שאלה לכווולם....

BiAAcH

New member
שאלה לכווולם....

יאללה, שכל אחד יספר מתי פעם ראשונה הוא ראה ג'קאסס, איך ואיפה.... אני פעם ראשונה ראיתי בכיתה ו', לפני 4 שנים, זאת אומרת ראיתי מהעונה הראשונה, ואני זוכר חברים שלי שאמרו לי על איזה סדרה מצחיקה, שהם כנראה ראו את הפרק הראשון, כי הם סיפרו לי על ה-self defance, ושבוע אחרי זה ראיתי, וזה היה הפרק השני והיה את ה-roller jump שג'וני קופץמעל האל איי ריבר וישר נדלקתי על בתוכנית ואני צופה קבוע מאז...

NO FUCK

New member
וואי כנראה אני ממש מתחילה כי

אני ראיתי גיקאס כבר לפני הרבה זמן אבל נדלקתי על זה רק לפני כמה חודשים כשנשארתי בבית יום שישי אחד והיה בMTV2 על הסרט שלהם שבדיוק יצא היה מלא ראיונות איתם ומלאא קטעים מהסרט ומהסדרה רק אז התחלתי לראות את זה קבוע ובמקרה באותה תקופה אולי בגלל הסרט היו מראים אותם כלל שניה בטלוזיה FUCK YOU ALL

pretty vacant

New member
אני לא ממש זוכרת במדויק מתי פעם

ראשונה ראיתי/התחלתי לאהוב אבל אני זוכרת את אחד הפרקים הראשונים שראיתי, שג'וני ניסה כל מיני אמצעי הגנה עצמית על עצמו כמו שוקר וגז מדמיע..זה קרע אותי ונראה לי שמאז אני מכורה :)

uriayon

New member
רוב הסיכויים שראית את זה די מאוחר..

כי היו איזה אלף שידורים חוזרים... ורוב הסיכויים שראית את הקטע בגיל 11... לא נראים אלה... וחוץ מזה זה שודר ב-MTV America שלא שודר בארץ באותה תקופה... ורק יותר מאוחר כעבור שנה ו... זה הגיע לאירופה...

uriayon

New member
אח שלי הקטע Self defance

שודר פעם ראשונה בקלטת של המגזין Big Brother "Number Two".. וזה שודר כעבור שנה ב-Jackass בפרק הראשון של העונה הראשונה... בעקרון הרעיון "JACKASS" התחיל בשנת 96 מי שהגה את הרעיון לירות בעצמו עם אקדח ביצועים..ספריי פילפל,טייזר גאן ושוקר היה ג'וני נוקסביל.. כעבור כמה זמן ג'וני פגש את ג'ף טרמין כתב במגזין(שניהיה יותר מאוחר מפיק וחוליה מרכזית ג'אקס) שנדלק על הרעיון.. כך לראשונה פגש ג'וני את באם דרך המגזין... באם וכמה חברים הוציאו קלטת שנקראת CKY -Land speed שהפך לרב מכר... מאוחר יותר נוצרה תחרות קטנה בין big brother לצוות של CKY... באותה תקופה MTV עלו על הרעיון שאפשר להפיק מזה תוכנית טלויזיה הם פנו לג'וני,ג'וני כמובן הסכים..הוא התקשר לבאם והציע לו להצטרף.. באם הסכים להשתתף רק עם בראנדון דיקאמיליו וראיין דן יהיו גם בתוכנית וג'וני כמובן הסכים והתוכנית יצאה לדרך... התוכנית כללה אנשים כמו: Johnny Knoxville, Bam Margera, Chris Pontius, Ryan Dunn, Brandon Dicamillo, Dave England, Ehren McGhegan, Steve-O, Jason 'Wee Man' acuna,Raab Himself, ועוד אורחים וחברים נוספים...

ג צ

New member
שלי פעם ראשונה היתה בערך ב ה ..

עכשיו אני ב ח' .... והפרק הראשון שראיתי היה שאיזה מישהו (אניעד עכשיו לא יודע מי זה היה ) עמד ואז הכניסו למגרסה כל מיני בשרים,דשא,ביצים, ועוד ... והיא פשוט העיפה את זה על מי שעמד שם ממול !

BiAAcH

New member
אלה היו....

באם וכריס פונטיאוס שהכניסו וזה עף על ראיין דאן, זה היה הפרק הראשון של העונה השלישית

P o l l y

New member
קולי.. גם אני בכיתה ח' עכשיו...

בעצם זה לא קולי בכלל... אמממ.. פעם ראשונה .. איזה כיתה ו' אבל התחלתי לאהוב רק בכיתה ז' או משהו.. שהכירו לי את cky

../images/Emo60.gif../images/Emo60.gif

אממממ........די בסוף החופש הגדול....סתם באמצע הלילה העברתי לערוץ 61 ואז ראיתי פעם ראשונה (לא זוכרת איזה פרק) אז כל לילה ראיתי...ו...התמכרתי!

למעלה