שאלה לכולכם אתם חושבים שהרעיון מאחורי הסרט באמת יכול להיות אמיתי?אני חושב על זה המון.
C CSIPIKE New member 30/6/06 #1 שאלה לכולכם אתם חושבים שהרעיון מאחורי הסרט באמת יכול להיות אמיתי?אני חושב על זה המון.
C Chelnak New member 1/7/06 #2 מאיזו בחינה? שתאורטית יכולה להיות דרך לעבֹר ממקום למקום בחלל? שאלי המיתולוגיות השונות היו חיזרים? שפרויקט הסטארגייט באמת קיים? היה יכול להיות מאד נחמד אם באמת היתה דרך כזאת (והיתי מאד רוצה להשתמש בה, אם היתה), אבל אני לא באמת חושבת שיש.
מאיזו בחינה? שתאורטית יכולה להיות דרך לעבֹר ממקום למקום בחלל? שאלי המיתולוגיות השונות היו חיזרים? שפרויקט הסטארגייט באמת קיים? היה יכול להיות מאד נחמד אם באמת היתה דרך כזאת (והיתי מאד רוצה להשתמש בה, אם היתה), אבל אני לא באמת חושבת שיש.
C CSIPIKE New member 1/7/06 #3 השני שכתבת אלי המיטולוגיה.- ישנם הרבה טאוריות מעניינות,וגם אומרים על התנ'ך שיש בה כמה דברים שאכן יכולים אולי להעיד על זה שביכרו פה מהחלל החיצון.
השני שכתבת אלי המיטולוגיה.- ישנם הרבה טאוריות מעניינות,וגם אומרים על התנ'ך שיש בה כמה דברים שאכן יכולים אולי להעיד על זה שביכרו פה מהחלל החיצון.
י יוני 23 מצלמה New member 1/7/06 #4 כבר דיברנו על זה פה וגם על ראל ועל כל שגם סיפור הבריאה מתואר מנק' מבט פרימיטיבית ושאר התורה בהתאם
S subatoi New member 1/7/06 #5 כן, יש הרבה תיאוריות בנידון. יש ספרים וכאלה. אכן מסקרן, מבחינות מסוימות.