף אחד לא ידע. וכן אני יודעת שיש המון כאלה שירצו בכיף להתחלף איתי... וכמו שאמרתי אני ידועת שאני יחווה חוויות והכל טוב נחיה וניראה קודם כל נגיע לשם... אחר"כ אני ידבר

למעלה