שאלה לכולכם

• פותח הנושא MS120
  • פורסם בתאריך

MS120

New member
שאלה לכולכם

בשאלה שלי אין כל רצון להעליב באמת מתוך סקרנות תמימה האם זה משהו מולד? ממש נולדים להיות כאלה או שלהיות הומו זה נובע מסקרנות שלכם?

היי

המשיכה לבני המין השני מתחילה בגיל הנעורים בדרך כלל בגיל הזה ישנם לבטים וסקרנות לגבי המין השני בדרך כלל מי שזה לא קורה לו מתלבט למה זה לא קורה לי? זה לא נובע מסקרנות ולא מולד אלא משיכה מתפתחת עם הזמן כמו שיש כאלה שנמשכים לבלונד או לשיער שחור יש כאלה שנמשכים לבני מינם

שאלה רלוונטית לחלוטין ../images/Emo13.gif

לדעתי האישית, מדובר בשילוב גנטיקה וסיטואציות חברתיות/אישיות בזמן העובר ברחם ובגילאים מאד צעירים שמעצבים את אישיותו של הגבר להיות הומו.

אני עצמי לא זוכר שנמשכתי לבת/נערה/אשה אי פעם

כבר בגיל 6 הוקסמתי ממראהו של ילד בן 14 ובגיל 12 התאהבתי במדריך שלי ב"בני עקיבא" ובגיל 20 נפגשתי באופן אינטימי עם גבר בפעם הראשונה. שום אישה לא "עשתה לי את זה" גם כשהיא שכבה ערומה לידי ולטפה אותי. אם זה לא מלידה אצלי, אז זה היה די קרוב ללידה שלי. מעולם זה לא היה מסקרנות.

שאלה עניינית...

ובכן לגבי המשיכה המינית לבני המין השונים, לעניות דעתי זה לא ממש מולד, כי אם תלוי בעיצוב תכונותיו של האדם בעת ההתבגרות (קרי גיל העשרה). יש כאלה שיימשכו לבני מינם מגיל צעיר מאוד. יהיו אחרים (וזה משיחות אישיות שהיו לי לפחות עם שניים-שלושה הומואים) שמשיכתם וגילוי נטייתם באה לאחר שנאנסו או נאלצו לשכב עם גברים מבוגרים מהם. יהיו גם כאלה (ובעיקר זה בא לידי ביטוי של הדתיי/חרדים) שלומדים בישיבות עפ פנימיה (בנים בלבד) וכיצר המין תוקף אותם הם מוצאים רק את בני מינם בסביבתם, מפנטזים עליהם ולא פעם זה מגיע גם למעשים ואז זה נמשך - ראו כי טוב (לכן יש מגזרים אצל חרדים שמשדכים לבנים כבר בגיל די מוקדם שידוכים לנישואים של ייכנסו כביכול לזה). כמובן שיש את הדומיניים - שנהנים משני העולמות. אצלי למשל בגיל די מאוחר יחסית, חלה תפנית של 360 מעלות, התאהבתי בבחורה ונמשכתי לבת המין השני בפעם הראשונה בחיי ואכן זה עשה שינוי דרסטי בחיי ורק לאחר 25 שנה של התנתקות מגברים, חזרה אליי התשוקה והתאווה לבני מיני. זה אינדבדואלי לכל אחד ואחד. הסקרנות שציינת - לדעתי באה בגיל צעיר מאוד ועם הזמן זה מתפתח למשכיה, אהבת בן מינך וכו'... אגב, נשמח לשמוע מה עמדתך בנושא והאם אתה מרגיש גם איזו שהיא משיכה לכאן או לכאן או לשני הצדדים גם יחד?!

למעלה