שאלה לכולם

white crane

New member
שאלה לכולם ../images/Emo42.gif

מעניין אותי לדעת מה המטרה של כל אחד בהתעסקות במאגיה ואו כישוף. מה אתם רוצים להסיג ובשביל מה אתם משקיעים בכך זמן ו...´אנרגיה´... אשמח לקבל תשובותך. שלכם העגור הסקרן

nepthys

New member
התחלתי כמו רוב האנשים,

סתם כדי לשפר את המצברוח שלי. הסתובבתי און ליין שעות, וככה התחלתי להתקרב יותר לפילוסופיה מאחורי זה ולא לפרקטיקה. כיום הפילוסופיה זה מה שמעניין אותי, ואני מתעסקת בפרקטיקה פחות מפעם. בכללית, אני מחפשת משהו שיגרום לי להרגיש מחוברת ליקום, וחלק ממנו. וזה, לדעתי, יקרה רק על ידי פיתוח שכלי.

white crane

New member
היי נפטיס

החיפוס אחר חיבור לייקום ולהרחבת העצמי והמודעות קסוםפ ומבורח הוא. רק שאלה אחת מתוך סקרנות. האם את חושבת שמה שצריך לפתח הוא השכל או אולי הרגש???

nepthys

New member
למה לא את שניהם?

הם אלו שהופכים אותנו לאנושיים.

wicca_sphere

New member
כנראה אני היחיד שהוא לא קדוש...

אני התחלתי עם הכישוף בטעות... אחר חיפוש להוראות לסיאנס פשוט. אני נתקלתי באתר "בית הרוחות" אבל הוא לא סיפק לי מספיק מידע.. נתקלתי באתר "פיצוץ", אבל גם שם.. לא מצאתי מה שחיפשתי אז פניתי לאתרים באינטרנט ומאז התחלתי. הסיבה שאני המשכתי עם הלימודים הוא החיפוש אחר כוח ועוצמה ואת האפשרויות הכמעט בלתי מוגבלות. (מה לעשות... אני לא קדוש.. ואני מדבר בכנות
) ובגלל שאני יודע שיש אנשים כמוני שרצו להתחיל עם כישוף ולא ידעו איך, בניתי את האתר שלי בעקרון למרות שגם הוא דורש שיפורים פה ושם

nepthys

New member
העיקר הכנות..:)

אני מעריכה את זה הרבה יותר מאלו שיעלו לכאן ויספרו סיפורים ארוכים על התובנה העליונה שלהם.. וברור שלעניין שיפור החיים יש משמעות ענקית - השאלה היא על ידי מה אתה רוצה לשפר אותם, המעשיות (כישופים) או הפרקטיקה (הפילוסופיה שתשנה את נקודת הראות שלך)?

wicca_sphere

New member
אצלי זה לא מוגדר...

בגלל שאחד הדברים שאני הכי הכי אוהב זה פילוסופיה (וגם פסיכולוגיה אבל זה לא קשור) אז כל הענין נתן לי עוד ראייה על העולם ועל איך דברים מתרחשים. עד כמה שזה מעניין אותי, זה לא הסיבה שאני מתעסק בכישוף עצמו, בשבילי זה משהו כבונוס שהרווחתי מלימודי הכישוף. אני לומד כישוף כדי לשפר את חיי בעזרת כישוף פרקטי ומעשי. אבל למרות זו, אני מטיל כישוף רק כשאני יודע שאין לי דרך מוצא אחרת ואני חייב עזרה של משהו רוחני כדי להצליח או להשיג את מבוקשי.

white crane

New member
אכן

השילוב של שניהם ביחד עם אותו קורטוב אלוהי הנקרא נשמה הופכים אותנו לאדם - בצלמו ובדמותו, ומה שהתכוונתי הוא שאכן חשוב לפתח את שניהם אבל את עצמך בתשובה אחרת דיברת על הכוח של הרגש על העוצמה והיכולות שלו ליצור ולהזיז עולם ומלואו. ולדעתי ענית בכך לשאלה שלך מכאן. אבל נכון שני הנל חשובים מאוד - אני פשוט מוצא את הדגש יותר בפיתוח המודעות והרובד הרגשי שלי

למעלה