שאלה לכולם פה..

keren201

New member
חוף טוב......

בין 4 על 4 ל חוף בת-ים, חוף כמעט בלי אנשים....

SYCHO

New member
שלי הוא גבוהה מין צבע צהוב

חיוור כזה... עם "שער" מבטון לא צבוע.... מי אתה? מאיפה? וחברה יש גם את חוף צרופה שהוא טיפה יותר ימינה...והוא מבודד לגמרי....מי שמכיר את החוף של הספינה הטבועה....

מחקרים מוכיחים

שבטחון עצמי מאריך את החיים..

shualpower

New member
בואי נגיד שאם את כותבת ../images/Emo41.gif

בשם לא קבוע פה אז בכל מקרה אין לך מה לחפש במפגש...

liran b

New member
שאלה לכולם פה..

אתם כ"כ רוצים לעשות מפגש של הפורום . סבבה אחלה דבר . באמת. ראיתי שגם עשיתם סקר . אבל אתם רוצים אבל לא מתכננים כלום.. ולדעתי (בלבד) כדאי שנעשה מפגש בים... מקום פתוח שכל אחד ילך להתבודד לו איפשהו... כי משום מה נראה לי שזה יקרה :).. קיצר אם בא לכם באמת לפגוש אחד את השני (מה שכבר הרבה עשו) אז יאללה לארגן...

Gum Cigarettes

New member
ראסמי,

אפשר על חוץ ירושלים איפשהו.. אבל בחולון אזור כשרצו לארגן מפגש פורום אמרו דבר חשוב, שעכשיו עם המצב הבטחוני והכל לא כדאי לפרסם מקום מדוייק, ושעה, בפומבי. אלא מי שרוצה לבוא שישרשר את עצמו ואחד המנהלים או מישהו שמארגן ישלח לכל מי ששירשר את עצמו מסר על מקום המפגש עם כל הפרטים.

liran b

New member
יפה אמרת..

אבל משהו אחד אחר.. חוף ירושלים בת"א.. מקום המוני מפוצץ אנשים.. אני הייתי הולך על משהו פחות המוני.. (לא מכיר חופין דרומים לת"א) אבל חופי שפיים מאוד טובים... (רק הבעיה זו דרך ההגעה).. קיצר אני מוכן לארגן דברים עם טיפלה עזרה.. וכן מיקום מדוייק ופרטים ימסרו לאנשים במסרים...... או באיי סי.. מה שיוחלט.. אז ... נתחיל בשאלה.. כל מי שרוצה לקיים את הפגישה ויהיה מוכן לבוא אליה נפשית ופיזית.. שיסמן כן או לא בלי תוספות של למה איך וכמה. מי שרוצה לעזור לארגן מוזמן לפנות אליי במסר (פה או באיי סי למי שיש). קיצר תענו על השאלה.

guitar lan

New member
צודק!! זה חוף נטוש לגמרי!

נטוש = שקט מקום באמת יפה.. אתה גר באיזור?

חיובי

הייתי רץ שם המון לפני הגיוס (כן אני עוד מעט יוצא מההגדרת קהל יעד של הפורום הזה, לכן אני לא כותב הרבה).

SYCHO

New member
חוף הבונים!!! חוף הבונים!!!

יואו אני גרה קרוב מאוד...רואים ת'בית שלי מהכביש!!! יואו אני מאושרת שמכירים תמקום...חיחיחיחי מאאאאאגניב...

בת אנוש

New member
צודק!

היי ניר, מה קורה?! הנה אני... ושלום גם לשאר חברי הפורום. אני חדשה. be gentle!
בקשר לבונים...באמת מפוצץ שם..ויותר יפה במעין צבי!! אין שם כמעט אף אחד...בד"כ. אהה...ואני חייבת לציין שמאוד מעניין מה שהולך פה..מאוד! :) אורי

guitar lan

New member
יאאא וומאן!!

ממצב גברת?? תתחדשי על הניק! :) ואני מצפה ממך לפעילות פה!

למעלה