שאלה לכולכם

IamRa

New member
שאלה לכולכם

עד איזו עונה מקסימום הגעתם אי פעם במנג´ר? אני שיחקתי עם יובנטוס במנג´ר 2 הישן והטוב עד עונה 2028\2029 ואחר כך המשחק פשוט קרס משום מה.

tomash11

New member
היה כבר שרשור לא רע וגם סקר

אבל בגלל ששאלת, אני אענה לך מה שעניתי אז, אני לא בטוח אבל זה היה לפחות עד 2022-2021

IOJDFG

New member
2037/2038

אין שחקן מוכר שלא פרש!!!!!! אתה משחק עם שחקנים, שכנראה המציאו אותם (לא יכול להיות אחרת), ובכל זאת המשכתי בדרכי ואחרי 36 שנה שאני משחק, שוב בפעם ה36 לקחתי את כל התארים, ואז נמאס לי, והתחלתי להשתעמם פשוט, בגלל זה הפסקתי לשחק. כבר אימנתי בנבחרת ברזיל, קרואטיה, ארגנטינה, סין, צרפת ואיטליה. היחידה שלא הצלחתי לקחת איתה את גביע בעולם הייתה סין (הגעתי לגמר והפסדתי לספרד במונדיאל 2022.

ziv 20

New member
מה זה לא הגזמתם

אני במנגר 99\2000 שיחקתי עד שנת 2004 כי זה משעמם רצח אתה בונה את הקבוצה הכי טובה בעולם ומנצח כל משחק וזה מגעיל וחוץ מזה יש לי חיים אני לא יושב מול המחשב ומשחק כל היום מנג´ר

tomash11

New member
זה העניין...

אחרי שאתה בונה אחלה קבוצה שמנצחת את כולם, זה הכי קל בעולם להתחיל משחק חדש לגמרי ולבנות אותה שוב...מה שיותר קשה וכדאי לך לנסות, זה לבנות עכשיו קבוצה אחרת...שבין השאר תצטרך להביס בדרך לתארים את הקבוצה הקודמת שאתה בעצמך בנית...זה כבר נשמע קשה יותר לא?... ולא רק לקחת תארים יש במנג´ר, מה עם לקחת קבוצה בלי שקל על התחת מסוף העולם ולהביא אותה לרמה מכובדת? איזה מקום באופ"א או משהו? ותאמין לי שזה קשה בטירוף... אנחנו לא משחקים כל היום מנג´ר...אל תשכח שאצלי לפחות, זה המשחק היחיד שאני משחק, ככה שאם יש לי שעה פנויה ואני לא באינטרנט...אני במנג´ר.

KaZaM

New member
צודק

כשאני בונה מקבוצה אימפריה אז אני עוזב אותה כדי לבנות משהו חדש וככה עדיין יש אתגרים במשחק

IamRa

New member
כן, זה הכי ענק

אני הכי אוהב שהמחשב לוקח שמות ישנים של שחקנים ועושה ביניהם מיקס ליצור שחקנים חדשים. מה, לא שמעתם על החלוץ המחונן פסקואל מראדונה?

שיחקתי עד 2013

הכי כיף זה לקחת כמה ליגות אחת רישמית והשניה על BACKGROUND וכשנימאס לעבור לליגה אחרת חוקים חדשים!! בקיצר סבבה

למעלה