שאלה לכולם *
*

0oBo0

New member
שאלה לכולם *../images/Emo35.gif*

אם הייתם עושים סיאנס~את מי הייתם מעלים? אני הייתי מעלה את אילן רמון...לשאול אותו מה קרה למעבורת...וכל מיני דברים כאלה....

אני ../images/Emo117.gif

הייתי מעלה את אילן רמון (זה אחלה רעיון!!) או את סבא שלי ז"ל שלא הכרתי או את סבתא שלי ז"ל...

שמוצה

New member
אצ לא יכולה../images/Emo29.gif

אי אפשר להעלות מתים שמתו בארצות אחרות (ארה"ב) וחוץ מזה....כול רוח יכולה לבוא ולהגיד לכם שהיא אילן רמון או אלוהים

danihell7734

New member
הוא לא מת באר"הב...

הוא מת בשטח שאף אחד לא שולט עליו(האטמוספירה)

Flame

New member
נורא מעניין אותי

איך הגעתם למסקנה שאי אפשר להעלות רוחות שלא באות מהיבשת שבה עורכים את הסיאנס?
אתם באמת חושבים שהים יפריד בין המישור האסטרלי למישור הגישמי?? שקצת מים יקבעו אם הרוח תגיע או לא?
... I think not...חיחיחי
תאמינו לי שעיניין הסיאנס לא תלוי בשאלה האם העובדה שאלוויס מת באמריקה ואני עורכת סיאנס באסיה תשפיע....
אני אוסיף... ושוב אומר שסיאנס לא עושים! זה לא טוף, אם אתם לא מנוסים..וגם אם כן.. זה ממש מעשה טיפשי! אתם לא יודעים מי יבוא באמת... ואתם לא יודעים איך להחזיר אותה אתם פשוט מזמינים צרות, ובכלל...זה לא אגואיסטי לקרוא למישהו שכבר מת?! רוחות הן בד"כ נשמות מתוסכלות... עצובות... מבולבלות.. ויש גם כאלה שממש טיפשות, ולא מבינות איזה נזק הן עלולות לגרום! הן בד"כ שקרניות... כמובן שתלוי אילו...
אז בבקשה, תחשבו לא פעמיים ולא שלוש לפני שאתם מבצעים סיאנס תחשבו לפחות מיליון פעמים לפני!

Gum Cigarettes

New member
אני חושבת שהאמונה

שאי אפשר לעלות רוח של מישהו שמת ביבשת אחרת מקורה באמונה שמים עם מלח משמשים כמעכבים ומונעים "כניסת רוחות ושדים לבית" ומים של הים או של האוקינוס (אם כי במידה פחותה יותר) מכילים מים עם מלח. אבל עובדה מעניינת היא שאזור ים המלח נחשב האזור הכי "מאוכלס שדים" בעולם, (לפי המיתולוגיות השונות -יהודית ונוצרית-).

כמה אתם מתווכחים פה יאללה

מי שמאמין שאפשר אז זו האמונה שלו מי שמאמין שלו אז הוא האמונה שלו ומי שמעדיפה לא להתעסק עם זה כרגע זו אני!!!! רק תתחילו לקבל אחד את השני.... במיוחד Gum Cigarettes ו פליימ שהכל פה ויכוחים שלהן!!!! אתן שונות עוד לא קלטתן??????

Gum Cigarettes

New member
מי מתווכח?

דפ.. אופס, אסור לקלל פה. הסכמתי עם פליימ, ו"חלקתי איתה מידע" אודות שורש אמונה זאת. הבנת הנקרא, גם כן.

Flame

New member
זוהרת יקרה ../images/Emo13.gif

אני מקבלת כל אדם ואת דעתו.. אני לא בפורום בכדי להתווכח, אני פה בכדי ללמוד, ולעזור לאנשים אחרים אולי להבין
.... אנחנו עורכים דיונים, ומה לעשות שלא לכולם יש את אותה דעה?:-* אי אפשר להסכים על כל דבר
ואני לא חושבת שהעובדה שאנחנו שונות אמורה להשפיע... בקיצור, אנחנו לא מתווכחות.. אנחנו מביעות את דעותינו השונות

Gum Cigarettes

New member
האמת שהסתכמתי איתך.

גם אני חושבת שאפשר בהחלט להעלות נשמה של מישהו שמת בארץ אחרת. פשוט אמרתי את "מקור האמונה" הזו (שאני לא בטוחה בו, אבל זה נראה הכי הגיוני).

Gum Cigarettes

New member
לא מוצא חן בעייניך, אל תקראי.

ואם בחרת כןמ לקרוא, אז לפחות אל תגידי לאנשים על מה מותר ואסור להם להתווכח.

קרנוש21

New member
יש אפשרות לחלוק כמו חנה שחלקה

וישר התפרצת עלייה אז שימי לב זה הכל

kingshimmy

New member
הוא לא מת באמת!

הוא מנגן פאנק עם זוהר ארגוב בכפר ויתקין.

I am a freak

New member
כאדם שחי בארץ ישראל.....

ואדם שמכבד את אילן רמון ואת שכרונו, אני מבקש ממך אל תעלי אותו, אל תנסי בכלל תני לו לנוח בשקט על משכבו.... לנצח. תודה!

למעלה