שאלה לכולם

שאלה לכולם ../images/Emo26.gif

אני משערת שחלקכם קיבלתם בדואר את ההזמנה להשתתף במחקר גנטי בשערי צדק. מעניין אותי האם אתם מתכוונים להשתתף או לא, ומה הסיבות שגרמו לכם להחליט להשתתף או שלא להשתתף. שבת שלום
 

שביק

New member
צוללת יקרה, מהנסיון שלי במהלך השנים

יש להניח שחלק מהנענים לבקשה לא יהיו מוכנים לחשוף עצמם אם הם משתתפים כן/לא במחקר. זה בינם לבין צוות המחקר בלבד. ועל-כן גם אני לא יודעת מי משתתף ומי לא ולמה כן/לא. הפרטים נישארים חסויים. כך זה בדרך כלל.
 

mazy

New member
אענה גם כאן...../images/Emo27.gif

החלטנו להשתתף במחקר החשוב הזה, וכבר היינו תורמים את חלקנו, אלא שלפני כחודש, כשהיינו בשערי צדק, דור סרב לעשות את בדיקת הדם הנדרשת (אמר שזה דורש הכנה נפשית מראש, לדקירה
). פרופ' גרוס שכנעה אותו לערוך את בדיקת הדם כשנהייה שם בעוד כחודש. אז אנחנו שם....מי יתרום אם לא אנחנו?????
 

pini2002

New member
גם אנחנו

מייד הסכמנו להשתתף, לדעתי מאוד חשוב לתרום את המעט הזה מעצמנו. והשבוע בביקורת כבר רצה לדעת לאילו מסקנות הגיעו בעקבות בדיקות הדם, ומי נושא את הגנים אצלנו במשפחה.... פיני.
 
אני מתכוונת להשתתף במחקר ולמה? ?

בע"ה כי כל מחקר הוא חשוב אז אקח לי יום טיול אחD א0ע לירושלים ונגמור עם זה העיקר שתהיה לי חלק לא פחות קטן מכולנו במחקר הזה רק לא הבנתי איפה עושים את הבDיקות Dם פה בכל קופת חולים או בירושלים?
 

pini2002

New member
בדיקות

את יכולה לעשות בקופ"ח שלך ולהביא את המבחנות לבית החולים, או לחילופין לערוך אותן במרפאה עצמה בירושלים.
 

השגיא

New member
אנחנו משתתפים בשמחה

ובן זוגי לוקח חופש מהעבודה בשביל זה, דבר שלא פשוט לו בתקופה זו.. הסיבות הן, א. זה מאוד חשוב בעינינו. ב. הבדיקות, פסיכולוגית ונוירולוגית, אמורות לתת לנו מידע מקיף על מצבו של שי היום. מאחר ואנחנו לא מטופלים אצל רופאים, אנחנו חושבים, אולי יש דברים שנעלמים מאיתנו.. שלא מספיק השכלנו לשים לב אליהם... אולי שי יאמר בפני הפסיכולוגית (גלי בירן) דברים שעד היום הוא לא אמר לנו. בקיצור, מה יש לנו להפסיד??? שנה טובה גלית
 
דני? אתם?? לא הוזמנתם ??? הייתכן???

אני בתור מחאה לא אשתתף, עד שיזמינו גם אתכם. חוצמזה אני חושבת שכדאי שבצ'בע תפרסם כאן למי צריך לפנות כדי להשתתף, לטובת כל אלו שלא הוזמנו אבל מעוניינים.
 
למעלה